Παρασκευή, Οκτωβρίου 25

Ο χρόνος μας τελείωσε.....

ΜΗΝ ξεγελιόμαστε … Όλα είναι έτοιμα, οι τελευταίες «πινελιές»  πέφτουν…

Όπως ξεκίνησε ο πόλεμος στη Συρία,  έτσι ακριβώς θα γίνει και στην Ελλαδα… 
Στο εσωτερικό της χώρας θα υπάρξει αναρχία –ήδη λαμβάνουν τον …
«χώρο τους» οι … εισαγόμενοι «αναρχικοί»- και οι απ’ έξω -οι δήθεν φίλοι και σύμμαχοι- θα «βοηθάνε», μέχρι να … παρέμβουν για να τα βάλουν δήθεν σε μια τάξη…
ΜΗΝ ξεγελιόμαστε … Όλα είναι έτοιμα, οι τελευταίες ασκήσεις γίνονται…..
Οι … αμερικάνοι «φίλοι και σύμμαχοι» ξέρουν να στήνουν καλά το παιγνίδι.
Τα Ελληνόφωνα ΜΜΕ βοηθάνε με το … αζημίωτο…
O … Κούλης δεν έχει πολιτική ατζέντα, ποτέ δεν είχε άλλωστε, για τον «ίδιο σκοπό» με τον … προηγούμενο ανέβηκε, αφού κι αυτός είναι ΚΑΙ αργόστροφος όπως ο προκάτοχός του ΚΑΙ άσχετος σε πολλά θέματα….
Ας ετοιμασθούμε –πρώτα πνευματικά και κατόπιν υλικά, ανάλογα με τις δυνατότητές μας ο καθένας μας- γιατί ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ !!!!
ΔΕΝ το βλέπετε;;;
ΔΕΝ το αισθάνεστε;;;
Οι … ιλαμιστές είναι ήδη μέσα στην Ελλάδα με τη βοήθεια των «φίλων και συμμάχων» και τις διάφορες … «υποχρεωτικές» συμφωνίες … με την τουρκία….
Είναι διεσπαρμένοι ήδη και αναμένουν την ενεργοποίησή τους…..
Ήδη κάθε μήνα επί Κούλη, που πολλοί πίστεψαν και ψήφισαν δαγκωτό ότι θα μας σώσει, εισέρχονται και στήνονται από φανατικούς αλλόθρησκους κωμοπόλεις και τεχνητές μειονότητες, που εγκαθίστανται με επιδόματα  και χωρίς διέξοδο προς Βορρά, αφού ΟΛΑ απ’ έξω είναι σφραγισμένα….
Άκουγα χθές από την Αλεξάνδρεια της Ημαθείας –ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΕΙ- ότι ο ανημέρωτος κόσμος της περιοχής ζητούσε μετ’ επιτάσεως να φύγουν από την περιοχή τους ...(λες και θα τους ρωτήσουν) κι ότι έπρεπε η αστυνομία να είχε ελέγξει αν είναι οπλισμένοι με κουμπούρια και μαχαίρια οι ….. μετανάστες – πρόσφυγες όταν τους έφεραν…
ΑΓΝΟΙΑ παντού…. Στην Ελλάδα μας από μεγάλο μέρος του λαού…
Μεγάλη και η διαχρονική ευθύνη των ΜΜΕ…
Δηλ. της συστηματικής ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ στην ΕΛΛΑΔΑ…
Ανεχόμαστε διαχρονικά και αδιαμαρτύρητα τις συνεχείς αλλαγές των ΠΑΝΤΩΝ, που επιβάλλουν οι ξένοι στις … Ελληνόφωνες κυβερνήσεις, που πάντως Ελληνικές δεν είναι.  
Μια επισήμανση :
Όλη η Ευρώπη δανείζεται με αρνητικό επιτόκιο ΕΚΤΟΣ της Ελλάδας… γι' αυτό και τα ...εύσημα... των γερακιών... στο σχέδιο ΗΡΑΚΛΗΣ της κυβέρνησης...
Την Ελλάδα δεν την συμφέρει η δημιουργία «ζώνης ασφαλείας» στη Συρία….

Κανείς ανευθυνοϋπεύθυνος ΔΕΝ βλέπει τι έρχεται;;;
Ότι γίνεται εκεί, έρχεται με φόρα και στο Αιγαίο
Βάζει τα πρότυπα στο … «διεθνές δίκαιο» ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν άνετα μετά, στο Ανατολικό Αιγαίο.
Στη Κύπρο υπάρχει ζώνη ήδη….
Οι δήθεν σύμμαχοι Γερμανοί μ' αυτό που κάνουν, νομιμοποιούν τα εγκλήματα πολέμου που γίνονται απο τους Trump και Ερντογάν και προετοιμάζουν τη διχοτόμηση του Αιγαίου….
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΠΛΕΟΝ….
Καλή μετάνοια και καλή λευτεριά μήπως και μπορέσουμε να επιχειρήσουμε κάποια στιγμή κι εμείς τη μεγάλη Έξοδο από το τέλμα που ζούμε…
Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου Σώτερ Σώσον ΗΜΑΣ…
Κωνσταντίνος Μίχος    

 https://shmantikanea.blogspot.com/2019/10/blog-post_