Παρασκευή, Οκτωβρίου 11

Κάστινγκ για πορνό στο Περιστέρι: «Δεν ψάχνουμε μεγάλα προσόντα»

Πριν λίγες μέρες έγινε στο Περιστέρι κάστινγκ με στόχο να βρεθούν πρωταγωνιστές για ταινίες πορνό.
Πολλές εφημερίδες δημοσίευσαν το θέμα με φωτογραφίες από τις ουρές που σχηματίστηκαν και τα όσα διαδραματίστηκαν περιέγραψαν στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεωνόρα Μελέτη δύο εκ των κριτών, οι Alex Fire και Έλενα Χατζή.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Πρώτον μεγαλώνει η εταιρεία μας και δεύτερον το ελληνικό κοινό θέλει να δει ελληνικό πορνό, επομένως η ανάγκη ήταν στο να βρούμε κυρίως Έλληνες. Και για να τους βρούμε έπρεπε να βάλουμε αγγελία με τον παραδοσιακό τρόπο» ανέφερε η κ. Χατζή.
«Από το πρωί είχε ουρές. Και ήταν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Και θέλουμε να το επισημάνουμε αυτό. Ήρθαν δύο παιδιά 18 και 19 ετών που τα κόψαμε. Δεν είναι εύκολο για έναν άνδρα. Από τα τόσα άτομα που έχουμε δει έχουμε διαλέξει τα πέντε. Και από τα πέντε στη δεύτερη φάση, θα πρέπει μέσα σε 15 λεπτά το πολύ είκοσι λεπτά να λειτουργήσουν σε ολόκληρη την πράξη. Είναι δύσκολο και μέσα στον κόσμο και τις κάμερες. Πρέπει ο άλλος να το έχει από μέσα του» δήλωσε ο Alex Fire.
Το όριο ηλικίας ήταν άνω των 22 και όσοι πήγαν και ήταν μικρότεροι κόπηκαν. Ο μεγαλύτερος υποψήφιος, σύμφωνα με την κ. Χατζή, ήταν 72 ετών. «Υπάρχουν άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι, παρόλο που έχουν τα προβλήματά τους, δεν μπορούν να έχουν την σεξουαλική ζωή στο σπίτι τους. Έχουν τουλάχιστον τη φαντασία τους, γιατί να μην τους βοηθήσεις;» είπε η κ. Χατζή.
Ένα κάστινγκ διαρκεί 15-20 λεπτά. Στην αρχή γίνονται κάποιες ερωτήσεις. «Δεν ψάχνουμε μεγάλα προσόντα. Ψάχνουμε το κάτι διαφορετικό. Να έχει αέρα και την άνεση» είπε ο Alex Fire, που επισήμανε ότι 7 στους 10 πήγαν και έφυγαν γιατί κόμπλαραν.
Οι περισσότεροι, σύμφωνα με τους κριτές, πήγαν από περιέργεια. Επισήμαναν επίσης ότι τα υπέρογκα ποσά πληρωμής που ακούστηκαν -1.500 ευρώ η σκηνή- δεν ισχύουν.
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν και τα επαγγέλματα των ανθρώπων που εμφανίστηκαν στο κάστινγκ, μεταξύ των οποίων ήταν ένας δάσκαλος Δημοτικού, ενώ άλλος ήταν πιλότος.