Τετάρτη, Οκτωβρίου 16

Στο «Final 4» η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα – Τα 3 «ναι» της κριτικής επιτροπής και η απόφαση του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

koripapakosta
Μοναδικό ήταν το δεύτερο live του ριάλιτι τραγουδιού Final 4 που προβάλλεται από τον Ant1 με παρουσιάστρια της Ζέτα Μακρυπούλια.
Σε αυτό το επεισόδιο όμως, υπήρξε μια εμφάνιση έκπληξη καθώς διαγωνίστηκε η κόρη της πρώην υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, υποδέχθηκε το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή που αποτελείται από την Ελένη Φουρέιρα, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια, και έκανε ένα… παιχνιδάκι στην πρεμιέρα του παιχνιδιού την περασμένη εβδομάδα και τον Μιχάλη Σταβέντο, με τους Final 4 να εμφανίζονται στην σκηνή και να τραγουδούν μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες τους.
Τα τρία «ναι» της κριτικής επιτροπής στην κόρη της Κατερίνας Παπακώστα
Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε έκπληξη ήταν η εμφάνιση της κόρης της πρώην υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα, που διεκδίκησε μια από τις τέσσερις καρέκλες. Ο λόγος για την τραγουδίστρια και ηθοποιό Αγγέλα Σιδηροπούλου που έκανε την αρχή ως διεκδικήτρια.
Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα μπορεί να κατάφερε να κερδίσει τα τρία «ναι» της κριτικής επιτροπής, ωστόσο η «μονομαχία» με τον Σάκη Καραθανάση αποδείχθηκε πολύ δύσκολη και αποχαιρέτησε πρόωρα το Final 4.





.makeleio.gr/