Σάββατο, Οκτωβρίου 26

GEWKWN : Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ…. Το ένα τέταρτο της εκκλησίας θα σαπίσει, θα νεκρωθεί …….


Δηλώσεις Βαρθολομαίου για Κεμάλ «Είμαστε χαρούμενοι που επισκεπτόμαστε την ανακαινισμένη οικία στη Θεσσαλονίκη του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ατατούρκ.
Ευχόμενοι, ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του, ικετεύουμε τον Μεγαλοδύναμο, οι μεταρρυθμίσεις του να ζουν για πάντα και ο λόγος του “Ειρήνη στη χώρα, ειρήνη στην Οικουμένη” όσο περνάει ο χρόνος να γίνεται πραγματικότητα.
Με τις ευλογίες μας», ανέφερε το κείμενο του Βαρθολομαίου.

Επιστολή κ. Βαρθολομαίου : »Όπως ορίζει η παράδοση της Εκκλησίας μας, πάντα προσευχόμαστε υπέρ του κράτους μας, (τουρκιας) υπέρ της υγεία των ηγετών μας, τουρκιας) της ευημερίας και της ευτυχία του λαού μας (τουρκιας ). ……..
«Προσευχόμαστε οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να επιτύχουν τον σκοπό τους και η επιχείρηση »Κλάδος Ελαίας» να φέρει την ειρήνη στην περιοχή όπως λέει και το όνομά της»
Συνέντευξη του κ. Βαρθολομαίου στο πρακτορείο Associated Press «Είμαι τούρκος πολίτης, γεννήθηκα στην Τουρκία και υπηρέτησα στον τουρκικό στρατό δυο χρόνια………..
Είμαι υπέρ του τζαμιού ( στην Ελλάδα ), ακόμη και για περισσότερα τζαμιά σε μέρη όπου υπάρχουν μουσουλμάνοι
Σημείωση GEWKWN: διαβάστε τι είπε ο Γέροντας μου για τους Ιεράρχες και όχι μόνο…….
‘’Θα δείτε, παιδιά μου, ράσα που θα κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα…..
Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ. ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τα πάρουν.
Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν ( εκκλησία ) δική σας θα είναι μπείτε και από το παράθυρο, παράθυρο είναι η πίστη σας……….ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ………….
Και μην περιμένετε να δώσουν πνοή αυτοί που δεν ξέρουν και ούτε πνεύμονες έχουν για να πάρουν πνοή……Αλλά και εσείς μην περιμένετε και να είσθε βιαστικοί στην μετάνοια σας και θερμοί στην πιστιν σας προς τον Δημιουργό σας.
Το ένα τέταρτο της εκκλησίας θα σαπίσει, θα νεκρωθεί …….
Όταν θα δουν οι υπόλοιποι, το ¼ των νεκρών ( την κεφαλη της εκκλησίας ) τότε θα πέσουν σε μετάνοια. ( σημείωση : σε ένα σώμα το κεφάλι με μέρος του στήθους αντιστοιχεί στο ¼ του σώματος )………………..
Η νέα εποχή που θα φτιάξουν, η οποία θα είναι ωραία καλλωπισμένη και όλα για εσάς, προσέξτε εσείς να μην πλανηθείτε………. ( και ) μέσα στο ιερατείο θα υπάρχει πλάνη!
Θα αλλάξουν προς το μοντέρνο τους ιερείς, θα πουν ‘’ δεν μπορείτε να κρατάτε ( έχετε ) Σταυρό επάνω σας διότι οι μουσουλμάνοι θα διαμαρτυρηθούν, ( θα προσβληθούν ) ‘’
Αυτοί θα κρατούν ένα τρίγωνο ανάποδο, θα πουν επίσης ‘’ δεν πρέπει πλέον να φορούν ράσα οι ιερείς, διότι τα ράσα συμβολίζουν πένθος, και γι’ αυτό τα φορούσαν, για τον Θεον τους, τώρα Αυτός αναστήθηκε και δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για να τα φορούν. ‘’
Οι Ιερείς, μην ευλογείτε την καταστροφή αλλά δοξάστε Τον Θεό για να δοξαστείτε και εσείς και βάλτε σε μετάνοια τους ‘’ μεγάλους και τρανούς ‘’ της γης, τους αυτοαποκαλούμενους ‘’τρανούς ‘’.
Διότι Μεγάλος και Ατελείωτος μόνον ένας είναι και δεν υπάρχει δεύτερος είτε στον ουρανό είτε στην γη.
Βάλτε τους να μετανοήσουν να μην λερώσουν την ψυχή τους με το αίμα αθώων ψυχών, βάλτε τους να μετανοήσουν ώστε να μην παραδώσουν την ψυχή τους σ’ αυτόν που δεν θέλω ούτε να τον ονομάσω. Ποιοι είναι αυτοί που πήγαν με αυτόν; θα δείτε!
Αυτό να κάνουν οι Ιερείς, να εξομολογείτε τον κόσμο, να μιλήσετε ανοιχτα πλέον για τα χρόνια του αντίχριστου πλέον.
Για τον μεγάλο κίνδυνο της πνευματικής και ψυχικής φύσεως και να σώσετε τις ψυχές και τα σώματα…….. για να μην ξαναχυθεί το αίμα του Κυρίου στους δρόμους, το χάρισε σε εμάς τους ανθρώπους, δεν το χάρισε για να το πετάξουν και να το χύσουν στους δρόμους.
Αλλοίμονο και σε εσάς που πήγατε σε αυτούς και τους ευλογείτε, ο χρόνος συντομεύει, συντομεύεστε την μετάνοια σας………………………….
ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΠΠΕΥΟΝΤΕΣ…….(Για τους Αρχιερείς και όχι μόνο…)
Κάποτε σε μια χώρα εμπιστεύτηκαν στα χέρια κάποιων, τους πιο αδύναμους, και τους είπαν σ’αυτους δώστε να φάνε, να πιουν, αλλά δώστε και φροντίδα, γιατί ήσαν νέοι και έγιναν παλιοί και δεν πρόκειται να……….. τους είπαν να τους μιλήσουν με αγάπη και η πόρτα τους να έμενε πάντοτε ανοιχτή και όποιος οβολον είχε να μην τον κοιτάξουν περισσότερο από τους άλλους, αλλά ούτε και να τους μοιράσουν, δηλαδή να μην πουν, αυτός ο κακός και αυτός ο καλός.
Σ’αυτους που άφησαν αυτούς τους αδύναμους έδωσαν και έναν ίππον για να ανέβη ο ένας από αυτούς , ο αρχηγός, και εκείνος που θα ανέβαινε, να έβλεπε όλους τους άλλους το ίδιο από εκεί.
Να τους φρόντιζε όλους το ίδιο και να δίδασκε στους δικούς του από κάτω, αγάπη και ελεημοσύνη και φροντίδα
Αλλά δεν του είπαν από εκεί ψηλά που θα είναι να βλέπει αυτούς που πρώτοι ήρθαν στην πόρτα του και κρατούσαν δενδρύλλια με καρπόν επάνω, επίσης ήταν και κάποιοι άλλοι που κρατούσαν απλώς ένα λουλούδι και άλλοι στο τέλος, οι οποίοι δεν κρατούσαν τίποτε!
Αυτοί που είχαν τα δενδρύλλια με τον καρπόν, κρατούσαν και οβολόν, οι άλλοι πιο πίσω που είχαν μόνο ένα άνθος το έβγαλαν από την ψυχήν τους με κόπο και το έδωσαν, και αυτοί που δεν είχαν τίποτε, είχαν στα μάτια θλίψιν, αλλά χαμόγελο στα χείλη.
Και είπε ο Αφέντης Ο Μεγάλος στον ιππεύοντα ‘’ βλέπε τους όλους το ίδιο και μην δεις τον οβολόν ‘’
Και τους είδε όλους το ίδιο αυτός και οι κατώτεροι του…… όμως στην πορεία έχασαν…… Το ‘’ μέτρημα ‘’ και δυστυχώς μέτρησαν μόνον αυτούς που είχαν οβολόν, και θύμωσε πολύ Ο Πατέρας και πήρε το άλογο ( την εξουσία ) και το άφησε ελεύθερο μέσα στον κόσμο και πήγε το άλογο με εντολή (Θεού ) και κάθισε και ίππευσαν όσοι χαμόγελο είχαν, και όσοι άνθος είχαν, αλλά επίσης και όσοι πέταξαν τους οβολούς, πήγαν και αυτοί να ιππεύσουν.
Τρελός από αγανάκτηση ο ιππεύων έγινε και γυρναει και λέει ‘’ εγώ σε υπηρέτησα τόσον καιρό, πως πήρες εσύ το άλογο από εμένα; ‘’
Τότε Ο Πατέρας του είπε ‘’ ξεγυμνώσου εσύ και οι δικοί σου και βαλε ενδύματα πτωχά, κλείνε την κεφαλη σου προς την ταπείνωσαν και εάν μπορείς ξανά να ιππεύσεις κανετο…………..
Διότι εγώ έφτιαξα την κεφαλήν, και η κεφαλη με πρόδωσε, τότε εγώ βρήκα άλλους ιππότες χωρίς έπαθλα και ενδύματα, που πήραν το άλογο, το έλουσαν, το πετάλωσαν, το φρόντισαν και κάθε ημέρα το αγκάλιαζαν και το φιλούσαν ως δώρον άνωθεν για εκείνους.’’
Γι’αυτό Ο Μεγάλος Αφέντης τους είπε ‘’ την εξουσία από πάνω σας θα πάρω και θα την δώσω σε αυτούς ‘’
ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΠΠΕΥΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΟΥ.
Οι συνεργάτες αυτών είναι οι ιερείς, και θα διαλέξει από τους κατώτερους τους καλύτερους, και θα δώσει στα χέρια άλλων την εξουσία που Ο Πατήρ δίνει στους ανθρώπους….
Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013………
GEWKWN

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμπροσεύχεται με 12 ηγέτες άλλων θρησκειών, μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα (ειδώλιο της »Θεάς» Γαίας). !!!
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ἡ μετάνοια ἡμῶν διὰ τὸ παρελθὸν εἶναι ἀπαραίτητος. Δὲν πρέπει νὰ σπαταλήσωμεν τὸν χρόνον εἰς ἀναζήτησιν εὐθυνῶν. Οἱ κληροδοτήσαντες εἰς ἡμᾶς τὴν διάσπασιν προπάτορες ἡμῶν ὑπῆρξαν ἀτυχῆ θύματα τοῦ ἀρχεκάκου ὄφεως καὶ εὑρίσκονται ἤδη εἰς χείρας τοῦ δικαιοκρίτου Θεοῦ. Αἰτούμεθα ὑπὲρ αὐτῶν τὸ ἔλεος τοῦ Θεοῦ, ἀλλὰ ὀφείλομεν ἐνώπιον αὐτοῦ, ὅπως ἐπανορθώσωμεν τὰ σφάλματα ἐκείνων»,(*) (!!!) ανέφερε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην θρονική εορτή του 1998, σχετικά με το θέμα του Παπισμού και τις σχέσεις που πρέπει να έχουμε μαζί τους.
Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης: «Θλίβεται κανείς και σπαράσσει μέχρι βαθέων, αναλογιζόμενος και μόνο την πατριαρχική ρήση, που θεωρεί τους Αγίους Πατέρες, οι οποίοι αγωνίσθηκαν εναντίον του Πάπα ως θύματα του Διαβόλου και αξίους της συγχωρήσεως και του ελέους του Θεού. Αν όμως, ο Μέγας Φώτιος, ο Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς, ο Άγιος Μάρκος Ευγενικός, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Άγιος Νικόδημος Αγιορείτης και πλείστοι άλλοι πολέμιοι των αιρέσεων του Παπισμού, είναι όργανα και θύματα του Διαβόλου, πρέπει να τους διαγράψουμε από τις δέλτους των Αγίων, να καταργήσουμε τις εορτές και τις ακολουθίες, και αντί να επικαλούμεθα τις πρεσβείες και την βοήθειά τους, να τους κάνουμε μνημόσυνα και τρισάγια, για να τους συγχωρήσει ο Θεός.https://www.triklopodia.gr