«300 ΑΤΟΜΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΑ, ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ»: ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ – ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ 10 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

capture_8
Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε το βράδυ του Σαββάτου για τους θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στο Γκάζι, στο πλαίσιο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. κατά της εγκληματικότητας και ελέγχων για ναρκωτικά.
Ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, χασίς, MDMA, ecstasy και φαρμακευτικών χαπιών βρήκε η αστυνομία, στη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου της, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης-κλαμπ στο Γκάζι, στην Αθήνα.

Κατά την επιχείρηση που οργάνωσε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθηκαν 10 άτομα, πέντε Έλληνες και ισάριθμοι αλλοδαποί, και συγκεκριμένα έξι πελάτες στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ναρκωτικά, υπάλληλος του κέντρου διασκέδασης ο οποίος κατείχε τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 2,8 γραμμάριων, καθώς και οι ιδιοκτήτες του κέντρου.
Επιπλέον, στο δάπεδο του καταστήματος εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, MDMA και ecstasy, τις οποίες πέταξαν οι κάτοχοί τους.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 12,6 γραμ. χασίς και 3,5 γραμ. κοκαΐνης
  • 1,7 γραμ. ηρωίνης και 3,2 γραμ. MDMA,
  • δύο χάπια ecstasy και 20 χάπια φαρμακευτικού σκευάσματος.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα
Όπως αναφέρει σε σημερινή του (Δευτέρα) ανάρτησή του ο dj/promoter Γιώργος Απέργης, υπήρξαν «θαμώνες γονατιστοί στο πάτωμα και άτομα με την πλάτη στον τοίχο έξω από το club»
Νιώθοντας φυσικά τον φόβο ότι εάν κουνηθείς σε σκοτώσαν. Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός. Μετά μια ώρα και μην έχοντας την δυνατότητα να μιλήσεις ούτε στον διπλανό σου, ούτε στο τηλέφωνο, ούτε να κουνηθείς, ελέγχεσαι και βγαίνεις από το μαγαζί

 makeleio.gr