Σάββατο, Νοεμβρίου 23

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΟΜΒΑ! Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 12ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ 22. ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ! ΟΙ «ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΤΟΥ «ΠΑΙΔΩΝ» ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ! ΟΛΗ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ! ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΜΚΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ 22 ΧΡΟΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ...ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ !

paidwn-agia-sofia-750x430
Άνω κάτω έκανε το «ΠΑΙΔΩΝ» ένας δωδεκάχρονος μετανάστης πριν δύο μέρες. Οι συνοδοί του, μέλη Μ.Κ.Ο, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο από την προνοιακή δομή όπου βρισκόταν, όμως το παιδί τους όρμηξε τραυματίζοντάς τους, ενώ προσπάθησε να τους καρφώσει με ψαλίδι.

Το παιδί προσπάθησε να φύγει μέσα από τα χέρια των συνοδών. Σύμφωνα, με νοσηλευτές έγινε επιθετικό, άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους του νοσοκομείου, έμπαινε μέσα σε γραφεία έσπασε εκτυπωτές, και ό,τι έβρισκε μπροστά του το πέταγε κάτω.
«Άρχισε λοιπόν να χτυπάει το συνοδό με κλωτσιές και μπουνιές, πήρε ένα στυλό  και πάρα λίγο να του βγάλει το μάτι. Πήρε ένα ψαλίδι από την τσέπη μιας συναδέλφου και ήθελε να χτυπήσει κάποιον όποιον έβρισκε μπροστά του. Αυτοτραυματίστηκε, κόπηκε στο χέρι», δηλώνει χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ένας προϊστάμενος του νοσοκομείου.
Ο δωδεκάχρονος ήταν στο «ΠΑΙΔΩΝ» για δυο μήνες, όταν πριν λίγο καιρό μεταφέρθηκε σε προνοιακή δομή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε να πάει κάπου όπου θα μπορεί να βγαίνει χωρίς να ελέγχεται.
Το παιδί, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου υπό την επίβλεψη ψυχολόγου, ο οποίος κατάφερε να το ηρεμήσει.
Όπως αναφέρουν οι νοσηλευτές, η κατάσταση στα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία είναι ανεξέλεγκτη, καθώς έχουν δημιουργηθεί συμμορίες ανηλίκων μετά την έκρηξη του μεταναστευτικού.
Πριν έξι μέρες, μάλιστα, προϊσταμένη σε πανεπιστημιακή κλινική δήλωνε: «Τα παιδιά αυτά έχουν κινητά, έχουν tablets, έρχονται με το wifi, συνεννοούνται με τους διακινητές και  μετά φεύγουν, και εμείς  το βράδυ είμαστε στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων να καταθέτουμε».
Όπως ζητούν οι νοσηλευτές, τα ασυνόδευτα παιδιά πρέπει να μεταφερθούν σε προνοιακές δομές.

Η τραγική αλήθεια με τους «ανήλικους μετανάστες» του νοσοκομείου «Παίδων»
Το «zografounews.gr» έψαξε το θέμα και βρέθηκε μπροστά σε μια τραγική αλήθεια που όλοι την ψυθιρίζουν στο νοσοκομείο «Παίδων» αλλά κανείς δεν μιλάει.
Αγανακτισμένος νοσηλευτής που έχει δεχτεί δεκάδες επιθέσεις αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του: 
«Όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το εν λόγω περιστατικό ναι είναι αλήθεια. Με μια διαφορά όμως! Ο «μετανάστης» που επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές και έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του, στα χαρτιά μπορεί να φαίνεται 12χρονών, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι 22!!! Γιατί μείνατε με ανοιχτό το στόμα; Δεν τα ξέρετε; Εδώ είναι κοινό μυστικό. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από το κράτος. Όλοι περνάνε δήθεν σαν ανήλικοι, δασκαλεμένοι από τις ΜΚΟ.
Εμεις στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό είχαμε παιδιά «μετανάστες» που το ένα είχε μπει με την ηλικία των 15 στα χαρτιά και σε μας έλεγε την αλήθεια ότι είναι δηλαδή 23 χρονών! Ένα άλλο κορίτσι που μπήκε σαν 16χρονο, όταν την ρώτησα πόσο είναι μου λέει «στ΄αλήθεια; είμαι 20!» Ξέρεις πόσες φορές έχω δεχτεί απειλές από δήθεν ανήλικους «μετανάστες»; Μην τα ρωτάς καθόλου!
Η κατάσταση είναι τραγική. Αν περάσουν τα σύνορα σαν ανήλικοι έχουν πλήρη αμνηστία γι΄αυτό. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε;;; Γιατί ποτέ δεν γίνονται εξετάσεις ηλικίας; Γιατί;» τόνισε χαρακτηριστικά ο 40χρονος νοσηλευτής του «Παιδών», αφού πρώτα μας παρακάλεσε να εξασφαλίσουμε την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους.

 makeleio.gr