Κυριακή, Οκτωβρίου 27

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έτσι «έπνιξε» την χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ – «Μετανάστες» μιλούν στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυβέρνηση της Αριστεράς «πιστή» στο «δόγμα» «ανοιχτά σύνορα», έχει προκαλέσει χάος σε ό,τι αφορά την παράνομη μετανάστευση στην χώρα.
Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη και δίνουν εξήγηση για όλα όσα ζούμε στις μέρες μας.

Όπως αποκαλύπτει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, γιατροί χορηγούσαν αφειδώς βεβαιώσεις μετατραυματικού στρες σε παράνομους μετανάστες, ώστε να ενταχθούν στις
ευάλωτες ομάδες.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «STAR» έφερε στην δημοσιότητα το εν λόγω ντοκουμέντο αλλά και παράτυπους μετανάστες που ήρθαν με αυτό το χαρτί στην ενδοχώρα.

«Είπα στον γιατρό ότι αν πάω στο Αφγανιστάν θα με σκοτώσουν», δήλωσε ένας από τους μετανάστες που πήρε το έγγραφο.

Με αυτό το έγγραφο στο χέρι, χιλιάδες παράνομοι μετανάστες δηλώθηκαν, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στις ευάλωτες ομάδες και έφυγαν από τα νησιά με κατεύθυνση την ενδοχώρα., βρίσκοντας «καταφύγιο» εδώ και εκεί.

Στο βόρειο Αιγαίο γιατροί έδιναν, σωρηδόν, πιστοποιητικά με διάγνωση στρες και ψυχοτραυματικής εμπειρίας μετά από συμπτώματα αυπνίας, κατάθλιψης και τάσεων αυτοκτονίας.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, «ιδιώτες γιατροί έδιναν έγγραφα τα οποία αποδέχονταν οι υπηρεσίες Ασύλου της Ελληνικής Δημοκρατίας ότι όλοι αυτοί ήταν ευάλωτοι, ότι είχαν το λεγόμενο μετατραυματικό στρες, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να μεταφέρονται στο εσωτερικό λόγω της ευαλωτότητας αυτής».

Και μετά έριξε την «βόμβα»:

«Το 2016 μέχρι σήμερα κατατέθηκαν 156.129 αιτήσεις ασύλου. Εξετάστηκαν και έγιναν δεκτές περίπου 40.000. Που βρίσκονται 115.000 άνθρωποι τους οποίους το σύστημα δεν τους δικαίωσε;» δήλωσε ο υπουργός.

Δείτε το ρεπορτάζ: