Δευτέρα, Οκτωβρίου 21

Η σύνοδος κορυφής της ΕΕ πατρονάρει την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Και ο Κυριάκος δείχνει ευχαριστημένος !

Το  βασικό συμπέρασμα της συνόδου κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες όπου συμμετείχε και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ότι, «πρέπει να αναληφθεί επειγόντως δράση για τη βελτίωση των συνθηκών υποδοχής, την αύξηση των μεταφορών προς την ηπειρωτική Ελλάδα από τα νησιά και την αύξηση των επιστροφών βάσει της δήλωσης ΕΕ – Τουρκίας».

Με άλλα λόγια, για άλλη μια φορά οι Ευρωπαίοι εταίροι εκδηλώνουν τη συμπάθειά τους στην Ελλάδα, χωρίς καμιά απολύτως έμπρακτη σχετική δράση. Ακόμα μεγαλύτερη συμπάθεια δείχνουν για τους καημένους τους μετανάστες για τους οποίους μας προτρέπουν να τους στρώσουμε κόκκινα χαλιά και με πομπές και με παράτες να τους μεταφέρουμε στην Ηπειρωτική χώρα, όπου θα πρέπει να φροντίσουμε για την αξιοπρεπή τους διαβίωση, σε βάρος του λυμφατικού κρατικού μας προϋπολογισμού. 
Ο Έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος ομνύει στην προοπτική της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, το μόνο που έκανε είναι να ζητήσει από τους Ευρωπαίους εταίρους να μοιραστούν μέρος της Μουσουλμανικής εισβολής στις χώρες τους. Εισέπραξε φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και αυτό του ήταν αρκετό και μάλιστα δήλωσε και ευχαριστημένος.
Αλίμονο. Η έκφραση συμπάθειας και τα ευχολόγια της Συνόδου Κορυφής για επιστροφές μεταναστών στην Τουρκία, δεν είναι τίποτα άλλο παρά παραμύθια για μικρά παιδιά. Όπως όλα δείχνουν, οι μάζες των εισβολέων θα παραμείνουν στην Ελλάδα η οποία οδεύει ολοταχώς σε Λιβανοποίηση και Ισλαμοποίηση και με πατρονάριασμα της καλής μας της Ευρώπης. Να την χαίρονται οι Ευρωφιλελέδες.  

https://odosdrachmis.gr/?p=25757