ΑΣΕΠ: 447 προσλήψεις στο Δημόσιο - Αιτήσεις τώρα για θέσεις εργασίας σε Περιφέρεια και δήμους


ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Δεκάδες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, για όσους αναζητούν εργασία βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο. Αναλυτικός οδηγούς με τις προκηρύξεις του Δημοσίου για αποστολή βιογραφικού.
80 Καθαριστές με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Γενικό Νοσκομείο Αθηνών "Λαϊκό"
Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό" ανακοινώνει την πρόσληψη 80 ατόμων ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 21/11/2019-02/12/2019
Δείτε εδώ την προκήρυξη
220 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
Η Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει την πρόσληψη 220 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης.
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 25/11/2019-04/12/2019
Δείτε εδώ την προκήρυξη
23 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών
Το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς-Γενικό Νοσοκομείο θηβών για την Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Θήβας, ανακοινώνει την πρόσληψη 23 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/12/2020.
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 22/11/2019-02/12/2019
Δείτε εδώ την προκήρυξη
Θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ στον δήμο Λαγκαδά
Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Γ.Ο.Ε.Β. πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, (για την Κεντρική του Υπηρεσία και τις περιφερειακές του οργανικές μονάδες, που εδρεύουν στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Ημαθίας).
Δείτε εδώ την προκήρυξη
ΑΣΕΠ: Νέες προκηρύξεις για προσλήψεις στην ΔΕΔΔΗΕ - Θέσεις εργασίας σε 6 περιοχές
Σε εξέλιξη βρίσκονται δεκάδες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στην ΔΕΔΔΗΕ. Το Dikaiologitika News, σας παρουσιάζει τις θέσεις εργασίας σε 6 νομούς μέχρι και το τέλους του μήνα. Πατώντας τα λινκ μπορείτε να δείτε τις προκηρύξεις και τις ημερομηνίες υποβολής δικαιολογητικών.
Δείτε εδώ περισσότερα
59 προσλήψεις χωρίς πτυχίο μέσω ΑΣΕΠ στο «ΘΡΙΑΣΙΟ»
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα εννέα (59) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», που εδρεύει στη Μανούλα του Νομού Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.
Δείτε εδώ την προκήρυξη
26 θέσεις εργασίας στο Μουσείο της Ακρόπολης μέσω ΑΣΕΠ - Μέχρι πότε οι αιτήσεις
Το Μουσείο Ακρόπολης (ΝΠΔΔ), με έδρα στην Αθήνα (Διον. Αρεοπαγίτου 15, ΤΚ 11742), ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων ΔΕ ειδικότητας Ταμιών & Υπαλλήλων ΈκδοσηςΕισιτηρίων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), για την κάλυψη εποχικών / παροδικών αναγκών του Μουσείου, έχοντας υπ’ όψιν τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, όπως έχουντροποποιηθεί και ισχύουν.
Δείτε εδώ την προκήρυξη