Σάββατο, Οκτωβρίου 26

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣ-ΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ!

Τα σιωπηλά όπλα είναι αμέτρητα και άκρως δολοφονικά, είναι χίλια μύρια και ο εχθρός μεταμφιέσμενος σε κοινοβουλευτική δημοκρατία. Σε κόμματα και εκπροσώπους κινημάτων σταθεροποίησης και ευημερίας. Πάντα για τους λίγους του εσώτερου κλάμπ. Η νέα ηγεσία θα σας βγάλει μέσα από την οικονομική κρίση για να σας οδηγήσει στην ευημέρια...!!!

Θα πληρώνετε λιγότερη δεξιά φορολογία ενώ μέσα σε 10 χρόνια χάσατε 3-5 τρις. Και το μπαλάκι του πινγκ πονγκ την τρώει μια από τα αριστερά για να την ξαναφάει απο την δεξιά, ο θεατής μετράει τις επαναλήψεις της μπάλας και πριν καν ξεκινήσει να τις μετράει, χάνει την μπάλα.

Η δημοκρατία σας είναι το ιδανικό σύστημα που χρειαζόταν η ανθρωπότητα, με την Ελλάδα που την εφεύρεσε πρώτη, γι αυτό ο σημερινός εκλεγμένος πρωθυπουργός χειρίζεται δημοκρατικά την εισροή εκατοντάδων χιλιάδων μαυρόσπορων στον ελλαδικό χόρο. Τον πληρώνουν με το παραπάνω να τακτοποιήσει το σπέρμα στα χωριά και στις πόλεις σας. Τον λαδώνουν πλουσιοπάροχα για να εξισλαμίσει την Ορθοδοξία των παπάδων, πατάνε στο κουμπί και στέλνουν εικονικά ευρώ για να πολλαπλασιάσει τον κλήρο του ιερού Κορανίου όπως δήλωσε και η κεφαλή της ορθοδοξίας ο πανάγιος Βοθρολομαίος με τα μασονάκια.




Ο Κούλης ο Μαυροσπορίτης σας το έχει δηλώσει ότι εργάζεται δημοκρατικά και πολυπολιτισμικά, με την ψήφο σας, αθόρυβα, τέλεια οργανωμένα, με τις πιο μοντέρνες εγκαταστάσεις φιλοξενίας σπέρματος, πανέτοιμες να δεχθούν τον φρέσκο σπόρο και να τον κάνουν να ευδοκιμήσει στην γή σας.

Τα έξοδα εισαγωγής του σπόρου είναι ήδη πληρωμένα για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον.

Όταν έχεις το μονοπώλιο και την τρομερή δεξιότητα αερίσιας δημιουργίας εικονικού ευρώ, πατάς στο κουμπί και βγαίνει η χοντρή...το κουμπί θα μπορούσες να το δώσεις σε ελληνικά χέρια αλλά γιατί να το κάνεις αν θες να γεμίσεις μια χώρα με μαύρο σπέρμα;;;

Πάρτε φρέσκο σπόρο να κάνετε σόι...το καλό το σόι γίνεται με την διασταύρωση του σπόρου και μέσα από τον μαύρο σπόρο το χάος και μέσα από χάος η ΤΑΞΗ.

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ