Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία μίλησε για το «ριφιφί» που υπέστη η επιχείρησή της το 1994.
«Το 1994 μας έκαναν μία διάρρηξη, είχα δύο παιδιά φοιτητές και ένα μικρό παιδί που είχε γεννηθεί το 1989 και ήταν 4 ετών. Τότε έγινε 102 κιλά, τότε άρχισα να καπνίζω. Μας έκαναν φύλλο και φτερό. Εμείς κάναμε χονδρική.

Η αξία των κοσμημάτων που μας πήραν ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μπήκαν από το υπόγειο και μας κράτησαν τρεις μέρες, γιατί ήταν αργίες, ήταν Πρωτοχρονιά. Μας έκαναν ποδαρικό...», είπε η πρώην βουλευτής.
Και πρόσθεσε: «Όταν το είδαμε πάθαμε σοκ. Έπιασα τον εαυτό μου κάποια στιγμή (μετά το περιστατικό), να έχω ανοίξει το ψυγείο και να κρατάω μια σαρδέλα και ένα κουτί μαρμελάδα.
Έτρωγα ανεξέλεγκτα. Δεν ήξερα τι έτρωγα. Εμείς είχαμε ακίνητη περιουσία. Στην επιχείρηση δουλεύαμε με διπλά κεφάλαια, δηλαδή όταν έχεις παραγωγή από τη μία και κατανάλωση από την άλλη, βάζεις από τη μία για να έχεις από την άλλη.
Εκεί έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι τα μεγάλα παιδιά θα επιβιώσουν. Το 4 χρονών παιδί τι θα κάνει; Και τότε είπα "Δώρα, αύριο ξεκινάς από την αρχή"».