Κυριακή, Οκτωβρίου 6

Έσπασε τη σιωπή της η Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον χωρισμό και τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Νόμιζα ότι ήταν το άλλο μου μισό, αλλά αυτός…»

posous-mines-zousan-xwrista-prin-to-diazugio.w_l
Συγκλονίζει η Σίσσυ Χρηστίδου για τον χωρισμό που της έχει μείνει στο μυαλό μέχρι και σήμερα. «Νόμιζα ότι ήταν το άλλο μου μισό, αλλά με άφησε», εξομολογήθηκε.
Η παρουσιάστρια στο κανάλι της στο Youtube προχώρησε σε αποκαλύψεις για μια πολύ προσωπική της στιγμή που για αρκετό καιρό την είχε επηρεάσει.

“Χωρίσαμε. Με άφησε και για μένα ήταν το πιο δραματικό πράγμα που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Γιατί σε εκείνη την ηλικία το αντιμετώπιζα πάρα πολύ δραματικά. Σαφώς και μου συνέβησαν στην πορεία της ζωής μου πολύ σοβαρότερα πράγματα αλλά δεν τα αντιμετώπισα τόσο δραματικά όσο εκείνο το χωρισμό. Νόμιζα ότι πραγματικά έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα ξαναγαπήσω κανέναν άλλο άνθρωπο, δεν θα ξαναερωτευτώ και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν το άλλο μου μισό” εξομολογείται.
Η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε στον χωρισμό από το πρώτο της αγόρι, στα 19 της χρόνια, με αφορμή μηνύματα που τις στέλνουν στα social media.



makeleio.gr