Τετάρτη, Νοεμβρίου 6

14χρονο κορίτσι μαχαίρωσε τη μητέρα της στα Καμίνια

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη στις 02:00 τα ξημερώματα στα Καμίνια, όταν μία 14χρονη κοπέλα πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και κατάφερε 8 χτυπήματα στη μητέρα της, την ώρα που εκείνη κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού.

Στο σπίτι βρισκόταν και η δίδυμη αδερφή του κοριτσιού, η οποία ξύπνησε από τις κραυγές της μητέρας και κατάφερε να πάρει το μαχαίρι από το χέρι της αδελφής της.
Το θύμα μεταφέρθηκε με βαρύτατα τραύματα στο νοσοκομείο και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση σπλήνας. Στην ΜΕΘ παρέμεινε μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης, οπότε μεταφέρθηκε σε θάλαμο, καθώς  σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 14χρονη που μαχαίρωσε την μητέρα της, έχοντας τραύματα στον καρπό, στον μηρό και στο γόνατο. Το κορίτσι αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, με εντολή του Εισαγγελέα. Μεταξύ άλλων, πρέπει ανά τακτά διαστήματα να εμφανίζεται ενώπιον επιμελητή, ενώ θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις στο πλαίσιο ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνδέεται με βίαια ηλεκτρονικά παιχνίδια που έπαιζε η 14χρονη κοπέλα, λίγο πριν επιτεθεί στη μητέρα της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ακόμη από την Αστυνομία.fimotro.gr