Κυριακή, Νοεμβρίου 24

Αλ. Τσίπρας: «Σχέδιο της κυβέρνησης να ισοπεδωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με διπλές εκλογές»

ΑΛΕΞΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ
Οι διπλές εκλογές που έχει στο μυαλό του ο Πρωθυπουργός, είναι το σχέδιό του «ώστε να ισοπεδωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ», υποστηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νίκαια, ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σκέφτεται διπλές εκλογές, προκειμένου να ξεπεράσει την απλή αναλογική, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με σκωπτικό
τρόπο: «αυτό είναι το σούπερ σχέδιό τους για να μας αιφνιδιάσουν και να ισοπεδώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ».
Και, συνεχίζοντας σε ανάλογο ύφος, δήλωσε «Λοιπόν εγώ θέλω να πω ένα πράγμα. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αν ισχύει, αν ισχύουν αυτές οι σκέψεις, δεν γίνονται γι αυτούς τους λόγους, αλλά γίνονται γιατί μάλλον οι άνθρωποι έχουν επίγνωση ότι έχουν κατασκευάσει μια φούσκα επικοινωνιακή».
Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι η φούσκα αυτή στηρίζεται και προβάλλεται από το Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που στηρίζουν την κυβέρνηση, τονίζοντας όμως ότι: «όλες οι φούσκες, όσο κι αν πουσάρονται, κάποια στιγμή σκάνε».
Διαβάστε επίσης: Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για Μαρινάκη: Δίνετε στον χορηγό σας τη Fothnet με κούρεμα 90%
Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανησυχεί για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών: «Τους λέμε: Μια παροιμία έχει ο λαός της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η νύχτα και γελά. Εμείς τους λέμε να το τολμήσουνε. Ας το τολμήσουν, αλλά αν τελικά το τολμήσουν αυτό, ξέρετε τι θα γίνει; Θα γίνει το εξής οξύμωρο. Αυτοί οι οποίοι είχαν ενορχηστρώσει, είχαν σχεδιάσει και περίμεναν να υλοποιήσουν την στρατηγική της παρένθεσης, τελικά θα είναι αυτοί οι ίδιοι οι οποίοι θα υλοποιήσουν όχι την αριστερή παρένθεση, αλλά την δεξιά παρένθεση. Αυτό θα κάνουν».

 makeleio.gr