Κυριακή, Νοεμβρίου 24

Εκπομπή της ΕΡΤ παρουσίασε μαντράχαλους πακιστανούς 22-26 χρονών ως… «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα»!

Έχουν τρελαθεί εκεί στην ΕΡΤ;; Αυτοί οι νταγλαράδες είναι παιδιά ασυνόδευτα;;Ένας τέτοιος ....ασυνόδευτος βίασε και άφησε ανάπηρη την Μυρτώ !

Εκπομπή της ΕΡΤ παρουσίασε μαντράχαλους πακιστανούς ως… «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα»!

Εκπομπή της ΕΡΤ παρουσίασε μαντράχαλους πακιστανούς ως… «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα»!

Καλώς ήλθατε στον κόσμο του παραλόγου και του παραμορφωτικού καθρέφτη, καλώς ήρθατε στην «ζώνη του λυκόφωτος», καλώς ήρθατε στην ΕΡΤ. (ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ)

Η εικόνα από την μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή «Άλλη διάσταση» (που συναγωνίζεται επάξια σε μηδαμινά ποσοστά τηλεθέασης την άλλη ανεκδιήγητη εκπομπή της Ακριβοπούλου) είναι όντως από… άλλη διάσταση. Ο οικοδεσπότης – παρουσιαστής της εκπομπής, Κώστας Αρβανίτης καθήμενος όχι σε καρέκλα, αλλά ακουμπώντας τα οπίσθιά του πάνω στο τραπέζι (είναι αυτό που λέμε «σαν το σπίτι του»…) συνομιλεί με έναν… «προσφυγόπουλο» από το Πακιστάν με την λεζάντα που συνοδεύει τον διάλογο αυτό να γράφει «Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στο στούντιο της “Άλλης διάστασης”».

Αναμενόμενο είναι εκείνη την στιγμή να νομίζεις ότι η όρασή σου σε ξεγελά και ότι τα μάτια σου «κάνουνε πουλάκια», καθώς σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζεται η λεζάντα της εκπομπής το… «προσφυγόπουλο» θυμίζει νεοαποκτηθέντα αλλοδαπό ποδοσφαιριστή Συλλόγου της Super League, ενώ οι κρόταφοί του φλερτάρουν ήδη με την απόχρωση του γκρίζου.
Μα ο «αντικειμενικός» παρουσιαστής τον παρουσιάζει ως «ασυνόδευτο προσφυγόπουλο», άρα ως ανήλικο. Μάλιστα, ενημερωνόμαστε ότι το «ασυνόδευτο προσφυγόπουλο», που χαριεντιζόταν με τον Αρβανίτη, βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2012.

6 ολόκληρα χρόνια, δηλαδή, και «ασυνόδευτο» και «προσφυγόπουλο»…

Χαρακτηριστική η ατάκα του «προσφυγόπουλου» με την… πρόωρη ανάπτυξη: «Περάσαμε από Ιράν, Τουρκία και ήρθαμε στην Ελλάδα. Επειδή δεν μπορέσαμε να πάμε στην Ευρώπη, μείναμε στην Ελλάδα και περάσαμε μια χαρά».
 Οι δύο τελευταίες λέξεις είναι που χαρακτηρίζουν το νόημα της δήλωσης: «μια χαρά». Μια χαρά, λοιπόν, περνάει εδώ το «προσφυγόπουλο» και δίνει το στίγμα και σε άλλα παρόμοια «προσφυγόπουλα» για να έρθουν με την σειρά τους στην Ελλάδα και να περάσουν κι αυτά «μια χαρά». (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ;;;;;)
Όσο για τον Αρβανίτη,  βρίσκει άλλους τρόπους να προσβάλλει την νοημοσύνη των (ελάχιστων) τηλεθεατών, που έχουν το κουράγιο να παρακολουθούν την εκπομπή του, φροντίζοντας να «αλλάζει τα φώτα» στα πραγματικά ηλικιακά δεδομένα των λαθρομεταναστών και να κάνει ουσιαστικά προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.
ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ.

Αυτός είναι ο επικίνδυνος ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ (ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ;;;) που ΈΣΦΑΞΕ τον Αστυνομικό στην Ροδόπη

Άνω κάτω έκανε το «ΠΑΙΔΩΝ» δωδεκάχρονος “μετανάστης”. Η κατάσταση στα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία είναι ανεξέλεγκτη, έχουν δημιουργηθεί συμμορίες ανηλίκων

“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!

Παραδοχή του Τσίπρα δημόσια ότι εκτελούν εντολές εις βάρος του Συντάγματος κ του ελληνικού λαού !

«Ή μας δίνεις το ξενοδοχείο ή στο παίρνει η εφορία» – Ξεφεύγουν τα πράγματα…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SILICON VALLEY KAI EINAI ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1996!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ …!!! BEST TV ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ…

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ- ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΑΡΟΧΕΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΚΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- &ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ…

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 29/4/2018 (κείμενο-βίντεο)

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ…ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ;;

Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ πως εκχριστιανιστηκαν οι Ελληνες Διάβασε και φρίξε