ΔΡΟΥΓΟΣ : Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.


ΒΓΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ/ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΥΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ..ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΝΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΥΟ EXPRESS-ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ. Η ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ , ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ(ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ.ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΓΙΑ ΤΑ «ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ» ΔΙΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΑΛΑΦΙΣΤΩΝ .(ΒΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ-ΝΑΤΟΙΚΕΣ-ΑΡΑΒΙΚΕΣ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ -ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ). ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 9 ΜΗΝΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 8000-9000 ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ-ΠΕΡΑΣΑΝ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ «ΑΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ»
2)Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ-ΝΑΥΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ «ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΛΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ «.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕΙΡΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΣΟΙΛΟΥ ΚΑ. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΡΟΝΟ , ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
3)Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ «ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ»ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΕΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ «Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΟΙΚΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΜΕ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΡΗΜΑ».ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ. ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΔΟΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
4)ΟΙ ΔΥΟ EXPRESS-ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ(ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ /ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ. …ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1/100 ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΛΠ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΚΩΣ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ.
ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ 45 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ «ΤΡΕΛΛΑ-ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ-ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ».ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ…
5)ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ/ΜΕΤΑ ΤΟ 2015 ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΙ ,Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ..ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ.
7)ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ….ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.
8)ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ , ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΡΟΔΟΠΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ , ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ(ΣΕΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ) ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΕΣ ΓΩΝΙΕΣ.ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ».ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΜΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΟΥ….
9)ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ. Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΟΛΥΑΞΟΝΙΚΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ ‘ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ».ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΜΕ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
10)ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΝ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΟΣΙΑΛΙΖΟΝΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ , ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ.(ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ 8 ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ) ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ.
analystsforchange.org