Κυριακή, Νοεμβρίου 17

AYTA ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 200 Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ..!

ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ !
4917099
Διακόσιοι και όχι εξήντα όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, θα είναι τελικά οι αλλοδαποί που θα εγκατασταθούν στην Ιερά Μονή Πορετσού στα σύνορα της ορεινής Αχαΐας και της Ηλείας, κοντά στο χωριό Αγράμπελα.
Αυτό έγινε γνωστό καθώς 200 «αιτούντες άσυλο» αναχώρησαν σήμερα στις 7 το απόγευμα από τη Μυτιλήνη, με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά.


Από εκεί θα προωθηθούν σε δομή της Εκκλησίας στην Πελοπόννησο, δηλαδή στην Ιερά Μονή.
Στον καταυλισμό της Μόριας διαμένουν σήμερα 14.777 άτομα τα οποία αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, καθώς οι αφίξεις ξένων στα νησιά είναι καθημερινές χωρίς το «κράτος» να μπορεί να επιβάλει το οποιοδήποτε μέτρο αποτροπής εισόδου.
Και θέτουμε το εξής ερώτημα, οι μουσουλμάνοι που θα είναι ανάμεσα στους 200, αν δεν είναι και όλοι, δεν θα έχουν πρόβλημα με τα θρησκευτικά μας σύμβολα; Ή σκοπεύουν εκεί στην Μονή να αφαιρέσουν τον Σταυρό για να μην ενοχλούνται όπως έκανε παλαιότερα ο Ιερώνυμος;;;

 makeleio.gr