Τρίτη, Νοεμβρίου 26

Πορνοστάρ με 12 ευρώ την ώρα -Η 23χρονη Jade που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο γυρίζοντας ερωτικές ταινίες

Είναι μόλις 23 ετών, αλλά ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο για να συμμετέχει σε ταινίες πορνό, με απώτερο στόχο να καθιερωθεί στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών.

Περισσότερο γνωστή στους φαν της ως η πορνοστάρ Carly Rae Summers, η Jade στην πραγματική ζωή είναι απόφοιτη σχολής μόδας. Λέει ότι «αγαπάει» τη δουλειά της, αλλά παραδέχεται ότι κάποιες φορές το σεξ με «προικισμένους» άντρες μπορεί να καταστεί οδυνηρό και να την αφήσει με τραύματα.

431726_6392423
Είναι μόλις 23 ετών, αλλά ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο για να συμμετέχει σε ταινίες πορνό, με απώτερο στόχο να καθιερωθεί στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών.
Περισσότερο γνωστή στους φαν της ως η πορνοστάρ Carly Rae Summers, η Jade στην πραγματική ζωή είναι απόφοιτη σχολής μόδας. Λέει ότι «αγαπάει» τη δουλειά της, αλλά παραδέχεται ότι κάποιες φορές το σεξ με «προικισμένους» άντρες μπορεί να καταστεί οδυνηρό και να την αφήσει με τραύματα.
Υποστηρίζει ότι είναι φεμινίστρια και τονίζει ότι η αυτοπεποίθησή της έχει αυξηθεί σημαντικά από τότε που άρχισε να δουλεύει ως προνοστάρ. Ωστόσο, αμείβεται με 12 ευρώ την ώρα για να συμμετέχει σε ερωτικές ταινίες ανά την Ευρώπη και όχι μόνο. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, ακόμα και η μητέρα της βλέπει online τις ταινίες της και της δίνει συμβουλές ποιες δουλειές να αποδέχεται και ποιες όχι…
«Οταν σκέφτεσαι το πορνό, το μυαλό σου πάει σε αυτά τα λαμπερά κορίτσια με το το πολύ μέικ απ. Εγώ δεν θέλω να γίνω σαν κι αυτές, θέλω να είμαι ο εαυτός μου και κανένας άλλος. Εχω δει πορνό στο διαδίκτυο. Πάντα με εξίταρε και σκεφτόμουν ότι είναι κάτι με το οποίο θα μπορούσα να ασχοληθώ. Οταν μπήκα στον χώρο, η ζωή μου άλλαξε και έκανε καλύτερη τη φοίτησή μου στο πανεπιστήμιο», λέει η Jade.
Και συνεχίζει: «Προσπαθούσα απεγνωσμένα να κάνω φίλους, αλλά δεν μπορούσα. Έκλαιγα κάθε μέρα και είχα πέσει σε κατάθλιψη, η ζωή μου ήταν σε κακή κατάσταση. Όταν μπήκα στον χώρο, οι άνθρωποι μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη και ήθελαν να με γνωρίσουν. Έτσι, απελευθερώθηκα και απέκτησα αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό μου».
Η Jade σπούδασε μόδα στο Manchester Metropolitan University και εκεί ήταν όταν πρωτομπήκε στον χώρο των ερωτικών ταινιών. Ξεκίνησε πουλώντας φωτογραφίες και βίντεό της μέσω διαδικτύου, όταν μια μέρα κάποιος ήρθε σε επαφή μαζί της και της πρότεινε να κάνει μια ταινία πορνό.
«Ξαφνικά, έπαιρνα περίπου 150 ευρώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μπορούσα να πηγαίνω για ψώνια -και αυτό με έκανε χαρούμενη. Μια μέρα δέχθηκα ένα e-mail που μου ρωτούσε αν θα ήθελα να συμμετάσχω σε ερωτική ταινία. Είπα αμέσως «ναι, θα μου άρεσε να το κάνω, ακούγεται φανταστικό»», λέει η Jade.
Φιλοδοξία της είναι να γίνει μια μεγάλη πορνοστάρ, αλλά παραδέχεται ότι για να «τονώσει» την καριέρα της υποχρεώθηκε να κάνει πράγματα που δεν ήθελε και για τα οποία δεν είναι υπερήφανη. Οπως λέει η ίδια, «μια φορά ένα τύπος ήταν πολύ βίαιος μαζί μου, και μάλιστα ο μοναδικός για τον οποίο η μητέρα μου μού είπε ότι δεν έπρεπε να κάνω μαζί του σεξ και να μην το ξανακάνω ποτέ. Αν αποκτήσω κόρη κάποια στιγμή, δεν νομίζω ότι θα με ενοχλούσε να κάνει ερωτικές ταινίες, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θες για το παιδί σου».
Παρά την άσχημη εμπειρία της, πάντως, η Jade δεν τα παράτησε. «Έχω απολύτως πλέον τον έλεγχο της κατάστασης. Κάνω αυτά τα πράγματα επειδή πραγματικά το θέλω», λέει.
Η ιστορία της θα παρουσιαστεί σύντομα στο BBC Three, που τη συνάντησε ενώ πετούσε για Βαρκελώνη, όπου θα συμμετείχε σε virtual reality ερωτική ταινία. «Αυτό που με εξιτάρει είναι ότι υπάρχει κάμερα που με καταγράφει. Δεν με νοιάζει με ποιον κάνω την ταινία, μου αρέσει που κάποιος με βιντεοσκοπεί», λέει.
Οσο για την προσωπική της ζωή, η Jade παραδέχεται ότι έχει επηρεαστεί μετά την είσοδό της στην ερωτική βιομηχανία: «Θα ήθελα να είμαι με κάποιον για δύο-τρία χρόνια, θα ήθελα να ζήσω μαζί του, το θέλω, αλλά τώρα δεν μπορώ να το έχω».
Το επόμενο διάστημα, η Jade θα βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου θα συμμετάσχει σε ταινίες οι οποίες πιστεύει ότι θα δώσουν ώθηση στην καριέρα της. «Εχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω εδώ που έχω φτάσει και έχω αποδείξει στον εαυτό μου ότι μπορώ να πετύχω αυτό που θέλω. Νιώθω πολύ πιο απελευθερωμένη πλέον, αγαπάω περισσότερο το σώμα μου ακριβώς επειδή γυρίζω ερωτικές ταινίες και είμαι υπερήφανη γι’ αυτό. Οταν γεράσω, θα γκουγκλάρω το όνομά μου για να δω αν είμαι ακόμα εκεί», καταλήγει η 23χρονη…
pornstarjade7 pornstarjade6 pornstarjade5 pornstarjade4 pornstarjade3 pornstarjade1
makeleio.gr