Ο ΧΑΦΙΕΣ

Σελίδες

  • Αρχική σελίδα
  • LIVE SCORES -ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη, Οκτωβρίου 15

Στη φυλακή ο ντίλερ που οδήγησε στον θάνατο τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr – Νόμιζε ότι έδινε στον 34χρονο καθαρή κοκαΐνη και όχι μείγμα με θανατηφόρα οπιούχα

Το καλοκαίρι του 2018 και συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου η είδηση πως ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης Jr βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ του Οχάιο, στις ΗΠΑ, έκανε το γύρο του κόσμου και φυσικά συγκλόνισε την οικογένεια Κόκκαλη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο 36χρονος Terry Lee Christian, ο οποίος συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2018 ως ο άνθρωπος που έδωσε το «κοκτέιλ θανάτου» στον νεαρό επιχειρηματία, θα μάθει την ποινή του στις 17 Ιανουαρίου του 2020. Η οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη Jr ευχαρίστησε μέσω του συνηγόρου της τις αμερικανικές Αρχές.

«Αν και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω τον Σωκράτη στους αγαπημένους του, η οικογένεια Κόκκαλη είναι ικανοποιημένη που βλέπει ότι αποδίδεται δικαιοσύνη» φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το cleveland.com, ο δικηγόρος της οικογένειας Ryan Stubenrauch. Ο κατηγορούμενος επέλεξε να δηλώσει ενοχή για το αδίκημα από το να πάει σε δίκη. Στο αμερικανικό σύστημα υπάρχει αυτή η δυνατότητα και την επιλέγουν πολλοί κατηγορούμενοι προκειμένου να λάβουν μικρότερες από τις προβλεπόμενες ποινές.
Αυτήν τη στιγμή ο Terry Lee Christian έχει καταδικαστεί, αλλά η ποινή του θα του ανακοινωθεί στις 17 Ιανουαρίου» λέει ο ρεπόρτερ του News 5 Cleveland, Ian Cross. Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του φέρεται να είπε πως νόμιζε ότι έδινε στον 34χρονο καθαρή κοκαΐνη και όχι μείγμα με θανατηφόρα οπιούχα.
Η προβλεπόμενη ποινή είναι 20 χρόνια, αλλά ο δράστης έφτασε σε συμφωνία με τον εισαγγελέα και αναμένεται να ζητήσει από τον δικαστή να του επιβληθεί ποινή 15 ετών. Ο Christian φέρεται να απαντούσε αργά στη «βροχή» ερωτήσεων που δέχθηκε από τον ανώτατο δικαστή Thomas Parker, ενώ φέρεται να ακολούθησε ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ του δικηγόρου του και του εισαγγελέα. Σημειώνεται πως -όπως εξήγησε ο assistant US attorney Βασίλης Κατσαρός κατά τη διάρκεια της ακρόασης του κατηγορουμένου θα πρέπει ο περιφερειακός δικαστής Solomon Oliver Jr να δηλώσει αν αποδέχεται τη συμφωνία για τα 15 έτη, πριν επιβάλει ποινή, ενώ ο κατηγορούμενος μπορεί να αποσύρει τη «συμφωνία» στην περίπτωση που ο δικαστής δεν δεχτεί την ποινή.
Οι κλήσεις «έδειξαν» τον ένοχο
Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στην Αμερική τον Ιούλιο του 2018 για το συνέδριο National Council of Legislators from Gaming States, ένα τριήμερο συνέδριο στο οποίο συμμετείχε με την Intralot. Στις 14 Ιουλίου βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, οι κάμερες ασφαλείας έξω από το καζίνο Jack Cleveland εντόπισαν στις 13 Ιουλίου του 2018 μια αγοραπωλησία. Πρωταγωνιστές ήταν ο Έλληνας επιχειρηματίας και ο 36χρονος Terry Lee Christian, ο οποίος επέβαινε σε ένα μίνι βαν.
Τα τεστ DNA αποκάλυψαν ότι υπήρχε γενετικό υλικό του 36χρονου εμπόρου κοκαΐνης πάνω σε υπολείμματα πακέτου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, ενώ αυτό που οδήγησε τις Αρχές στην εύρεση του ενόχου ήταν οι δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ των δύο, πριν από την ημέρα θανάτου του 34χρονου επιχειρηματία. Ο βενιαμίν της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς στο ξενοδοχείο. Η αναζήτησή του είχε ξεκινήσει όταν δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένο ραντεβού, προκαλώντας ανησυχία στους συνεργάτες του, οι οποίοι τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιό του.
Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr
Χαμογελαστός, χαρισματικός, ευγενικός και οραματιστής, ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ ήταν το τρίτο παιδί του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη. Γεννημένος το 1984 στο Μιλάνο, ο Σωκράτης φοίτησε στο Κολέγιο Αθηνών, ενώ αμέσως μετά βρέθηκε στη Βοστώνη για να σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University.
Η επιστροφή του στην Αθήνα σηματοδότησε τη δραστηριοποίησή του στις οικογενειακές επιχειρήσεις. «Μαθήτευσε» δίπλα στον στενό συνεργάτη του πατέρα του, Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, και επιχειρηματικοί κύκλοι «έβλεπαν» ήδη από τα πρώτα χρόνια στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα αναλάμβανε κάποια στιγμή το τιμόνι των οικογενειακών επιχειρήσεων. Το 2009 είχε εκλεγεί μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας Intrakat.
Ακολούθησε η θέση του β’ αντιπροέδρου στο ΔΣ του Ολυμπιακού. Έναν χρόνο αργότερα, ο νεαρός Σωκράτης θα αναλάβει το πόστο του business development manager στην Intralot Interactive και θα γίνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας που ίδρυσε ο πατέρας του και η οποία κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, αφού δραστηριοποιείται σε 55 κράτη και πολιτείες.
Ωστόσο, η αγάπη του νεαρού Σωκράτη ήταν τόσο μεγάλη για τον Ολυμπιακό, που παράλληλα προσέφερε τις υπηρεσίες του και από το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως υπεύθυνος για τις εταιρικές σχέσεις, ενώ είχε βοηθήσει και στο στήσιμο της ιστοσελίδας των «ερυθρολεύκων».
Τα τελευταία χρόνια, διατηρούσε σχέση με την Μαρία Τσούτσια, με την οποία επρόκειτο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Εξάλλου, ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη κατέρρευσαν μόλις πληροφορήθηκαν το τραγικό μαντάτο, ενώ βρίσκονταν στη Μύκονο για διακοπές. Λίγες ώρες μετά την είδηση του απρόσμενου θανάτου του 34χρονου Σωκράτη τζούνιορ, ο οποίος είχε χριστεί συνεχιστής της πανίσχυρης δυναστείας μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο, ανακοίνωση εξέδωσε το Ίδρυμα Κόκκαλη, το οποίο ανέφερε: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».
Το «ύστατο χαίρε» στη Μητρόπολη Αθηνών
Στις 20 Ιουλίου 2018 έγινε η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr και το τελευταίο αντίο στον 34χρονο νέο είπαν οι δικοί του άνθρωποι και όχι μόνο. Γονείς, αδέρφια, η σύντροφός του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, φίλοι, αλλά και παίκτες του Ολυμπιακού και παράγοντες του αθλητισμού και του επιχειρείν αποχαιρέτησαν τον Σωκράτη Κόκκαλη, τον νεότερο που έφυγε μόλις στα 34 του από τη ζωή. Σπαρακτικά ήταν τα όσα είπαν στον επικήδειο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, τα αδέλφια του Πέτρος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης.

http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Στη-φυλακή-ο-ντίλερ-που-οδήγησε-








at 10/15/2019 11:30:00 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Βοηθήστε μας με μια μικρή συνεισφορά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το site oxafies.com για την ενημέρωσή σας και για να μαθαίνετε ότι σας κρύβουν οι άλλοι.

Τελευταια νεα

Ντιπές Τσακραμπάρτι: «Δεν θα επιβιώσουμε αν συνεχίσουμε να ψεκάζουμε με αεροζόλ»

Μπορεί το όνομα του Ντιπές Τσακραμπάρτι να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα, όμως ο ινδικής καταγωγής συγγραφέας του δοκιμίου «Κλιμα...

_

_

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Συνολικές προβολές σελίδας

Sparkline

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • Η ήσυχη σοφία του να μεγαλώνεις: Τι να μοιράζεσαι και τι να κρατάς για τον εαυτό σου
  • LAURA KOVESI – Ευρωπαϊκή Εισαγγελέας
  • ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ
  • Ντιπές Τσακραμπάρτι: «Δεν θα επιβιώσουμε αν συνεχίσουμε να ψεκάζουμε με αεροζόλ»
  • Σωτήρης Μουστάκας: Μια περούκα, μια ταυτότητα… και μια ανάληψη που έγραψε ιστορία – Δείτε το βίντεο
  • Αποκάλυψη της Μαρίας Δεναξα για τα Rafale που έρχονται με πυρηνικά στην Ελλάδα
  • ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ;
  • Η Κοβέσι απλά μας είπε ΞΥΠΝΉΣΤΕ !!!
  • Τσίπρας... «Να δεις που κάποτε θα μας πει και μαλάκες...», παραφράζοντας τον Γ. Μηλιώκα...
  • Τα νούμερα προκαλούν σοκ.Οι πλαγιές των βουνών, τα νησιά και οι πρώην λιγνιτικές ζώνες μετατρέπονται σταδιακά σε βιομηχανικά πεδία ενεργειακής εγκατάστασης.

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου

  • Ειδήσεις
    Ευρωβαρόμετρο: Ο δείκτης εμπιστοσύνης σε Ευρώπη και ευρώ - Χαμηλότερα ποσοστά στην Ελλάδα
    Πριν από 14 δευτερόλεπτα
  • Aftodioikisi.gr
    Με μαύρα η Σία Κοσιώνη στο τελευταίο δελτίο της
    Πριν από 39 δευτερόλεπτα
  • 24ωρο
    Σκάκι: Μεγάλη επιτυχία των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Μαθητών – Μαθητριών 2026 στη Θεσσαλονίκη – Στο προσκήνιο η διεκδίκηση της Σκακιστικής Ολυμπιάδας 2034
    Πριν από 46 δευτερόλεπτα
  • ΖΕΙΔΩΡΟΝ
    Ο πληθωρισμός πλήττει τα νοικοκυριά: Απλησίαστα τα κεράσια, ανατιμήσεις σε κρέας και ψάρι - Δεν γεμίζει το ψυγείο λόγω ακρίβειας
    Πριν από 57 δευτερόλεπτα
  • FONAKLAS .COM
    Ρωσικό τάνκερ που θα περνούσε νότια της Πελοποννήσου στόχευε το ουκρανικό Magura – Οργή Μόσχας για την σιωπηλή συναίνεση της Αθήνας
    Πριν από 1 ώρα
  • Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη
    Χαμός στην ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής πρότεινε να περνάνε από… ψυχίατρο οι υποψήφιοι βουλευτές!
    Πριν από 1 ώρα
  • Αγορές
    Κόπωση και αμηχανία στο χρηματιστήριο - Κέρδη σε εβδομαδιαία βάση
    Πριν από 1 ώρα
  • epilekta.com
    Η Ryanair ανακοίνωσε και επισήμως ότι κλείνει τη βάση της στη Θεσσαλονίκη από τον Οκτώβριο
    Πριν από 2 ώρες
  • Κατοχικά Νεα, Εδώ η αλήθεια Ζει ακόμα…
    «Έρχονται» τα UFO: Η κυβέρνηση Τραμπ ανοίγει τους φακέλους για τους εξωγήινους
    Πριν από 3 ώρες
  • ROMIANEWS
    Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φιλιππιάδας για τον εορτασμό της "Ημέρας της Γυναίκας"
    Πριν από 4 ώρες
  • Karditsastakra
    Νέο «καρφί» Άδωνι για Δένδια: «Υπουργοί γυρνάνε το σύμπαν με αεροπλάνο»
    Πριν από 5 ώρες
  • capital.gr
    Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ: Η Τουρκία επιδιώκει να παρατείνει τη συμφωνία για το LNG με την Αλγερία
    Πριν από 5 ώρες
  • KsipnisteRe.com
    ΕΛΛΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Όταν ένα Έθνος χάνει τη γη του, χάνει και το μέλλον του
    Πριν από 6 ώρες
  • Lykavitos.gr
    Μαγιορκίνης για χανταϊό: Το 30% των σοβαρών κρουσμάτων καταλήγει
    Πριν από 6 ώρες
  • Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ®
    Χανταϊός Τι Είναι και Πώς Μεταδίδεται
    Πριν από 8 ώρες
  • Το καραβάκι της ιστορίας
    Windows: Από λειτουργικό σύστημα έχει μετατραπεί σε πλατφόρμα προώθησης εμπορικών υπηρεσιών
    Πριν από 8 ώρες
  • Kozani 247 News
    1ο ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης: Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή μας Ραφαήλ Παπανικόπουλο για τη διάκρισή του στους Σχολικούς Αγώνες Στίβου
    Πριν από 8 ώρες
  • Η ΣΦΗΚΑ
    «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα.»
    Πριν από 9 ώρες
  • Amazonios.net
    Casey: Ο πόλεμος στο Ιράν θα διαρκέσει χρόνια..Ενεργειακή κατάρρευση, κυβερνοπόλεμος, και το τέλος της ελευθερίας
    Πριν από 10 ώρες
  • Newsbeast
    Εορτολόγιο: Ποιος γιορτάζει σήμερα 8 Μαΐου
    Πριν από 14 ώρες
  • Οίμος-Αθήνα
    ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ...
    Πριν από 20 ώρες
  • Tsotili Blogger
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - "ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΝ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗΝ Γ. ΡΑΦΤΑΚΗ".
    Πριν από 20 ώρες
  • Προϊόντα της Φύσης
    Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η υποβάθμιση της ανθρώπινης έκφρασης
    Πριν από 21 ώρες
  • ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ
    Ετσι, μπράβο, έτσι !!!
    Πριν από 23 ώρες
  • Φτιάχνω μόνος μου: σπορά καλλιέργεια βότανα αποθήκευση τροφίμων
    Τι να τρως το καλοκαίρι για ενέργεια και δροσιά
    Πριν από 1 ημέρα
  • Κουρδιστό Πορτοκάλι
    Φωκίων Καραβίας> Oι επιδόσεις επιβεβαιώνουν τη δυναμική των εσόδων μας και την ικανότητά μας για την επίτευξη ισχυρής οργανικής ανάπτυξης
    Πριν από 1 ημέρα
  • Εναλλακτική Δράση
    Οι επτά τύποι ξεκούρασης: Γιατί η κόπωση δεν λύνεται πάντα με ύπνο
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
    Ο τυχοδιωκτισμός ενός ανιστόρητου, θα χαρίσει στρατηγική νίκη στους μουλάδες;
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ
    Ήρωας – πρότυπο
    Πριν από 3 ημέρες
  • NtaskasNEWS | Γιάννης Ντάσκας
    Αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι τα θύματα των υποκλοπών και των εξουσιών γιατί “τα λεφτά είναι πολλά”!Ονόματα και διαβολικές συμπτώσεις…
    Πριν από 3 ημέρες
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
    Ξανά έπεσαν απο τα σύννεφα οι σύμμαχοι των φύλων που προσπάθησαν να την μετατρέψουν σε π@ρνη
    Πριν από 2 εβδομάδες
  • kostas drosakis
    Μην αφήνεις το χθες να κλέβει το αύριο σου.
    Πριν από 3 μήνες
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
    Στο 13,5% το μισθολογικό χάσμα ανδρών-γυναικών στην Ελλάδα - Πάνω από 25% στον κλάδο των ΜΜΕ
    Πριν από 3 μήνες
  • Hellas-Now
    Σε τι θερμοκρασία έχετε το ψυγείο σας; – Αυτή είναι η σωστή για την υγεία σας
    Πριν από 8 μήνες
  • Η Άποψη
    Πάτησε γκάζι και Εφές ο Παναθηναϊκός
    Πριν από 1 χρόνια
  • "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ"
    Maldives: Ένας Έλληνας δημιουργεί εμπειρίες σε ένα μαγικό νησί
    Πριν από 2 χρόνια
  • Αυτόχθονες Έλληνες
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα: Γιατί ο Όμηρος αγνοεί το όνομα Ιφιγένεια και την θυσία της.
    Πριν από 3 χρόνια
  • Workenter
    ΑΣΕΠ: Διοικητικοί και πολιτικοί μηχανικοί στο δήμο Σάμης
    Πριν από 3 χρόνια
  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
    Απο τούδε και στο εξής...
    Πριν από 4 χρόνια
  • Λαλεί Πουλί...
    ΤΟ ΜΟΝΟ που λείπει είναι το... κίτρινο αστέρι! Συγχαρητήρια στους αντιφασίστες Κουτσούμπα-Τσίπρα-Πλεύρη!
    Πριν από 4 χρόνια
  • Ινφογνώμων Πολιτικά
    Παιδεία alert: Αγνοείται η κριτική σκέψη
    Πριν από 6 χρόνια
  • Ξάνθη Φιλοσοφείν
    Να πράττεις ό,τι γεννά έρωτα στην ψυχή σου...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Simple Man
    Κωλόπαιδα
    Πριν από 10 χρόνια
  • Debater
  • antinews.gr
Εμφάνιση 5 Εμφάνιση όλων

Αναφορά κατάχρησης

Εγγραφείτε τώρα

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ!

Βάλτε το mail σας εδω:

Delivered by FeedBurner

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.