ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ: ΠΟΙΟ 1% ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ; ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ 40%! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο...ΚΟΥΛΗΣ !
ezgif-6-acf37fbb556b
Δεν υπάρχει τέλος στην φαρσοκωμωδία του «προσφυγικού». Χιλιάδες αλλοδαποί, όλοι τους «αιτούντες ασύλου», είτε από την Αλγερία, είτε από το Μαρόκο, είτε από την Τυνησία, είτε από το Πακιστάν, είτε από το Αφγανιστάν, είτε από το Μπαγκλαντές, είτε από το Σουδάν, είτε από τη Σομαλία, και η λίστα δεν έχει τέλος, μετακινούνται μαζικά κατακλύζοντας όλη την Ελλάδα.
Οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν, αλλά ουδείς τους λογαριάζει και δεν δίνει καμία σημασία. Άλλωστε οι εκλογές έγιναν.

Οι μετακινήσεις αφορούν μόνο τους αριθμούς αλλοδαπών που έχουν μπει λαθραία στη χώρα και κατοικούν στα νησιά, όπως για παράδειγμα οι περίπου 14.000 στη Λέσβο.
Για τους 68.112 που μπήκαν στη χώρα το 2017 ή τους 93.367 που μπήκαν το 2018, δεν υπάρχει καμία μετακίνηση. Βρίσκονται ήδη μόνιμα εγκατεστημένοι στην «ενδοχώρα».
Εκεί όμως που το πρόβλημα εντείνεται είναι με τις μικρές κοινότητες ή τους Δήμους που η κυβέρνηση χωρίς κανένα πρόγραμμα στέλνει όπου της είναι εύκαιρο εκατοντάδες αλλοδαπούς σε μια επαρχία που μαστίζεται ήδη από την εγκατάλειψη.
Έτσι έφτασαν στο σημείο, να τοποθετήσουν δίπλα στην κοινότητα Καρίτσα της Λάρισας, που έχει 350 κατοίκους και οι νέοι της έχουν φύγει στο εξωτερικό, 200 Αφγανούς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νεαροί.
Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι, όπως και στις περισσότερες περιοχές της χώρας, καθώς ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς α΄τομα είναι αυτά και ποιες οι προθέσεις τους;.
Σε άλλη κοινότητα στο χωριό τη Μεθώνη Πιερίας με πληθυσμό 200 κατοίκων στέλνουν πάνω από 100 αλλοδαπούς!
Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται σε όλη την Θεσσαλία και τη βόρεια Ελλάδα. Η χώρα πολιορκείται κυριολεκτικά από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι αλλάζουν ανεπιστρεπτί την πληθυσμιακή σύνθεση, αλλάζουν τον τόπο για πάντα.
Την ίδια ώρα στο μέσο της απόστασης του ορεινού επαρχιακού δρόμου Σάπες-Διδυμότειχο ή Ορεστιάδα και μάλιστα στην περιοχή όπου στενεύει η ελληνική επικράτεια (μόλις 20 χλμ. πλάτος, από τα ελληνοτουρκικά μέχρι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα) υπάρχει ένας αριθμός χωριών που κατοικούνται σχεδόν αποκλειστικά από μειονοτικούς:
Το Μεγάλο και το Μικρό Δέρειο, ο Πετρόλοφος, η Σιδηρώ, η Ρούσσα, το Γονικό, το Άνω και Κάτω Μικράκιο, ο Κισσόs, το Σιδηροχώρι, τα Ουράνια και η Αγριάνη.
Εκεί υπάρχουν πέντε χιλιάδες παράνομοι μετανάστες στα βουνά, οι οποίοι περιφέρονται χωρίς κανένα έλεγχο.
Και η εισβολή συνεχίζεται. Όσες «αποσυμφορήσεις» και να κάνουν το κενό συμπληρώνεται σχεδόν ακαριαία σε καθημερινή βάση. Βρισκόμαστε πλέον προ μιας μη αναστρέψιμης κατάστασης. Η Ελλάδα αλλάζει οριστικά πρόσωπο, με τεράστια αλλοίωση του πληθυσμού της, βάσει οργανωμένου σχεδίου.


Λιμάνι Ξηρόκαμπου, Λέρος
5/11/2019

Λέμβος με 37 λάθρο καταφθάνει ανενόχλητη στο νησί κι ένας Λιμενικός βοηθάει στο παρκάρισμα.

Αυτό που βλέπετε, στην ενημέρωση του Λιμενικού θ αναφερθεί ως "εντοπισμός και διάσωση" αλλοδαπών.Ενσωματωμένο βίντεο

Με την αναπαραγωγή αυτού του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική χρήσης cookie του Twitter
Αυτή η χρήση μπορεί να συμπεριλαμβάνει στοιχεία ανάλυσης, εξατομικεύσεις και διαφημίσεις.
Μάθετε περισσότερα
Η λέμβος έγινε αντιληπτή απο έναν Εθνοφύλακα οπου βρισκόταν σπίτι του κι ένα τοπικό καΐκι. Παντελής απουσία σκαφών του Λιμενικού και της πολυδιαφημισμένης FRONTEX (γέλια) H λέμβος συνέχισε την ανενόχλητη πορεία της μέχρι το λιμανάκι οπου την περίμενε παρκαδόρος του Λιμενικού.