Αυτές είναι οι πιο όμορφες παρουσιάστριες της περιφερειακής τηλεόρασης (Photos)

Αυτές είναι οι πιο όμορφες παρουσιάστριες της περιφερειακής τηλεόρασης (Photos) - Media
Είναι νέες, όμορφες και δραστήριες. Είναι γνωστές στην περιφερειακή τηλεόραση της Φθιώτιδας, Λαμίας, Κρήτης και της Πάτρας.
Πρόκειται για τις παρουσιάστριες Μαρία Τσατζαλή από το Star Κεντρικής Ελλάδας, η Ιωάννα
Μαλέσκου από το ΚρήτηTV και η Νατάσα Πατρινού από το Ionian channel,
Η Μαρία Τσατζαλή

Τα τελευταία χρόνια η Μαρία Τσατζαλή παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του Star Κ.Ε, τρεις φορές την εβδομάδα. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Εκτός από την παρουσίαση του δελτίου έχει και την αρχισυνταξία ενώ επιμελείται και πάρα πολλά από τα βίντεο, τα οποία θα «παίξουν» στον αέρα του δελτίου.
Στο βιογραφικό της Μαρίας Τσαζαλή είχε ήδη στο βιογραφικό της μια λαμπρή πορεία στην ΕΡΤ και το Mega.
Η Μαρία Τσατζαλή που εργάζεται και για την ιστοσελίδα του σταθμού τo tvstar.gr., ενώ έχει εργαστεί και σε άλλα πόστα του καναλιού, μου λέει «η τηλεόραση έχει μια ταχύτητα που μου ταιριάζει. Είναι γρήγορη αλλά όχι πρόχειρη. Αντίθετα τα πάντα πρέπει να οργανωθούν άψογα. Έχει μια αλήθεια που με συγκινεί. Ειδικά οι ειδήσεις δεν έχουν χρυσόσκονη και περιττή ευγένια. Όσο πιο σκληρή η αλήθεια τόσο πιο σημαντική η είδηση».
Γεγονότα με την Μαρία Τσατζαλή κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 20.30 στο Star K.E.
Η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου από δασκάλα πήγε στην τηλεόραση. Η πορεία της είναι σταθερά ανοδική στην κρητική τηλεόραση με την εκπομπή της στο Κρήτη TV.
«Η δική μου διαδρομή ξεκίνησε από μια μικρή γραφική πόλη, την Πρέβεζα.. με οδήγησε στη Θεσσαλoνίκη για σπουδές και με εγκατέστησε στην Κρήτη ως δασκάλα Δημοτικού», δήλωσε.
Η Ι. Μαλέσκου παρουσιάζει καθημερινά για δυόμιση ώρες στο κανάλι, στις 15.00.
Η Νατάσα Πατρινού

Η Νατάσα Πατρινού παρουσιάζει τη δίωρη καθημερινή εκπομπή «Χαμηλή πτήση» στο IONIAN TV, στις 15.00.
«Θα έλεγα πως κάνω πράξη το όνειρό μου καθώς από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση και να μπω στους γρήγορους ρυθμούς της» τονίζει στο bovary.gr η δημοσιογράφος που πήρε το πτυχίο της από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ.
 topontiki.gr