Σάββατο, Οκτωβρίου 26

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΥΡΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ… ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΙ… «ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» («ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»! 
Πολύ καλά πάνε οι εισπράξεις των φόρων και των χαρατσιών, που έχουν επιβάλλει οι ανθέλληνες κυβερνώντες στον ελληνικό λαό! Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους (ψευδοκράτους!), τα συνολικά έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού κατά το πρώτο 9μηνο του 2019 ανήλθαν σε 42,042 δισ. ευρώ, ή κατά 1,939 δισ. ευρώ πάνω
από τον στόχο 9μήνου, σημειώνοντας άλμα κατά 547 εκατ. ευρώ! 

Έτσι, θα συνεχίσουν να παίρνουν επιδόματα οι… «ευάλωτες ομάδες» του πληθυσμού, δηλαδή οι... «ευπαθείς» λαθρομετανάστες, και να ζουν εις υγείαν των κορόιδων! Οι Έλληνες παθαίνουν στους δρόμους σαν τα σκυλιά !

Πλερώστε κορόιδα! Πλερώστε και σκάστε, γιατί εσείς ξαναψηφίσατε τους φορομπήχτες σας!  

ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΊΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. Ο ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ...ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ !

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ !!!

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!