Δευτέρα, Οκτωβρίου 14

ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ (επί λέξει στην βουλή: «οι έλληνες γερνούν, θα κάνω μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας, θα τους μπολιάσω με πρόσφυγες, έτσι θα λύσω το δημογραφικό μας πρόβλημα, είμαι υπερήφανος που θα μετατρέψω τον λαό μου σε πολυπολιτισμικό»)

 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ Ή Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;  

Χθεσινό μήνυμα του ηγέτη Βουλγαρίας Μ.Μπορίσοφ στον πράκτορα του Σόρος Μητσοτάκη: «Σε περίπτωση που ξένοι επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στο βουλγαρικό έδαφος από την Τουρκία και θελήσουν να κατεδαφίσουν τα συρματοπλέγματα, εγώ και ο υπουργός Άμυνας, θα διατάξουμε να πυροβολήσουν οι στρατιώτες μας στο ψαχνό».

ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΝΤΡΟΝ ΕΞΑΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.

Η  συνάντηση  δύο  πρωθυπουργών.  Ο  ένας  προδότης του  λαού που  τον  γέννησε,  θέλει  να  αντικαταστήσει  τον  λαό  του  με  ξένους,  πράκτορας  του  Σόρος,  που  εφαρμόζει  πιστά  το  σχέδιο  Καλλέργη.   Ο  άλλος  αντιδρά  σε  όλα  αυτά  υπερασπιζόμενος  τον  λαό  του.

«Μήνυμα» ηγέτη Βουλγαρίας Μ.Μπορίσοφ στον πράκτορα του Σόρος Μητσοτάκη της οικογενειοκρατίας για παράνομους μετανάστες: «Εγώ αν έρθουν θα τους πυροβολήσω»!





Η «εκλιπούσα» δύναμη των Βαλκανίων η Βουλγαρία, δια του πρωθυπουργού της Μπόικο Μπορίσοφ έστειλε ένα σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση των Αθηνών ως προς το πώς θα αντιμετωπιστούν οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες σε περίπτωση που επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στο βουλγαρικό έδαφος από την Τουρκία: «Εγώ και ο υπουργός Άμυνας θα διατάξουμε να πυροβολήσουν οι στρατιώτες μας, στην περίπτωση που όλοι αυτοί θελήσουν να κατεδαφίσουν τα συρματοπλέγματα».
Την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη, ακολουθεί ακριβώς την ίδια πολιτική δημιουργίας «δομών φιλοξενίας» τους σε όλη την χώρα που ακολουθούσε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Και επέμεινε, για να κάνει ακόμα πιο σαφές το νόημα της φράσης του:
«Αν όλοι αυτοί προσπαθήσουν να εισέλθουν βιαίως στην σύνορα μας και αυτό υποπέσει στην αντίληψή μας τότε δεν θα διστάσουμε να προβούμε σε αυτή την πράξη ρίχνοντας πυροβολισμούς πρώτα στον αέρα», τόνισε ο ίδιος. Και μετά, προφανώς... «στο ψαχνό»!
Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μ. Μπορίσοφ, τόνισε ότι «το πιο σημαντικό ζήτημα για τη χώρα είναι η τήρηση της συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας σχετικά με τους πρόσφυγες και για τον λόγο αυτό στα βουλγαρο-τουρκικά σύνορα, επί του παρόντος, η παράνομη μετανάστευση είναι μηδενική», τόνισε ο ίδιος.
Και πώς να μην είναι μηδενική; Ποιος παράνομος μετανάστης θα τολμήσει να εισέλθει, δια θαλάσσης ή ξηράς, στην Βουλγαρία όταν ξέρει ότι θα βληθεί;
Στην Ελλάδα, οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, απείρως ισχυρότερες από τις βουλγαρικές, εξαντλούν την δυναμικότητά τους σε καθήκοντα «οικιακών βοηθών» των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών, μια πολιτική που δημιούργησε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υιοθετήθηκε πλήρως και από τη νέα κυβέρνηση.
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ