Από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο οι "ταλαίπωροι" μετανάστες...

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές του iEpikaira, οι περισσότεροι λαθρομετανάστες διαμένουν για κάποιο χρονικό διάστημα σε ξενοδοχεία της γείτονος, μέχρι να τους δοθεί το πράσινο φως για να αποβιβαστούν με τις γνωστές μεθόδους στα ελληνικά παράλια; Γι' αυτό και το συντριπτικό ποσοστό των λαθρομεταναστών είναι ευπρεπισμένοι, υγιείς, και πανευτυχείς που πέτυχαν τον σκοπό τους, ενώ διαθέτουν κυριολεκτικά πακτωλούς χρημάτων όταν εισβάλλουν στην πατρίδα μας.
Πως το γνωρίζουμε αυτό;Μεγάλη προσοχή στις προπαγανδιστικές "στημένες" φωτογραφίες που δημοσιεύονται!

Οδηγός τουριστικού λεωφορείου νησιού του Αν. Αιγαίου αποκάλυψε στο iEpikaira ότι οι άνθρωποι των ΜΚΟ γνωρίζουν την ώρα, τον αριθμό ατόμων αλλά και την τοποθεσία που καταφθάσουν οι λαθρομετανάστες και ενημερώνουν εκ των προτέρων τα λεωφορεία για να τους παραλάβουν, πολύ νωρίτερα. Μόλις πατήσουν ελληνικό έδαφος, τρυπούν τις φουσκωτές λέμβους και σκίζουν τα χαρτιά τους, ενώ δηλώνουν κατά βούληση, εθνικότητα, ηλικία, τοποθεσία γεννήσεως, διαμονής κλπ. Στη συνέχεια επιβιβάζονται στα λεωφορεία που ήδη περιμένουν, και όποτε καλούνται να αποδώσουν το σχετικό τίμημα του εισιτηρίου, εκεί διαπιστώνεται ότι σχεδόν όλοι πληρώνουν με 100ευρα και 200ευρα χαρτονομίσματα. Γεγονός που πάντοτε δημιουργεί πρόβλημα στους εισπράκτορες. Σπανίως δε, αναφέρει η ίδια πηγή, συναντάμε και ανθρώπους εμπερίστατους που είναι εμφανώς ταλαιπωρημένοι. Ορθώς, διότι μόνο το 2% των λαθρομεταναστών προέρχονται από εμπόλεμες χώρες.

Έτσι λοιπόν λειτουργεί το σύστημα, και γι' αυτό οι μεταναστευτικές ροές είναι πάντοτε α λα καρτ, ενώ την στρόφιγγα προφανώς ελέγχουν οι γείτονές μας κατά το δοκούν. Το αποτέλεσμα είναι να γεμίζει η Ελλάδα με όλο και περισσότερους δυστυχείς Μουσουλμάνους, πρόσφυγες πολέμου, από χώρες που δεν έχουν πόλεμο...


Πηγή: i-epikaira.blogspot.com