Τρίτη, Οκτωβρίου 22

Εντονες διαμαρτυρίες για το λαθροστρατό που μπαίνει στη Χωρα

ΙΜΑΜΗΣ:ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ !
Στα χωράφια σκηνές και επιθέσεις σε Ελληνίδες
Σε μεγάλο αγκάθι εξελίσσεται το λαθρο-μεταναστευτικό για την κυβέρνηση! Μια κυβερνηση που ακολουθεί την προηγούμενη και στελνει το λαθρο-στρατό στην ενδοχώρα.Οκτω εκ λαθρο στην Ελλάδα και θα φερουν αλλα 3 εκατομυρια απο τη Τουρκία για το απόλυτο χαος!!!! Συνολο 11 εκ λαθρο με τους περισσότερους αντρες…δηλαδή Στρατός!!!

Οι διαμαρτυρίες των πολιτών στα νησιά και την ενδοχώρα ειναι ασταμάτητες..Κάτοικοι της Χίου διαμαρτυρήθηκαν στον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων και βουλευτή του νησιού Νότη Μηταράκη, με αποτέλεσμα «να ανάψουν τα αίματα».
Οι εξαγριωμένοι Χιώτες ζητούν να κλείσει το hot spot της ΒΙΑΛ καθώς οι παράνομοι μετανάστες δεν χωράνε πια και έχουν απλώσει τις σκηνές στα χωράφια.
«Θέλω να πηγαίνω ελεύθερα στο χωράφι μου και να καλλιεργώ», του είπε κάτοικος της περιοχής, αναφέροντας πως οι σκηνές στα χωράφια είναι 2.500!
Στα Διαβατά κοντά στον καταυλισμό  του πρώην  στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν επιθέσεις και αλλεπάλληλα κρούσματα βίας .
«Εδώ υπάρχει στην πραγματικότητα ένα εκρηκτικό κοκτέιλ. Υπάρχει φόβος στον κόσμο γιατί έχουν γίνει και συμπλοκές», δηλώνει ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης.
«Μου τράβηξαν το μαλλί για να μου πάρουν το κινητό», καταγγέλλει κοπέλα.
Η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης πάντως αναγκάστηκε σε παραίτηση για την αιχμηρή  επιστολής της προς τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με την οποία  ζητούσε να μην μεταφερθούν πρόσφυγες στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.
Στην ΝΔ υπάρχουν ακόμα αριστερόστροφες τάσεις, οι οποίες προσπαθούν να θέσουν εμπόδια στην δραστική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.
ΦΩΤΟ VIDEO SCREESHOT
 /amazonios.net