Πρόσκληση σε Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Ύμνος προς τον Θεό»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Παρουσίαση βιβλίου αυτοβελτίωσης
«Ύμνος προς τον Θεό»
Δωρεάν διαλογισμός
Ημερομηνία Εκδήλωσης:
Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, 18.00-20.00
Το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, η πνευματική δασκάλα κι ενεργειακή θεραπεύτρια Μαργαρίτα Ιωάννου θα παρουσιάσει στην Αθήνα το νέο της βιβλίο, Ύμνος Προς Στον Θεό, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιβίσκος.
Μέσα από το ξεχωριστό χάρισμα της διαίσθησης και της διορατικότητας που κληρονόμησε από τη γιαγιά της και συνέχισε να το εξελίσσει με καθημερινή προσευχή και διαλογισμό,
η Μαργαρίτα Ιωάννου μπορεί και νιώθει τις ενέργειες και τα συναισθήματα των ανθρώπων και τους βοηθά να ανακαλύψουν την αγάπη μέσα τους, την αρμονία και την ηρεμία, την πίστη και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και το Θεό.
Με τη μέθοδο του channeling, διδάσκει τους ανθρώπους πώς να ζουν από την καρδιά, εκεί όπου κατοικεί ο Θεός, ο Θεός της ανιδιοτελούς αγάπης, έτσι ώστε να θεραπεύσουν τα όποια προβλήματά τους και να γίνουν συν-δημιουργοί στο τι θέλουν να προσελκύσουν στη ζωή τους.
Το βιβλίο Ύμνος προς τον Θεό είναι το δεύτερο βιβλίο της Μαργαρίτας Ιωάννου. Το μήνυμά του είναι ότι μέσω της αγάπης, της εμπιστοσύνης, του φωτός και της αλήθειας μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας και να ζήσουμε όλα αυτά που ονειρευόμαστε.
Πρόγραμμα εκδήλωσης
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Ιωάννου Ύμνος Προς Στον Θεό, από τις εκδόσεις Ιβίσκος.
Θα ακολουθήσει επιγραμματική παρουσίαση του περιεχομένου του σεμιναρίου Αγάπη, Φως και Αλήθεια, το οποίο είναι βασισμένο στο βιβλίο και είναι προγραμματισμένο για τον Δεκέμβριο.
Στο τέλος της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί σύντομος διαλογισμός από την θεραπεύτρια, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Η συγγραφέας θα είναι διαθέσιμη για κατ' ιδίαν συνεντεύξεις.
Διεύθυνση και ώρα προσέλευσης
Κέντρο ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. ( Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας )
Φαραντάτων 38 και Μιχαλακοπούλου, Αθήνα
Ιστοσελίδα www.padisy.gr
Διοργανωτής: Εκδόσεις Ιβίσκος
Εισηγητής: 'Εφη Λάζου