Βράζει όλη η Ελλάδα με τον «Ταρζάν». Χτύπησε γυναίκα και… (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

makistri-intro
Στην προσπάθεια τους κάποιοι να στηρίξουν ακόμα και τωρα τον Αλέξη Τσίπρα ξεπερνούν κάθε όριο της δημοσιογραφικής ευπρέπειας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο άλλοτε «Ταρζάν» της Ελληνικής τηλεόρασης στον οποιο δεν άρεσε ο τρόπος με τον οποίο η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου τα «έχωσε» κόσμια στον Αλέξη Τσίπρα

Διαβάζουμε χωρίς λογοκρισία από την σελίδα του «Ταρζάν»
Υπάρχουν ορισμένοι (και ορισμένες) που κάνουν καριέρα ή νομίζουν πως θα κάνουν καριέρα
ρουφώντας και εκπνέοντας δηλητηριώδη αέρια από τη δεξαμενή της πατριδοκαπηλίας. Άλλωστε, είναι γνωστό ήδη από τη βιβλιογραφία του 19ου αιώνα πως ο πατριωτισμός, όταν εκδηλώνεται και εκφράζεται κατ’ επάγγελμα, είναι το καταφύγιο του κάθε απατεώνα. Δυστυχώς, η ιστορία γενικότερα και η ελληνική ιστορία ειδικότερα είναι πλήρης τέτοιων περιπτώσεων.
Αυτά ως πρόλογο για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από το κύριο θέμα της ανάρτησης.
Κυρία, ενεργή στη διοργάνωση συλλαλητηρίων την περίοδο της υπογραφής της Συμφωνίας των Πρεσπών, έτυχε να συνταξιδεύει με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην πτήση για τις Βρυξέλλες. Σηκώθηκε λοιπόν η κυρία Γεωργία Μπιτάκου, δικηγόρος και δημιουργός του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς», αυτά δηλώνει τουλάχιστον, πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα και του επιτέθηκε λεκτικά, αποκαλώντας τον προδότη. «Θα πρέπει να ήσουν στη φυλακή» είπε στον πρώην πρωθυπουργό η δικηγόρος – πατριώτης.
Πέραν της αγενούς, πολιτικά ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς και κοινωνικά απεχθούς φρασεολογίας περί πατριωτών και προδοτών προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα. Μέχρι πότε η αντικοινωνική με ακροδεξιές εκφάνσεις κοινωνική συμπεριφορά μπορεί να γίνεται ανεκτή από τον νόμο; Αύριο η Γεωργία Μπιτάκου ενδεχομένως να επιτεθεί φραστικά ή με κάποιον άλλο τρόπο που θα επινοήσει ο φανατισμός της κατά του νυν πρωθυπουργού, διότι διαφωνεί με τις θέσεις του επί της Βόρειας Μακεδονίας, στο Αλβανικό ή στο Κυπριακό.
Η Γεωργία Μπιτάκου στο πλευρό του πρώην Χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Λαγού
Στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, επί παραδείγματι, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε την έναρξη διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Βορείου Μακεδονίας στην Ε.Ε. Πρόκειται για μία θέση η οποία προφανώς δεν χαροποιεί τη Γεωργία Μπιτάκου και κάθε άλλον που έχει τις ίδιες ιδέες με αυτήν.
Το δεύτερο ζήτημα που προκύπτει είναι ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ, όπως το «Πρώτο Θέμα» και το Iefimerida, προέβησαν σε αναπαραγωγή της είδησης αυτής με τρόπο που καταδεικνύει πώς επιχαίρουν: «Τα έψαλε στον Αλέξη Τσίπρα» ή «Τα άκουσε ο Αλέξης Τσίπρας». Καιρός είναι να καταλάβουν οι πάντες πως η κατηφόρα της πατριδοκαπηλίας, του εθνικισμού και της φανατίλας  είναι πολύ απότομη. Οδηγεί αναπόφευκτα σε εκτροπή. Δεν είναι δυνατόν να επικροτούνται εμφυλιακού τύπου συνθηματολογίες.
Δεν μας εκπλήσσει καθόλου η επίθεση του «Ταρζάν», η πορεία του εξάλλου είναι γνωστή σε όλους τους Έλληνες, γι’αυτό και τον έχουν καταδικάσει στην αφάνεια.




http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%92%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%ce%bb%ce%b7-%ce%b7-%ce%95%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%a4%ce%b1%cf%81%ce%b6%ce%ac%ce%bd-%ce%a7%cf%84%cf%8d/