Κυριακή, Οκτωβρίου 6

Αυτοί, που κόβουν τον ΑΜΚΑ, στους μετανάστες, είναι οι ίδιοι, που εισπράττουν εκατομμύρια, για την περίθαλψη και την στέγαση τους

Εντάξει παιδιά!
Τσακωθείτε για τους πρόσφυγες, τους μετανάστες, τους "λάθρο", τους "απολίτιστους", τους "άξιους να εξοριστούν σε ξερονήσια", αρκεί να μην μπείτε ποτέ, στην ουσία της...
υποκριτικής πολιτικής των κρατών, που τους δημιουργούν. Αρκεί να μην ξεσκεπάσετε τα βρώμικα παιχνίδια της παγκόσμιας ελίτ, που προετοιμάζει έναν πλανήτη δούλων, χωρίς φωνή.

Και προσπαθεί αυτό να το πετύχει με νέους πολέμους, οικονομικούς ή κλασσικούς, που θα σας κάνουν και εσάς πρόσφυγες, μετανάστες, "λάθρο" και "απολίτιστους", για την "κονομα"!
Μετά την ολοκληρωτική παράδοση των ασημικών της χώρας, στους "επενδυτές", από κάθε ανθρωποφάγο φυλή, χθες παραδώσαμε και την υπόλοιπη γη μας, τα χώματα μας,στην πιο πολεμοχαρή φυλή του πλανήτη. Στις ΗΠΑ.
Και αντί ν΄αρχίσουμε να συσπειρωνόμαστε, σ΄ένα αντιπολεμικό μέτωπο, καθώς ο πόλεμος μας χτυπάει την πόρτα, θριαμβολογούμε, για την υποτέλεια μας και για το σκοτεινό μας μέλλον!
Αυτοί, που κόβουν τον ΑΜΚΑ, στους μετανάστες, είναι οι ίδιοι, που εισπράττουν εκατομμύρια, για την περίθαλψη και την στέγαση τους.
Είναι οι ίδιοι, που πληρώνουν τις ΜΚΟ, για να τους μεταφέρουν.
Είναι οι ίδιοι, που ξαφνικά, "δεν μπορούν ν΄αντιμετωπίσουν τις βάρκες", αλλά μπορούν να ελέγξουν και την αναπνοή μας. Και είναι οι ίδιοι, που αυτο-αποκαλύπτονται, κατηγορώντας τον Σαλβίνι, ότι ελέγχει τις θάλασσες του. Είναι οι ίδιοι ακριβώς, που έριξαν τον Σαλβίνι, γι΄αυτόν τον λόγο!
Αντιληφθείτε πια, ότι στις ηγεσίες του πολιτικού συστήματος, έχουν θρονιαστεί, τα δημιουργήματα της τηλεοπτικής εποχής. Η εικόνα, πάνω απ΄όλα. Η εικόνα, που χειραγωγεί!
Για την επερχόμενη γενιά των i-phone, αν υπάρξει, η κατάπτωση του ανθρώπινου είδους θα είναι τελική, όσο δεν τους αποκαλύπτουμε!
https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com