ΗΧΗΤΙΚΟ-ΣΟΚ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! (βίντεο)

 ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


 Ότι και να του πεις του νεοέλληνα - ελληνόφωνου, δεν χαμπαριάζει.
Αρκεί να μην χάσει την βόλεψή του... αρκεί να μην χάσει την μπυρίτσα του, τον χαβαλέ του, το τούρκικο σήριαλ, τα ξέκωλα της πορνοτηλεόρασης.
Ακόμα και όταν το αίμα θα τρέχει ποτάμι, είναι ικανός να αλλαξοπιστήσει για να σωθεί.
Λυπάμαι...
αυτή την εικόνα έχω για τον ελληνόφωνο των τελευταίων σαράντα χρόνων.
Ένας εκλεκτός συνάδελφος, μου γράφει: "Επιστροφή στην Τουρκοκρατία, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση και με περισσότερους γενιτσαρους και μουσουλμάνους μέσα στη χώρα από αυτούς που ζούσαν εδώ το 1821!"
Και έχουν βγει παγανιά και όλοι οι προφητολάγνοι και ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ,  ΠΩΣ.. "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ... " δηλαδή, εκτός από την Αθηνά, κούνα ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ και το χεράκι σου... "
Και για να μην αρχίσουν οι χριστιανοταλιμπαν να με κατηγορούν θα το γράψω και διαφορετικά;
"ΣΥΝ ΘΕΩ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ"... δηλαδή, με την βοήθεια του Θεού, κινώντας κι εμείς το χεράκι μας, θα σωθούμε".

ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ...

ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΘΕΛΕΙ... αλλά κι αυτή την απώλεσε στην πλειοψηφία του αυτός το ΡΑΓΙΑΣ ΛΑΟΣ.

Εδώ δεν αντιλαμβάνεται ότι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΕΘΝΗ!


Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Κι έχεις και ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, να σου λένε τι μεγάλος ηγέτης είναι ο Ερντογάν και πως με τους Τούρκους θα γίνουμε τα ... καλλίτερα φιλαράκια...
ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΑ ΤΑ ... ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ! Δεκάδες Χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες και πράκτορες της Τουρκίας βρίσκονται μέσα στο ελληνικό έδαφος. Περιμένουν το σύνθημα του Ερντογάν για να ενεργοποιηθούν σε βάρος της Πατρίδος μας. 

Έχουν περάσει ως πρόσφυγες-μετανάστες και θα λειτουργήσουν ως πεμπτοφαλαγγίτες όταν ο Ερντογάν επιτεθεί στη χώρα μας. Άλλωστε, μόλις τελειώσει από τη Συρία, ο Ερντογάν θα δώσει σύνθημα κατά της Ελλάδος. Έχει ξεκινήσει την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.


αποκαλυψη σοκ δεκαδες χιλιαδες 


Αυτά τα συγκλονιστικά αποκαλύπτει η Ειρήνη Μαρούπα (φωτό-δικηγόρος που ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα εθνικής-εξωτερικής πολιτικής) σε συνέντευξή της στην εκπομπή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και στον Μάκη Βραχιολίδη. 
Μάλιστα τονίζει ότι στη χώρα μας έχουν εισβάλει περί τα 2,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τα όσα ισχυρίζονται οι πολιτικοί μας ότι έχουν περάσει στην Ελλάδα 60.000-70.000 μετανάστες, είναι ψεύδη.

 Επικαλείται δε τη μαρτυρία του ίδιου του Δημάρχου Λέσβου ότι μόνο από την προσωρινή δομή της Συκαμιάς έχουν περάσει 350.000 μετανάστες. 

"Αν μόνο από ένα χωριό έχουν περάσει 350.000 μετανάστες φαντασθείτε πόσοι έχουν εισβάλει σε όλη την Ελλάδα", λέει με νόημα η κ. Μαρούπα.
Ακούστε τα όσα φοβερά αποκαλύπτει η δικηγόρος από το 41.30 ως το 1.06'45'' κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα.


 
Συνοπτικά συνοψίζουμε τα όσα υπογραμμίζει η κ. Μαρούπα:
 

"Η Ελλάδα δεν είναι βιώσιμη διότι δεν ελέγχει τι γίνεται στα σύνορά της.

 Δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες-μυστικοί πράκτορες της Τουρκίας έχουν μπει στη χώρα μας ως πρόσφυγες. Είναι στρατός που ο Ερντογάν έχει στείλει στη χώρα μας και θα τον ενεργοποιήσει όταν ο ίδιος επιτεθεί στην Πατρίδα μας. 

Ο Ερντογάν έχει πλέον δικό του στρατό μέσα στην Ελλάδα. Εποικίζει τα νησιά μας, έτσι που να είναι εύκολη η αποκοπή τους από το ελληνικό κράτος. Οι Έλληνες θα αναγκαστούν να φύγουν ή και αυτοί που έρχονται θα τους πούν: φύγετε έλληνες εσείς από'δω, ήρθαν άλλοι στη θέση σας.

Μέχρι το 1993 τα σύνορά μας ήταν κλειστά. Πόλεμοι υπήρχαν και τότε: στο Αφγανιστάν, στον Λίβανο, μετά στο Ιράκ, αλλά δεν ερχόταν κανείς λαθρομετανάστης προς την Ελλάδα γιατί φυλάσσονταν τα σύνορα. 


Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν είναι δούλοι και υπηρέτες ξένων προς την Ελλάδα συμφερόντων. Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αφελληνισμού και γενοκτονίας μας, διάλυσης της εθνικής συνοχής της Πατρίδας μας για να είναι πιο εύκολος ο διαμελισμός της Ελλάδος.

 Μας ετοιμάζουν να μας παραδώσουν στην Τουρκία. Οι Τούρκοι, με τη στάση των δούλων ελλήνων πολιτικών, θα διεκδικήσουν και την Αθήνα-ακόμη και τη Ζάκυνθο! Θα φύγει από την Ελλάδα η Μακεδονία, η Θράκη, το Αιγαίο, η Κύπρος.
 

Τα στρατόπεδα τα οποία έχουν δημιουργηθεί για την προστασία της χώρας έχουν γεμίσει με λαθρομετανάστες, έχουν βάλει δηλαδή (δυνητικά) εχθρικές δυνάμεις μέσα στα στρατόπεδα!
 


Το ανησυχητικό σε όλα αυτά είναι ότι οι δικαστές δεν κάνουν απολύτως τίποτε. 

Για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να μην χάνουν τον μισθουλάκο τους, την ώρα που χάνεται η πατρίδα. 

Μα, άμα χαθεί η Πατρίδα θα τα χάσουν όλα, και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται!


Την ειρήνη τη διεκδικείς όντας ετοιμοπόλεμος.Πηγή

 
https://attikanea.blogspot.com/2019/10/blog-post_316.html