Πέμπτη, Νοεμβρίου 14

Στο Κανάλι της Βουλής το κέρατο της χρονιάς!--Η παρουσιαστρια, ο καμεραμαν και οι κερατωμενοι

Πικάντικες λεπτομέρειες για το καυτό πάθος που αποκάλυψε ο συναρπαστικός Φρίξος Δρακοντίδης

To Koυρδιστό Πορτοκάλι έχει μείνει Παυλόπουλος από την ερωτικό πάθος που ξεχειλίζει στους διαδρόμους του συγκεκριμένου καναλιού όπως το κατέγραψε ο συναρπαστικός Φρίξος Δρακοντίδης στο prototothema.
Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές ανθρώπους της τηλεόρασης: Πώς μετά από ξυλοδαρμό κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα και τις αλληλομηνύσεις
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου έξω από το σπίτι γνωστής παρουσιάστριας τηλεοπτικού σταθμού, η οποία φέρεται να γρονθοκόπησε και να εξύβρισε γνωστή σκηνοθέτιδα του καναλιού έπειτα από έντονη λογομαχία.

Αιτία της συμπλοκής, ο σύζυγος της σκηνοθέτιδας, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε παράνομο δεσμό με την παρουσιάστρια.
Eτσι ξεκινάει την λυτρωτική αφήγησή του ο Φρίξος και ήδη οι οξυδερκείς αναγνώστες αρχίζουν να σχηματίζουν τις επίμαχες γαργαλιστικές video-εικόνες.
Σ΄αυτό το σημείο έρχεται το ρεπορτάζ του Κουρδιστού Πορτοκαλιού για να προσθέσει μία ακόμη πικάντικη λεπτομέρεια. Ο δημοσιογράφος-σύντροφος της παρουσιάστριας θα παροτρύνει την κερατωμένη No2 σύντροφο του καμεραμάν
-Σε παροτρύνω να την λιώσεις. Οπου τη βρεις να τη λιώσεις. Εγώ την πέταξα έξω από το σπίτι μας…Αυτή κατέστρεψε δύο οικογένειες…
Μάλιστα η κερατωμένη σύντροφος του καμεραμάν φέρει πλέον επάξια και τον τίτλο της δαρμένης-δύο σε ένα.
Μετά το επεισόδιο, η σκηνοθέτιδα προσήλθε μαζί με τον σύζυγο και καμεραμάν της τηλεόρασης στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως για να υποβάλει μήνυση εις βάρος της παρουσιάστριας για «απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή», όπως αναφέρεται στο Βιβλίο Αδικημάτων και Συμβάντων του Α.Τ. Ακροπόλεως. Την ίδια κιόλας ημέρα, η παρουσιάστρια συνελήφθη από την Αστυνομία με και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, λαμβάνοντας προθεσμία να απολογηθεί, ενώ απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα κατά της σκηνοθέτριας και του συζύγου της για προσβολή της προσωπικότητάς της.
Ο λόγος για τον οποίο συνεπλάκησαν οι δυο γυναίκες είναι ο σύζυγος της σκηνοθέτιδας, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό με την παρουσιάστρια, κάτι που ανακάλυψε η γυναίκα του όταν εντόπισε μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δυο τους μέσω κρυπτογραφημένης εφαρμογής που είχε κατεβάσει στο κινητό του.
(Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η σύντοφος του καμεραμάν ήτο γάτα με τεχνολογικά πέταλα)
Μάλιστα, ο καμεραμάν αναγκάστηκε να παραδεχθεί στη σύζυγό του το ερωτικό ατόπημα και πλήρωσε το τίμημα των πράξεών του, εγκαταλείποντας για ένα χρονικό διάστημα τη συζυγική στέγη εν μέσω ομηρικών καβγάδων.
Ομολόγησε ότι με την παρουσιάστρια συνευρέθηκαν ερωτικά μόνο μία φορά, στο πατρικό της σπίτι, το οποίο μάλιστα είχε επισκεφτεί άλλη μία φορά μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί τους, καθώς διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με την παρουσιάστρια και τον δημοσιογράφο σύντροφό της.
(Είναι αυτό που λέμε φίλοι-καριοφίλοι)
Ανέφερε δε ότι κατόπιν προτροπής της επικοινωνούσαν με ανταλλαγή SMS μέσω της κρυπτογραφημένης εφαρμογής «Threema», την οποία πλήρωσαν για να κατεβάσουν στα κινητά τους. Συμπληρώνει δε ότι στην είδηση της επιστροφής του στη συζυγική κλίνη, η παρουσιάστρια αντέδρασε με απειλές ότι θα τον καταστρέψει.
Τα μηνύματα στο messenger (κουφάλα Ζάκεμπεργκ) προδίδουν την οικειότητα μεταξύ της παρουσιάστριας και του καμεραμάν

O Φρίξος Δρακοντίδης που απεκάλυψε την ιστορία απιστίας
Η σκηνοθέτιδα ένιωθε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, δεδομένου ότι ο άντρας της δεν είχε δώσει δικαιώματα στα 12 χρόνια έγγαμου βίου. Ωστόσο πέρασε στην αντεπίθεση, πεπεισμένη ότι ο σύζυγός της παρασύρθηκε από το ερωτικό κάλεσμα της παρουσιάστριας, με την οποία συνυπήρχαν στον ίδιο εργασιακό χώρο και συνεργάζονταν στενά, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο καμεραμάν.
Αρχικά λοιπόν ενημέρωσε τον δημοσιογράφο σύντροφό της για την παράνομη σχέση που διατηρούσε η παρουσιάστρια με τον άντρα της και εν συνεχεία πήγαν και οι δύο εξοργισμένοι στο σπίτι της για να της ζητήσουν τον λόγο.
Οπως αναφέρει ο σύζυγός της, «γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου βρεθήκαμε έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας.
Η γυναίκα μου χτύπησε το κουδούνι αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Αναγκάστηκα λοιπόν να της γράψω ένα ψεύτικο μήνυμα λέγοντάς της “κατέβα κάτω, πρέπει να σου μιλήσω γιατί η γυναίκα μου με έδιωξε από το σπίτι”. Τα επόμενα λεπτά κατέβηκε στον δρόμο και αντίκρισε πρώτα τη γυναίκα μου, η οποία προσπάθησε να της πει να σταματήσει να μας ενοχλεί και να σταματήσει να διαλύει την οικογένειά μας».
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο καμεραμάν, η αντίδραση της παρουσιάστριας ήταν βίαιη: «Κατευθύνθηκε με μένος κατά της γυναίκας μου, την άρπαξε από τον λαιμό, απειλώντας και εξυβρίζοντάς την ενώ της τραβούσε τα μαλλιά και τη χτυπούσε στο πρόσωπο. Εγώ τότε προσπάθησα να απομακρύνω τη σύζυγό μου και αμέσως μετά τηλεφωνήσαμε στην Αμεση Δράση για να δηλώσουμε το περιστατικό. Μας ανέφεραν ότι έπρεπε να κατευθυνθούμε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα και να προχωρήσουμε σε καταγγελία, όπως και έγινε.
Εκεί καταθέσαμε μήνυση για εξύβριση και ξυλοδαρμό και αποχωρήσαμε». Στη συνέχεια το αντρόγυνο επισκέφτηκε το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο που εφημέρευε, διότι, όπως εξηγεί ο καμεραμάν, η σύζυγός του ένιωθε ζαλάδες καθώς ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο στήθος. Εκεί η σκηνοθέτιδα υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ εξετάστηκε και από τον ιατροδικαστή προκειμένου η γνωμάτευσή του να συμπεριληφθεί στον φάκελο της δικογραφίας.
Από την πλευρά της η παρουσιάστρια στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κάνει λόγο για προσβολή της προσωπικότητάς της. Παραδέχεται ότι ανάμεσα σε εκείνη και τον καμεραμάν είχε αναπτυχθεί κοινωνική σχέση, η οποία «αναλώθηκε σε δυο-τρεις επισκέψεις στην οικία μου παρουσία τρίτων γνωστών και φίλων». Ισχυρίζεται δε ότι από την αρχή της γνωριμίας της με το ζευγάρι «εκείνοι εμφάνισαν μια υπερβολική και πιεστική συμπεριφορά εντατικοποίησης της γνωριμίας μας, δίνοντας σε εμένα την εντύπωση ανθρώπων που επιδίωκαν να ανέλθουν κοινωνικά ή και επαγγελματικά μέσω του δημοσιογραφικού κύκλου και των γνωριμιών που διατηρούσα». Μάλιστα παρακάτω αναφέρει για τον καμεραμάν ότι «την ίδια διαχυτική και υπερβολικά φιλική συμπεριφορά επεδείκνυε ο ίδιος και στον χώρο της εργασίας μας, προσπαθώντας πάντα να είμαι ευγενική μαζί του, αλλά και να ακούω με ειλικρινές ενδιαφέρον τα παράπονά του για τα οικονομικά τους προβλήματα αλλά και τις ενδοσυζυγικές διαφορές τους».
Και συνεχίζει: «Παρ’ όλη την πιεστική συμπεριφορά τους να συνάψουν στενές φιλικές σχέσεις με εμένα και τον κοινωνικό-επαγγελματικό περίγυρό μου, δεν μπορούσα να διανοηθώ αυτό που θα επακολουθούσε, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική μου ακεραιότητα, την οικογένειά μου, την προσωπικότητα και την εργασία μου».
Η παρουσιάστρια παραθέτει μερικά από τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε από την απατημένη σύζυγο στον λογαριασμό της στο Facebook τις πρωινές ώρες της 4ης Οκτωβρίου 2019.
«Με εξύβριζε και απειλούσε ως εξής: “Από τώρα και στο εξής κρύψου… Θα σε ξεφτιλίσω”, “φύγε πριν σε βρω, γιατί αν σε βρω θα σε γαμ@@”, ενώ τις επόμενες μέρες συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση, όπου μέσω συνεχών υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων της απάντησα ότι μου οφείλει μια συγγνώμη που μου διέλυσε τη ζωή για να μου απαντήσει: “ Δεν σου οφείλω τίποτα. Εστελνες ερωτικά μηνύματα στον άντρα μου στο Messenger και στο mail και γνωρίζω πολύ καλά ότι τον γούσταρες και του την έπεφτες, όπως το γνωρίζουν πολλοί μέσα στο κανάλι, όπως και ότι πολλές φορές πήγαινες και τον έβρισκες εκτός βάρδιας για να τον περιμένεις”».
Οσον αφορά το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε κάτω από το σπίτι της, η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι εκείνη ήταν που κάλεσε την Αμεση Δράση, διότι η σκηνοθέτιδα κρατούσε στα χέρια της ένα καδρόνι.
Ηρθε η ώρα λοιπόν να σας αποκαλύψουμε σε ποιο κανάλι διαδραματίστηκαν όλα αυτά τα υπέροχα και μάλλον συνήθη σε όλους σχεδόν τους εργασιακούς χώρους.
Το Κανάλι με τους ερωτικούς και παθιασμένους υπαλλήλους είναι το περίφημο Κανάλι της Βουλής!
Η Βουλή σέρνει καράβια…
Τόσοι κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι στους διαδρόμους της Βουλής και του καναλιού της κάπως πρέπει να γεμίζουν το χρόνο τους, ε;



Αυτό είναι ακόμη πιο SEXY. Διαβάστε ΕΔΩ>
kourdistoportocali.com