ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ! Εξευτελίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις: Αποκαλούν «Βόρεια Μακεδονία» τα Σκόπια & ξεκινούν εκπαίδευση «επ’ωφελεία της»

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ

Ανακοίνωση τύπου με θέμα «Διοργάνωση Εκπαίδευσης Τυποποίησης ΝΑΤΟ επ’ ωφελεία της Βόρειας Μακεδονίας» εξέδωσε πριν από λίγο το ΓΕΕΘΑ.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:
Το χρονικό διάστημα από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ, εκπαίδευση τυποποίησης ΝΑΤΟ επ’ ωφελεία της Βόρειας Μακεδονίας, σε 2 φάσεις ως ακολούθως:

α. Από 21 έως 22 Οκτωβρίου 2019
Διεξαγωγή διήμερης εκπαίδευσης στο NRDC-GR (Θεσσαλονίκη) κυρίως επί θεμάτων χερσαίας τυποποίησης NATO, καθώς και ενημερωτικής επίσκεψης στο υπόψη Στρατηγείο.
β. Από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2019
Συνέχιση της εκπαίδευσης σε στρατιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο στα Σκόπια, κυρίως επί θεμάτων που άπτονται των συμμαχικών διαδικασιών τυποποίησης.
Η εν λόγω εκπαίδευση εντάσσεται σε σειρά δράσεων, που σκοπό έχουν την
συνδρομή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην ένταξη της εν λόγω χώρας στις διαδικασίες της Συμμαχίας. Σημειώνεται ότι έχουν ολοκληρωθεί 2 συναφείς εκπαιδεύσεις, ενώ επίκειται ακόμη 1 έως το τέλος του τρέχοντος έτους.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε την επομένη των δηλώσεων του Ζ.Ζάεφ που επί της ουσίας καταγγέλλει την Συμφωνία των Πρεσπών ότι δεν ισχύει επειδή τρεις χώρες της ΕΕ, οι Γαλλία, Ολλανδία και Δανία, άσκησαν βέτο για την μη έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων για τα Σκόπια.
Πρόκειται για μονομερή καταγγελία και με αυτή την κίνηση ο Ζ.Ζάεφ επιδιώκει να αποδεσμευτεί ως προς το εσωτερικό της χώρας του σε ότι αφορά την Συμφωνία.
Δηλαδή θέλει να επαναφέρει την «σκέτη» ονομασία «Μακεδονία» και φυσικά να μην ξανατοποθετηθούν πινακίδες στα αγάλματα των Μ.Αλέξανδρου και Φίλιππου που να αναφέρουν ότι ήταν Έλληνες.
pronews.gr
 triklopodia.gr/

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα