Πέμπτη, Οκτωβρίου 3

Ο Κούλης στεγάζει σε διαμερίσματα λαθρομετανάστες και τους δίνει μετρητά, ενώ οι Έλληνες πεινούν!

Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει άλλο κράτος στον κόσμο που να αδιαφορεί για τους πολίτες του αφήνοντας τους να πεινούν και να πεθαίνουν, και να περιθάλπει μόνο λαθρομετανάστες. Μιλάμε για το κράτος Ελλάδα, εάν είναι κράτος δηλαδή!!!

Αυτό το βλέπουμε στον αντιπαθητικό τοις πάσι υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής , ο οποίος επιδιώκει να κλείσει τά κέντρα λαθρομεταναστών και να τους χαρίσει (για χάρισμα πρόκειται) δωρεάν διαμερίσματα, με πληρωμένο το ενοίκιο, και χρήματα για να τρώνε έξω καθώς και πληρωμένα όλα τά έξοδα των ΔΕΚΟ
(ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, κ.α.), με πρόγραμμα που έχει αναπτύξει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
Κάτι τέτοιο φυσικά ούτε ώς πρωταπριλιάτικο αστείο για τους Έλληνες, απ’ εναντίας τους παίρνει τα σπίτια η κυβέρνηση του Κούλη, τους κόβει τις υπηρεσίες ΔΕΚΟ όταν τολμήσουν να μη πληρώσουν εφόσον δεν μπορούν, και σε περίπτωση χρέους τους οδηγεί και στην φυλακή.
Η κυβέρνηση που ενεργεί με τέτοιον τρόπο είναι επικίνδυνη και ανθελληνική, δίχως να εξαιρούμε και τις προηγούμενες κυβερνήσεις που έκαναν τα ίδια και ίσως χειρότερα.
Στην Λάρισα ψάχνει διαμερίσματα για να στεγάσει τους λαθρομετανάστες που μπήκαν στην Ελλάδα λαθραία ώς «πρόσφυγες» πολέμου. Και πρόσφυγες (δίχως εισαγωγικά) να είναι, διότι ξέφυγαν από τον πόλεμο της χώρας τους, πάλι λαθραίοι λογίζονται στην Ελλάδα, διότι σύμφωνα με την Σύμβαση της Γενεύης του 1951 πρόσφυγας λογίζεται στην πρώτη μη εμπόλεμη χώρα που εισέρχεται, και εν προκειμένω η πρώτη μη εμπόλεμη χώρα είναι η Τουρκία. Από εκεί όταν έρχονται στην Ελλάδα έρχονται λαθραία και παράνομα, εξ’ ου και ο όρος λαθρομετανάστες!
Πέραν τούτου όμως, ο υπουργός μιλάει για πρόσφυγες και… μετανάστες! Από πού μετανάστες ρε ;;; Μετανάστευσαν στην Ελλάδα νόμιμα; Τί σόϊ μετανάστες είναι αυτοί; Ποια η διαφορά τους από τους πρόσφυγες πολέμου και πώς το αποδέχεσαι αυτό να γίνεται εις βάρος της Ελλάδας;
«Δεν γουστάρω την χώρα μου και τον μισθό μου, και έρχομαι μετανάστης –παράνομα και ποινικά ένοχα- στην δική σου χώρα και σε υποχρεώνω να με ταΐσεις και να με ποτίσεις και θα μου πληρώνεις τις ΔΕΚΟ δίδοντάς μου και μετρητά»; Ε’ όχι ρε Κούλη, έτσι και οι Έλληνες να πάνε στην Τουρκία και να έρθουν πίσω με βάρκες ώς πρόσφυγες!
Σκατά τα κάνατε ανθέλληνες, και θα το πληρώσετε ακριβά αυτό το έγκλημά σας κατά των Ελλήνων. Πολύ ακριβά…!
Στους «πρόσφυγες» ανάμεσα βλέπουμε και κάτι μαύρους, κάτι Ασιάτες και κάθε ράτσα που δεν έχουν σχέση με Συρία και Ιράκ. Αυτούς τους ελέγξατε;
Οι Ασιάτες γιατί δεν πάνε στις χώρες τους αλλά προτιμούν την Ελλάδα ρε ;
Γιατί η Σαουδική Αραβία δεν απορροφά πρόσφυγες πολέμου που έχουν την ίδια κουλτούρα, ίδια θρησκεία, ίδια διατροφική συνήθεια, ίδια ήθη και έθιμα; Απλά διότι το σχέδιο των εγκληματιών είναι να Ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη με τους Ισλαμοπίθηκους Ισλαμιστές δολοφόνους που στέλνουν ανάμεσα στους πραγματικούς πρόσφυγες πολέμου, και τους χρηματοδοτεί η ίδια η Σαουδική Αραβία για να έρχονται και να δολοφονήσουν τους άπιστους.
Βλέπεις ρε Κούλη τί γίνεται σέ άλλα ευρωπαϊκά κράτη με τους Ισλαμοπίθηκους; Δολοφονούν με το Αλάχου άκμπαρ Μουζάλα.
Θα το κάνουν και στην Ελλάδα όσο τους μαζεύεις εδώ και τους πληρώνεις κιόλας. Τους πληρώνεις ώς πρόσφυγες Κούλη, για να σκοτώσουν και να δολοφονήσουν κάθε δίποδο που δεν πιστεύει στον θεό τους.
Τέτοιους όμως πρόσφυγες δεν είχαμε από την γειτονιά μας, την Σερβία και άλλες εμπόλεμες χώρες των Βαλκανίων, διότι εκεί προτίμησαν να μείνουν οι νέοι να πολεμήσουν για την πατρίδα τους. Στην Συρία, που δήθεν η κυβέρνηση τους τούς δολοφονεί, όλοι οι νέοι 20-30 ετών φεύγουν ώς θρασύδειλοι αντί να πολεμήσουν τον εχθρό Τζιχαντιστή, και αυτό γίνεται φυσικά για την εκπλήρωση του σχεδίου Ισλαμοποίησης μας. Είναι τυχαίο που κυκλοφορούν ανάμεσά μας πλέον με τά δικά τους έθιμα, μαντίλα, μαγκιά κλπ, καταργώντας τα δικά μας έθιμα μήπως και ενοχληθούν οι λαθραίοι; Μαζί μ’ εσάς όμως θα το πληρώσουν και αυτοί όταν ο λαός αποφασίσει να κάνει χρήση του Συνταγματικού δικαιώματός του στο άρθρο 120 παράγραφος 4! Γνωρίζεις καλά Μητσοτάκη τί σημαίνει αυτό.
Υποστηρίζεις  ότι η προσφορά διαμερισμάτων «Είναι ένα πρόγραμμα που αποφέρει κέρδος στην τοπική κοινωνία, αξιοπρέπεια στους πρόσφυγες και μετανάστες, εγγυάται την ειρήνη μέσα στους δήμους και την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών».
Πατάς στην ανάγκη του Έλληνα που εσύ και το κυβερνητικό σου σόϊ τους έφερε εδώ που είναι, και λόγω ανάγκης δεν θα αντισταθούν στο έγκλημα σου αυτό.
Λές πως το πρόγραμμα θα φέρει κέρδος στην τοπική κοινωνία, να λοιπόν ποιό είναι το δόλωμα, το κέρδος!
Θα δώσεις αξιοπρέπεια στους (λαθρο)πρόσφυγες και (λαθρο)μετανάστες, μια αξιοπρέπεια όμως που την στέρησες από τους Έλληνες και ομολογείς προσφυγιά και μετανάστευση. Δυό αντίθετα πράγματα δηλαδή μεταξύ τους.
Τέλος, μιλάς για ΕΝΤΑΞΗ των λαθραίων στους Δήμους. Ένταξη ξέρεις τί σημαίνει Κούλη και Μουζάλα; Ουδέν νομιμότερον του προσωρινού, αυτό σημαίνει Κούλη! Θα τους δώσεις και ιθαγένεια, δικαίωμα ψήφου, χρήματα να τρώνε και να κάθονται και εσύ «εννιά έχει ο μήνας». Άσε τους λάθρο να κάνουν «μάμ, κακά και νάνι», και τον Έλληνα που πληρώνει φόρους, άσε τον να ψοφάει στους δρόμους και τα παιδάκια να λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα.
Να σε χαιρόμαστε ρε Κούλη, μαζί με τον κυβερνητικό σου σινάφι…ίδιοι οι Συριζαίοι κι εσείς !

www.Pieria.tv