Δευτέρα, Νοεμβρίου 4

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ! Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! “ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ 15 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ” – «ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» – ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ (ΦΩΤΟ – ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

1
Ξεσηκωμός ΤΩΡΑ! Η ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ! Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! 
Ένα άκρως ανησυχητικό και επικίνδυνο συμβάν καταγγέλλει ο συνάδερφος Γιάννης Ρεφειάδης πρώην πρόεδρος του Κ.Σ Κομοτηνής, μια άσχημη περιπέτεια που βίωσε ο ίδιος χτες και θεώρησε σωστό εκτός από τις αρμόδιες αρχές
να ενημερώσει και τους συνάδερφους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται στον Έβρο !!!
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του κ. Ρεφειάδη : «Προσοχή !!! Για τους φίλους που ανεβαίνουν στο βουνό, ο Έβρος έχει γεμίσει με Αφγανούς, Πακιστανούς, Αλγερινούς κλπ. Μια ομάδα από αυτούς (ούτε ένα γυναικόπαιδο) προσπάθησαν να μου κάνουν μπλόκο στην περιοχή Καλλιθέας κοντά στη διασταύρωση για «Τρείς βρύσες». Με παλούκια στα χέρια μου την πέσανε από τις δύο πλευρές του δρόμου μέσα από τα πεύκα. Προφανώς ήθελαν να… «επενδύσουν» στο μεταφορικό μου μέσο, αλλά ο Ιταλός φίλος μου Fiat Punto δεν δέχτηκε να σταματήσει. Μη σταματάτε για κανένα λόγο !!! «
πηγή πληροφοριών: ihunt.gr
Επίσης για παρόμοιο περιστατικό μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Έβρου MAXIMUM FM ο Γιώργος Αποστολόπουλος. Ακόυστε τι είπε :

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε  αναγνώστης! Δείτε τι βρέθηκε στο ποτάμι του Έβρου , ακριβώς από εκεί που περνάνε οι λαθρομετανάστες και καταλάβετε τι πρόκειται να συμβεί στα σπίτια όλων μας προσεχώς!!
Μία καραμπίνα και 2 χατζάρες!
Έλληνες ξεσηκωθείτε πριν να είναι πολύ αργά!
1

2
3

 Διαβάστε σήμερα το εκτενές ρεπορτάζ  του Μακελειού για το λαθρομεταναστευτικό!
Δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι Έλληνα πατριώτη η σημερινή εφημερίδα
1.indd