Παρασκευή, Νοεμβρίου 22

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ


Κ Πρωθυπουργέ
Κ Αρχηγέ των Ενόπλων Δυνάμεων
Κ Υφυπουργέ των Ενόπλων Δυνάμεων
Κ ΓΕΕΘΑ
Κύριοι Αρχηγοί των τριών Κλάδων.
Ο Λαός λέει την σοφή παροιμία » Στου Κουφού την Πόρτα Όσο Θέλεις Βρόντα»
Από παντού χτυπάνε καμπάνες για το τι επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας , όχι βέβαια από τα Μ.Μ.Ε διότι αυτά μας σερβίρουν ειδήσεις και σχόλια σε χρυσό περιτύλιγμα κατ’ απαίτηση της εξουσίας , και δεν είναι πρέπον να αναφερθώ στα όσα λέγονται και ακούγονται όχι μόνον
από τα στελέχη αλλά και από άλλους γνώστες της κατάστασης .
Κάποιος ανέφερε ότι πολλοί σιωπούν προκειμένου να πάρουν κάποια θέση η να κρατήσουν αυτή που κατέχουν χωρίς να υπολογίζουν το συμφέρον της χώρας αλλά το ατομικό τους καθαρά συμφέρον ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.
Κύριοι προσέχετε διότι από τις πολλές φορές κάποιος θα πάρει βαριοπούλα και θα σπάσει την πόρτα και τότε » ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ » αλλά το θέμα είναι ποιος θα είναι αυτός ? θα είναι Ο Τούρκος ? θα είναι Ο Λαός που δεν πρόκειται να δεχθεί και άλλον ΑΤΤΙΛΑ ? Πριν είναι λοιπόν πολύ αργά για όλους είναι στο χέρι σας να κάνετε αυτά που πρέπει .
Κ Πρωθυπουργέ καλές οι επενδύσεις , καλός ο προεδρικό θώκος της πολυεθνικής εταιρείας που νομίζετε ότι είστε , αλλά δεν μπορεί οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να είναι θέμα δευτερευούσης σημασίας στην ατζέντα σας , και κατ’ επέκταση η ασφάλεια του εθνικού χώρου της Πατρίδος.
Πόπη Ζώη

 triklopodia.gr