Σάββατο, Νοεμβρίου 23

ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ 630 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑ 1.490 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΗΛΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ !
Εκτός από τα ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, με τις πισίνες και όλα τα κομφόρ, ο εθνικός Εφιάλτης Μητσοτάκης –σε συνεργασία με νεοταξίτικους διεθνείς οργανισμούς- έχει βρει κι άλλους τρόπους για να προσελκύει «προσφυγάκια» στην Ελλάδα, προκειμένου να την μετατρέψει σε… «πολυπολιτισμική» χώρα, όπως ονειρεύεται: τα επιδόματα!
Εμείς βεβαίως είμαστε «φασίστες», «ρατσιστές», «ακροδεξιοί» και τα λοιπά και πιθανότατα κάποιοι είναι επιφυλακτικοί σε όσα γράφουμε, πιστεύοντας ότι… υπερβάλλουμε για να… εκθέσουμε και να… δυσφημίσουμε την κυβέρνηση. Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί, λοιπόν, σημερινό δημοσίευμα του άκρως κυβερνητικού «Πρώτου Θέματος», για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:
«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω της προώθησης της αυτόνομης διαβίωσης. Με την καταβολή επιδόματος ενοικίου έως 12 μήνες. έως 630 ευρώ και εφάπαξ βοηθήματος έως 1.490 ευρώ το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στοχεύει στη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, που θα διευκολύνουν τους πρόσφυγες να ενταχθούν στην χώρα μας. Πλέον, επωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι πρόσφυγες, στους οποίους γνωστοποιήθηκε μετά την 1η Οκτωβρίου 2019 ότι τους χορηγήθηκε διεθνής προστασία και είναι επίσημα εγγεγραμμένοι και διαμένουν σε κάποια ανοιχτή δομή φιλοξενίας, κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης, τοπικό συντονιστικό κέντρο διαχείρισης προσφυγικής κρίσης ή σε ξενοδοχείο του προγράμματος FILOXENIA…».
Με τέτοιες απίστευτες παροχές (συν όλες τις υπόλοιπες, δωρεάν παιδεία, δωρεάν υγεία, κ.τ.λ.…), δεν είναι καθόλου περίεργο που έρχονται στη χώρα των ανοιχτών συνόρων «χίλιοι την ημέρα» – όπως ομολόγησε προχθές η Ντόρα. Το περίεργο είναι που δεν έρχονται ακόμα περισσότεροι!