Σάββατο, Νοεμβρίου 23

Οι ΜΚΟ να’ ναι καλά, και το χρήμα να ρέει...


Αν παρακολουθείς μόνο τα συμβατικά ΜΜΕ, τις εφημερίδες, τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τότε όλα μοιάζουν μια χαρά.

Οι εκατοντάδες αφιχθέντες καθημερινά είναι όλοι τους "πρόσφυγες πολέμου" και "ικέτες", που ψάχνουν για ψωμί και αξιοπρέπεια, και συνήθως οι ατελείωτες καραβιές που φτάνουν στις ακτές μας αποτελούνται από δυστυχισμένα γυναικόπαιδα... ασυνόδευτους ανήλικους, οικογένειες και μωρομάνες.


Η ίδια σύνθεση και στα διάφορα χοτ σποτς.

Μόνο η Νόρα Βαλσάμη λείπει να τρέχει χορεύοντας στα καταπράσινα λιβάδια τραγουδώντας το... Κουμπαγιά!

Αν όμως βουτήξεις στον κόσμο του διαδικτύου, στα σόσιαλ μίντια δηλαδή, τότε ανακαλύπτεις μιαν άλλη πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα, ή ένα παράλληλο σύμπαν που δεν το δείχνουν τα κανάλια, ούτε το γράφουν οι εφημερίδες (οι οποίες, κατά τα άλλα, αφιερώνουν ολόκληρα δισέλιδα στην κάθε τραγουδιάρα και στον νέο έρωτά της).

Σαν να υπάρχει μια συνωμοσία της σιωπής, ένα ντιλ.
..

Τι βλέπεις λοιπόν στο ίντερνετ, και στα βίντεο που ανεβάζουν κάποια μικρά τοπικά κανάλια, ή στα ρεπορτάζ κάποιων άγνωστων σάιτς και μπλογκς, ή τέλος σε μαρτυρίες καθημερινών συνανθρώπων μας;

Πρώτον, βλέπεις αγριεμένες φάτσες κυρίως νεαρών ανδρών, και δεύτερον συνειδητοποιείς ότι έχουμε κανονικό πόλεμο.

Και μάλιστα, σε αυτόν τον ακήρυχτο πόλεμο... χάνουμε πανηγυρικά.

Αναφέρομαι στις καθημερινές διαρρήξεις, ληστείες, μαχαιρώματα, κλπ. από "λαθρομετανάστες".

Ακόμη και εναντίον αστυνομικών, όπως εκείνο το περιστατικό στον Έβρο όπου Πακιστανός μαχαίρωσε στον λαιμό αστυφύλακα, διότι του ζήτησε τα χαρτιά του!

Αναφέρομαι ακόμη και σε επιθέσεις "μεταναστών" εναντίον μαθητών σχολείων, ακόμη και με ξυράφια ή σιδερογροθιές, για να τους πάρουν τα χρήματά τους.

Αναφέρομαι σε απόπειρες βιασμού, και σε κανονικούς βιασμούς γυναικών (και ανδρών) από τους ικέτες που λέγαμε, χώρια η γενικευμένη ανομία με πορνεία, ναρκωτικά, βιασμούς ανηλίκων, κλπ. μέσα στα ίδια τα χοτ σποτς.

Ακόμη και σε κείνα που λειτουργούν εντός στρατοπέδων, και στα οποία οι ΜΚΟ απαγορεύουν στον αρμόδιο υπουργό Εθνικής Άμυνας να εισέλθει!

Να μη το κουράζουμε... Η χώρα σβήνει μέρα με την ημέρα, και ουδείς αρμόδιος ασχολείται σοβαρά.

Είχαμε τον Αλέξη που λόγω ιδεοληψίας άνοιξε διάπλατα τα σύνορα, και τώρα έχουμε κάποιους άλλους που τα διατηρούν ορθάνοιχτα, και κλείνουν τα μάτια στις αρνητικές συνέπειες, μιλώντας και αερολογώντας για σχέδια φύλαξης, για κλειστά κέντρα, για απελάσεις κλπ. κλπ.

Λόγια, λόγια, λόγια...

Τη στιγμή που οι αφίξεις έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο τετράμηνο, και οι μόνες κινήσεις που βλέπουμε είναι απλά η διευκόλυνση των "ναυαγών ικετών", και η μετεγκατάσταση των ορδών τους στα αστικά κέντρα, ή σε κωμοπόλεις και χωριά της ενδοχώρας. Ακόμη και σε μοναστήρια!!!!!!

Αστικά κέντρα στα οποία δύσκολα πλέον να κυκλοφορήσει κάποιος χωρίς να δεχτεί επίθεση από "πρόσφυγα πολέμου".

Και όμως, τα περιλάλητα ΜΜΕ τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Σαν να υπάρχει ένα σχέδιο δηλαδή, που μπορεί να ήταν κρυφό, αλλά πλέον φανερώνεται ακόμη και στον πιο καλοπροαίρετο ανίδεο.

Και έρχονται οι διάφοροι "κωλοτούμπες" κυβερνητικοί να το επιβεβαιώσουν με λόγια που τους "ξεφεύγουν", περί αφομοίωσης, περί συμβιβασμού, περί αναγκαστικής συμβίωσης, κλπ. κλπ.

Με άλλους πάλι "διανοούμενους" να γράφουν για τους λαούς που θα μας διαδεχτούν σε αυτόν τον ιερό τόπο...

Σαν να ελήφθη η απόφαση κάπου αλλού και τώρα απλά την υλοποιούμε.

Χωρίς ο μέσος Έλληνας να γνωρίζει το παραμικρό.


Ένας Έλληνας πολίτης που μελάνιασε δέκα και βάλε χρόνια από την οικονομική κρίση, τα χαράτσια, τα μνημόνια, τη λιτότητα, την ανεργία, και όλα αυτά τα ωραία που περάσαμε, που έφαγε την κατραπακιά του από τον Σύριζα, και τώρα πάνω που ήθελε να "ξαποστάσει", να βγει από το τούνελ και την περιδίνηση ψηφίζοντας σοβαρούς "νοικοκυραίους", τι βλέπει;

Μια από τα ίδια... και ίσως χειρότερα, αφού όπως όλα δείχνουν σε λίγα χρόνια η χώρα θα είναι μουσουλμανική και τα τσαντόρ υποχρεωτικά.

Με τη βούλα της ΕΕ, αλλά και των δικών μας νενέκων.

Προς το παρόν απλά φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας.

Άσχετα αν μειώθηκε 10% ο ΕΝΦΙΑ, συνελήφθησαν (λέμε τώρα) 5-6 μπαχαλάκηδες και απαγορεύτηκε το κάπνισμα στις παιδικές χαρές.

Και άσχετα αν οι περισσότεροι "σώφρονες", που μέχρι τον περασμένο Ιούλη ήταν στα ιντερνετικά κάγκελα για την λαθροεισβολή, σήμερα το παίζουν νηφάλιοι και συστήνουν υπομονή...

Λες και οι "πρόσφυγες" του Αλέξη ήταν διαφορετικοί από τους σημερινούς του Κυριάκου, σαν τους πάλαι ποτέ καλούς και κακούς πυραύλους του Ψυχρού Πολέμου.

Η κοινωνία όμως κουφοβράζει. Και η κοινωνία δεν αποτελείται αποκλειστικά από κομματόσκυλα, εν δυνάμει διοριστέους και επαγγελματίες αλληλέγγυους.

Αποτελείται και από κανονικούς ανθρώπους, που δεν κοιμούνται όρθιοι, και που έχουν την απαίτηση να τους σέβονται οι όποιοι πολιτικάντηδες.

Το καπάκι όμως της κατσαρόλας σε λίγο θα εκτιναχθεί. Και θα γίνει μεγάλο μπαμ.

Και όμως... κανενός αρμόδιου δεν ιδρώνει το αυτί.

Θα μου πείτε γιατί να ιδρώσει; Οι ΜΚΟ να’ ναι καλά, και το χρήμα να ρέει... Tι τα θες και τα ψάχνεις κι εσύ ρε εμμονικέ;

Και θα έχετε ένα δίκιο...


Του Strange Attractor

ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_2986.html


https://kyklwpas.blogspot.com