Ο ΧΑΦΙΕΣ

Σελίδες

  • Αρχική σελίδα
  • LIVE SCORES -ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη, Οκτωβρίου 15

Στη φυλακή ο ντίλερ που οδήγησε στον θάνατο τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr – Νόμιζε ότι έδινε στον 34χρονο καθαρή κοκαΐνη και όχι μείγμα με θανατηφόρα οπιούχα

Το καλοκαίρι του 2018 και συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου η είδηση πως ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης Jr βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ του Οχάιο, στις ΗΠΑ, έκανε το γύρο του κόσμου και φυσικά συγκλόνισε την οικογένεια Κόκκαλη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο 36χρονος Terry Lee Christian, ο οποίος συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2018 ως ο άνθρωπος που έδωσε το «κοκτέιλ θανάτου» στον νεαρό επιχειρηματία, θα μάθει την ποινή του στις 17 Ιανουαρίου του 2020. Η οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη Jr ευχαρίστησε μέσω του συνηγόρου της τις αμερικανικές Αρχές.

«Αν και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω τον Σωκράτη στους αγαπημένους του, η οικογένεια Κόκκαλη είναι ικανοποιημένη που βλέπει ότι αποδίδεται δικαιοσύνη» φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το cleveland.com, ο δικηγόρος της οικογένειας Ryan Stubenrauch. Ο κατηγορούμενος επέλεξε να δηλώσει ενοχή για το αδίκημα από το να πάει σε δίκη. Στο αμερικανικό σύστημα υπάρχει αυτή η δυνατότητα και την επιλέγουν πολλοί κατηγορούμενοι προκειμένου να λάβουν μικρότερες από τις προβλεπόμενες ποινές.
Αυτήν τη στιγμή ο Terry Lee Christian έχει καταδικαστεί, αλλά η ποινή του θα του ανακοινωθεί στις 17 Ιανουαρίου» λέει ο ρεπόρτερ του News 5 Cleveland, Ian Cross. Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του φέρεται να είπε πως νόμιζε ότι έδινε στον 34χρονο καθαρή κοκαΐνη και όχι μείγμα με θανατηφόρα οπιούχα.
Η προβλεπόμενη ποινή είναι 20 χρόνια, αλλά ο δράστης έφτασε σε συμφωνία με τον εισαγγελέα και αναμένεται να ζητήσει από τον δικαστή να του επιβληθεί ποινή 15 ετών. Ο Christian φέρεται να απαντούσε αργά στη «βροχή» ερωτήσεων που δέχθηκε από τον ανώτατο δικαστή Thomas Parker, ενώ φέρεται να ακολούθησε ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ του δικηγόρου του και του εισαγγελέα. Σημειώνεται πως -όπως εξήγησε ο assistant US attorney Βασίλης Κατσαρός κατά τη διάρκεια της ακρόασης του κατηγορουμένου θα πρέπει ο περιφερειακός δικαστής Solomon Oliver Jr να δηλώσει αν αποδέχεται τη συμφωνία για τα 15 έτη, πριν επιβάλει ποινή, ενώ ο κατηγορούμενος μπορεί να αποσύρει τη «συμφωνία» στην περίπτωση που ο δικαστής δεν δεχτεί την ποινή.
Οι κλήσεις «έδειξαν» τον ένοχο
Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στην Αμερική τον Ιούλιο του 2018 για το συνέδριο National Council of Legislators from Gaming States, ένα τριήμερο συνέδριο στο οποίο συμμετείχε με την Intralot. Στις 14 Ιουλίου βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, οι κάμερες ασφαλείας έξω από το καζίνο Jack Cleveland εντόπισαν στις 13 Ιουλίου του 2018 μια αγοραπωλησία. Πρωταγωνιστές ήταν ο Έλληνας επιχειρηματίας και ο 36χρονος Terry Lee Christian, ο οποίος επέβαινε σε ένα μίνι βαν.
Τα τεστ DNA αποκάλυψαν ότι υπήρχε γενετικό υλικό του 36χρονου εμπόρου κοκαΐνης πάνω σε υπολείμματα πακέτου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, ενώ αυτό που οδήγησε τις Αρχές στην εύρεση του ενόχου ήταν οι δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ των δύο, πριν από την ημέρα θανάτου του 34χρονου επιχειρηματία. Ο βενιαμίν της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς στο ξενοδοχείο. Η αναζήτησή του είχε ξεκινήσει όταν δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένο ραντεβού, προκαλώντας ανησυχία στους συνεργάτες του, οι οποίοι τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιό του.
Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr
Χαμογελαστός, χαρισματικός, ευγενικός και οραματιστής, ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ ήταν το τρίτο παιδί του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη. Γεννημένος το 1984 στο Μιλάνο, ο Σωκράτης φοίτησε στο Κολέγιο Αθηνών, ενώ αμέσως μετά βρέθηκε στη Βοστώνη για να σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University.
Η επιστροφή του στην Αθήνα σηματοδότησε τη δραστηριοποίησή του στις οικογενειακές επιχειρήσεις. «Μαθήτευσε» δίπλα στον στενό συνεργάτη του πατέρα του, Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, και επιχειρηματικοί κύκλοι «έβλεπαν» ήδη από τα πρώτα χρόνια στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα αναλάμβανε κάποια στιγμή το τιμόνι των οικογενειακών επιχειρήσεων. Το 2009 είχε εκλεγεί μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας Intrakat.
Ακολούθησε η θέση του β’ αντιπροέδρου στο ΔΣ του Ολυμπιακού. Έναν χρόνο αργότερα, ο νεαρός Σωκράτης θα αναλάβει το πόστο του business development manager στην Intralot Interactive και θα γίνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας που ίδρυσε ο πατέρας του και η οποία κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, αφού δραστηριοποιείται σε 55 κράτη και πολιτείες.
Ωστόσο, η αγάπη του νεαρού Σωκράτη ήταν τόσο μεγάλη για τον Ολυμπιακό, που παράλληλα προσέφερε τις υπηρεσίες του και από το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως υπεύθυνος για τις εταιρικές σχέσεις, ενώ είχε βοηθήσει και στο στήσιμο της ιστοσελίδας των «ερυθρολεύκων».
Τα τελευταία χρόνια, διατηρούσε σχέση με την Μαρία Τσούτσια, με την οποία επρόκειτο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Εξάλλου, ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη κατέρρευσαν μόλις πληροφορήθηκαν το τραγικό μαντάτο, ενώ βρίσκονταν στη Μύκονο για διακοπές. Λίγες ώρες μετά την είδηση του απρόσμενου θανάτου του 34χρονου Σωκράτη τζούνιορ, ο οποίος είχε χριστεί συνεχιστής της πανίσχυρης δυναστείας μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο, ανακοίνωση εξέδωσε το Ίδρυμα Κόκκαλη, το οποίο ανέφερε: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».
Το «ύστατο χαίρε» στη Μητρόπολη Αθηνών
Στις 20 Ιουλίου 2018 έγινε η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr και το τελευταίο αντίο στον 34χρονο νέο είπαν οι δικοί του άνθρωποι και όχι μόνο. Γονείς, αδέρφια, η σύντροφός του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, φίλοι, αλλά και παίκτες του Ολυμπιακού και παράγοντες του αθλητισμού και του επιχειρείν αποχαιρέτησαν τον Σωκράτη Κόκκαλη, τον νεότερο που έφυγε μόλις στα 34 του από τη ζωή. Σπαρακτικά ήταν τα όσα είπαν στον επικήδειο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, τα αδέλφια του Πέτρος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης.

http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Στη-φυλακή-ο-ντίλερ-που-οδήγησε-








at 10/15/2019 11:30:00 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Βοηθήστε μας με μια μικρή συνεισφορά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το site oxafies.com για την ενημέρωσή σας και για να μαθαίνετε ότι σας κρύβουν οι άλλοι.

Τελευταια νεα

META TA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! Συνεχίζεται η απεργία των ταξί...

  Νέα απεργία ανακοίνωσαν οι οδηγοί ταξί της Αττικής μέχρι την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, παρατείνοντας την περίοδο των κινητοποιήσεων, που...

_

_

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Συνολικές προβολές σελίδας

Sparkline

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των πολιτικών που μας κυβερνούν!!! (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες !
  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ....
  • Δήμητρα Γαλάνη: Πούλησε την 320 τ.μ. μονοκατοικία της με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και θέα Ακρόπολη; (Φωτογραφίες)
  • «Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να πάω σε οίκο ευγηρίας – γι' αυτό επέλεξα τη ζωή...»
  • Υπενθύμιση για όλους αυτούς τους αλήτες που θέλοντας να καλύψουν την προδοσία του Μακαρίου
  • Σάλο με την διαφήμιση των Jumbo που κοροϊδεύει την Ιθάκη του Αλέξη Τσίπρα
  • Οι αριστοκράτες της Λάρισας και οι χωριάτες των Αθηνών
  • ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΕΣ
  • Γιώργος Κοσκωτάς: Πώς ζει και που βρίσκεται ο άνθρωπος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

  • Aftodioikisi.gr
    Λέσβος: Ξεκινά η δίκη των 24 διασωστών – Μια υπόθεση που σημάδεψε την Ευρώπη
    Πριν από 12 δευτερόλεπτα
  • ΖΕΙΔΩΡΟΝ
    Εγώ θα βαράω το νταούλι και οι βιβλιοαγορές θα χορεύουν!
    Πριν από 14 δευτερόλεπτα
  • Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ>>>Η ώρα της αλήθειας για την αγροτική Ελλάδα
    Πριν από 59 δευτερόλεπτα
  • Ειδήσεις
    Χάος στον Κηφισό μετά τη σύγκρουση φορτηγού με αυτοκίνητο - Δύο τραυματίες
    Πριν από 1 ώρα
  • Kozani 247 News
    “Μπαμπάδες με ρούμι” από το Ονειρόdrama
    Πριν από 3 ώρες
  • Newsbeast
    Νεκροί πέντε Παλαιστίνιοι σε ισραηλινό βομβαρδισμό στη Γάζα, ανάμεσά τους δύο παιδιά
    Πριν από 5 ώρες
  • Lykavitos.gr
    Το Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ πωλήθηκε στην τιμή ρεκόρ των 26 εκατ. ευρώ
    Πριν από 7 ώρες
  • Οίμος-Αθήνα
    ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΟΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
    Πριν από 8 ώρες
  • capital.gr
    Διαφύλαξη λογιστικών αρχείων και χρόνος παραγραφής μετά τον Ν.5104/2024
    Πριν από 8 ώρες
  • Tsotili Blogger
    Ανέκδοτο...
    Πριν από 8 ώρες
  • Αγορές
    Κέρδη στη Wall Street καθώς η ασθενική απασχόληση ενισχύει τα σενάρια για μειώσεις επιτοκίων από τη Fed
    Πριν από 8 ώρες
  • Karditsastakra
    Ξεφτίλα Τσελίκ στον Νίκο Δένδια – «Τρολ του διαδικτύου που θέλει να γίνει πρωθυπουργός»
    Πριν από 9 ώρες
  • Κατοχικά Νεα, Εδώ η αλήθεια Ζει ακόμα…
    Τα τουρκικά ΜΜΕ κατηγορούν την Αθήνα ότι επιδιώκει «θερμό» επεισόδιο – «Πρέπει να τους σταματήσουμε»!
    Πριν από 11 ώρες
  • Κουρδιστό Πορτοκάλι
    Eurobank> Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η απορρόφηση της Eurobank Holding
    Πριν από 12 ώρες
  • ROMIANEWS
    Κατάθεση 504 υπογραφών για ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας για τα σχολικά κτίρια
    Πριν από 13 ώρες
  • Εναλλακτική Δράση
    Είσαι ο αφηγητής της ζωής σου… ή το θύμα της αφήγησής σου;
    Πριν από 15 ώρες
  • 24ωρο
    2η στην Ευρώπη η 13χρονη Ευαγγελία Σίσκου στην κατηγορία των γυναικών (!) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γρήγορου σκακιού
    Πριν από 15 ώρες
  • Το καραβάκι της ιστορίας
    Αγροτικό: Έχει κηρυχθεί πόλεμος προς τους Έλληνες
    Πριν από 15 ώρες
  • Amazonios.net
    Μητροδήμος: Θα κάτσουμε στα μπλόκα μέχρι να πέσει η Κυβέρνηση!! Video
    Πριν από 21 ώρες
  • Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ®
    Νομοθεσία για την αναπηρία στην Ελλάδα
    Πριν από 21 ώρες
  • Η ΣΦΗΚΑ
    ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 1944 Η ματωμένη Κυριακή
    Πριν από 21 ώρες
  • ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ
    Αγία Βαρβάρα (1952)
    Πριν από 23 ώρες
  • NtaskasNEWS | Γιάννης Ντάσκας
    “Μεγάλα,πρόστυχα γράμματα” των καθεΓάλλων κόντρα στον υμνωδό του Σημίτη και του Κυριάκου!..
    Πριν από 1 ημέρα
  • Προϊόντα της Φύσης
    Νιώθω αρκετά ασφαλής ώστε να επιτρέψω στον άλλον την διαφορετικότητά του;
    Πριν από 1 ημέρα
  • epilekta.com
    Α/ΓΕΕΘΑ Δ.Χούπης για Τουρκία: «Τη μία στιγμή που θα χρειαστεί το αποτέλεσμα πρέπει να είναι νικηφόρο»
    Πριν από 1 ημέρα
  • Ξυπνήστε ρε
    Κομματικοί Συνδικαλιστές.
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
    Πάρα την «θεϊκή» βροχή ορδες δούλοι πήγαν στο σύνταγμα παρέα με τα παράσιτα του κακού γνωστοί ως κομμουνιστες
    Πριν από 5 ημέρες
  • ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
    Κοινοβουλευτικός τουρισμός για μαθητευόμενους μάγους της πολιτικής στου Κασίδη το κεφάλι
    Πριν από 6 ημέρες
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι σε 12 ερωτήσεις και απαντήσεις
    Πριν από 6 ημέρες
  • ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ
    – Μες στην Μακεδονία γεννήθηκε φωτιά | Τραγούδι – ...
    Πριν από 1 εβδομάδα
  • Φτιάχνω μόνος μου: σπορά καλλιέργεια βότανα αποθήκευση τροφίμων
    Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα ψηλά βουνά;
    Πριν από 2 εβδομάδες
  • kostas drosakis
    Δημιούργησε την πραγματικότητά σου.
    Πριν από 4 εβδομάδες
  • Hellas-Now
    Σε τι θερμοκρασία έχετε το ψυγείο σας; – Αυτή είναι η σωστή για την υγεία σας
    Πριν από 3 μήνες
  • Makeleio.gr
    Επιθεωρήσεις σε όλα τα Boeing 787 στην Ινδία – Αναζητούν ακόμη σορούς στα συντρίμμια της Air India
    Πριν από 5 μήνες
  • The Flag Report
    Μακρόν, ὅπως Ἐρντογάν – Λέ Πέν, ὅπως Ἰμάμογλου!
    Πριν από 7 μήνες
  • Η Άποψη
    Πάτησε γκάζι και Εφές ο Παναθηναϊκός
    Πριν από 9 μήνες
  • ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net
    Jetbahis Yeni Giriş Adres Detayları ve Giriş Püf Noktaları Burada!
    Πριν από 1 χρόνια
  • "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ"
    Maldives: Ένας Έλληνας δημιουργεί εμπειρίες σε ένα μαγικό νησί
    Πριν από 1 χρόνια
  • HERMES NEWS
    Συμφωνία "ανάσα" μεταξύ Ισραήλ- Χαμάς
    Πριν από 1 χρόνια
  • Η ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΜΜΑΤΗ και ΠΑΛΑΙΟΓΡΑΜΜΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (από Μπουζάνη - Bouzanis K.)
    ΓΡαΜΜαΤιΚό-ΔοΜιΚό ΛεΞιΚό του Κοινού της Ελληνικής (1η Έκδοσις, 2012) – Grammatical-Structural Dictionary of the Greek Language
    Πριν από 1 χρόνια
  • Apps Free iPhone
    Binoculars - Super Zoom Camera
    Πριν από 2 χρόνια
  • Αυτόχθονες Έλληνες
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα: Γιατί ο Όμηρος αγνοεί το όνομα Ιφιγένεια και την θυσία της.
    Πριν από 2 χρόνια
  • Workenter
    ΑΣΕΠ: Διοικητικοί και πολιτικοί μηχανικοί στο δήμο Σάμης
    Πριν από 3 χρόνια
  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
    Απο τούδε και στο εξής...
    Πριν από 3 χρόνια
  • Λαλεί Πουλί...
    ΤΟ ΜΟΝΟ που λείπει είναι το... κίτρινο αστέρι! Συγχαρητήρια στους αντιφασίστες Κουτσούμπα-Τσίπρα-Πλεύρη!
    Πριν από 4 χρόνια
  • Ειδήσεις, επικαιρότητα, νέα από το Plus.gr | gazzetta.gr
    ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται τη Δευτέρα 31 Μαΐου
    Πριν από 4 χρόνια
  • O3
    Κατάλογος Προϊόντων
    Πριν από 5 χρόνια
  • Ινφογνώμων Πολιτικά
    Παιδεία alert: Αγνοείται η κριτική σκέψη
    Πριν από 6 χρόνια
  • To Φανάρι
    Σολζενίτσιν : «Η αθεΐα, το πρώτο βήμα για τα γκουλάγκ»
    Πριν από 6 χρόνια
  • Ξάνθη Φιλοσοφείν
    Να πράττεις ό,τι γεννά έρωτα στην ψυχή σου...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Simple Man
    Κωλόπαιδα
    Πριν από 10 χρόνια
  • Matrix24
    Matrix24 Homepage
    Πριν από 11 χρόνια
  • Zcode-Gr.blogspot.com
    ΔΕΗ: Σπατάλες στην ενέργεια δις ευρώ στην Ελλάδα χωρίς τις μπαταρίες υψηλής ισχύος
    Πριν από 11 χρόνια
  • Debater
  • ΔΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ - Αρχική
  • antinews.gr
Εμφάνιση 5 Εμφάνιση όλων

Αναφορά κατάχρησης

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.