Τρίτη, Νοεμβρίου 12

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ : ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ»!

Είμαστε ο λαός που δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού σε όλη την ανθρωπότητα, οι εκπολιτιστές των λαών και οι θεμελιωτές των αρχαίων πολιτισμών.
Όλοι οι λαοί στις αρχαίες παραδόσεις τους αναφέρονται στους Έλληνες, ανάλογα με το που βρίσκονταν οι ίδιοι, ως «Θεοί» εξ ανατολών ή εκ δυσμάς.
Αυτός ο υπέροχος Έλλην άνθρωπος κατά την εξελικτική του πορεία
από τα μυθολογικά χρόνια, διαμόρφωσε την υπόσταση του ακολουθώντας βασικές αρχές και αξίες.
Υπήρξε ο εφευρέτης των πάντων, ήταν άνθρωπος ολοκληρωμένος, με κρίση, αυτόβουλος, ανεξάρτητος, δημιουργικός, ασυμβίβαστος, κριτικός. Δηλ ο Έλλην άνθρωπος ήταν πρόσωπο, είχε ελευθερία πνευματική, θρησκευτική, οικονομική, κοινωνική, πολιτική.
Ε αυτόν το λαό αποφάσισαν οι παγκοσμιοποιητές να εξαφανίσουν από προσώπου γης γιατί δεν υποτάσσεται στα σχέδια τους.
Επέβαλαν την λαθροεισβολή, γνωρίζοντας ότι αυτός ο υπέροχος λαός θα δείξει συμπόνια και αρωγή.
Μπροστά μας είναι ακόμη οι εικόνες από τους κατοίκους των νησιών που έσπευσαν να περιθάλψουν τις πρώτες καραβιές των «προσφύγων», να ταΐσουν τα στόματα που πεινούσαν, να προσφέρουν ρούχα και στέγη.
Τους προσέφεραν την ψυχή τους και το υστέρημα τους.
Μα δεν υπολόγισαν καλά, εξαπατήθηκαν σκόπιμα, διότι οι εισβολές ήταν ατελείωτες και χέρι χέρι με τις κυβερνητικές πολιτικές εξόντωσης.
Έτσι, οι φιλάνθρωποι συμπολίτες μας κατάντησαν όμηροι στην γης τους, στα σπίτια τους.
Αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν κάθε είδους πρόκληση, υφίστανται κάθε είδους ρατσισμό γιατί έβγαλαν κραυγές απόγνωσης και φόβου για την ζωή τους και την ζωή των παιδιών τους.
Αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν καθημερινά θανάσιμες συμπλοκές, αιματοχυσίες, δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια τα βράδια.
Τα νησιά μας έγιναν ο τάφος τους, θάφτηκαν ζωντανοί.
Δείχνοντας καθυστερημένο «ενδιαφέρον» οι αρμόδιοι και μπροστά στην καθολική απαίτηση των κατοίκων τους, αποφάσισαν να τα αποσυμφορίσουν κατά το δυνατόν.
Έτσι μετέφεραν αναγκαστικά το είδη οξυμένο κλίμα στην ενδοχώρα, μεταφέροντας τα υπάρχοντα προβλήματα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Έτσι αποκαλύφθηκε και το μακρόπνοο σχέδιο εποικισμού της χώρας, η σταδιακή αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού και μάλλον με τελικό στόχο τον πλήρη αφανισμό μας.
Κάθε μέρα και σε όλη την επικράτεια ζούμε τον πολυπολιτισμό τους!
Πακιστανός στην Κομοτηνή επιτίθεται σεξουαλικά σε δύο γυναίκες. Στην Σάμο αλλοδαπός επιτέθηκε σε δημοτική υπάλληλο.
Κάτοικοι χωριού στο Κιλκίς καταγγέλλουν για κλοπές σε σπίτια, για ναρκωτικά, αιματηρές συρράξεις και άσεμνες παρενοχλήσεις σε ανήλικα κορίτσια.
Στα Διαβατά προσήχθησαν 70 λαθροεισβολείς μετά από αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τους.
Ανήλικος πακιστανός στην Θεσ/νίκη βιάστηκε από ομοεθνείς του και εκβιαζόταν με βίντεο να σιωπήσει.
Λαθροεισβολείς δηλώνουν απερίφραστα και χωρίς δισταγμό: «δε μας νοιάζουν τα μωρά μας, θα κάνουμε κι άλλα. Εμείς να σωθούμε»!
Θα χορτάσουμε πολυπολιτισμό!
Και μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό, κρύβονται τρομοκράτες/πράκτορες, που για την ώρα περιμένουν υπομονετικά την ώρα που θα δοθεί το σύνθημα για να πλήξουν την Πατρίδα μας και να εξουδετερώσουν κάθε εστία αντίστασης μας.
Μέχρι τότε θα κορυφωθεί ο εποικισμός σε όλη την επικράτεια και με τις ευλογίες και των ελληνικών κυβερνήσεων.
Ο «πολυπολιτισμός» δεν χτύπησε απλά την πόρτα μας, αλλά μπήκε μέσα στα σπίτια μας και στογγυλοκάθησε στην κρεβατοκάμαρα μας.
Ας τον απολαύσουμε…
Μιχαήλ Καϊκουνίδης, τ. υποψήφιος Ευρωβουλευτής, μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 .triklopodia.gr