Ανεξέλεγκτη πλέον η κατάσταση ! Προσπάθησαν για δεύτερη μέρα να μπουκάρουν στην ίδια φρουταγορά!

Απύθμενο θράσος! Προσπάθησαν για δεύτερη μέρα να μπουκάρουν στην ίδια φρουταγορά!

«Δεύτερο» χτύπημα μέσα σε 24 ώρες σε φρουταγορά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Χθες τα ξημερώματα έκλεψαν την ταμειακή. Σήμερα επιχείρησαν ξανά να μπουν με αυτοκίνητο. Περιπολικό είδε τους δράστες και βγήκαν όπλα! Τράβηξε καλάσνικοφ και απείλησε ο ένας από τους κλέφτες.
Στόχος μιας δεύτερης επίθεσης μέσα σε 24 ώρες έγινε μια φρουταγορά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Χθες (30.09.2019) άγνωστοι εισέβαλαν με αυτοκίνητο στο κατάστημα και αφού έκλεψαν την ταμειακή μηχανή εξαφανίστηκαν.

Η… περιπέτεια για τον καταστηματάρχη, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Γιατί το μαγαζί του έγινε ξανά σήμερα (01.10.2019) στόχος κλεφτών.
Ξημερώματα Τρίτης, λοιπόν και πάλι με αυτοκίνητο, άγνωστοι (δεν είναι σαφές αν πρόκειται για τους ίδιους με χθες) επιχείρησαν να εισβάλουν στη φρουταγορά. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει.
Η πρώτη προσπάθεια να ρίξουν, με το αυτοκίνητο ως «πολιορκητικό κριό», τα ρολά του μαγαζιού, απέτυχε. Έκαναν και δεύτερη, αλλά απέτυχε κι εκείνη. Πριν κάνουν και τρίτη προσπάθεια, έτυχε να περνάει από το σημείο ένα περιπολικό.
Ο φάρος άναψε και οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το περιπολικό και ζήτησαν από τους δράστες να μείνουν ακίνητοι. Τότε, όμως, ο ένας απ’ αυτούς, σύμφωνα με την αστυνομία, έβγαλε όπλο (πιθανότατα καλάσνικοφ), σημάδεψε και απείλησε τους αστυνομικούς.
Η απάντηση ήταν οι αστυνομικοί να πυροβολήσουν στον αέρα και οι δράστες να μπουν στο αυτοκίνητό τους και να εξαφανιστούν.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ