Παρασκευή, Νοεμβρίου 8

Πέταξε «ΜΠΟΜΠΑ» ο «θείος» Τράγκας για τους λαθρομετανάστες – Αυτό είναι το πραγματικό σχέδιο

tragkas-2
Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την​ σημερινή του εκπομπή άνοιξε το θέμα του «μεταναστευτικού» και τόνισε πως «η ιστορία αυτή θα λήξει με
απώλεια μεγάλου τμήματος του Αιγαίου».
Πιο αναλυτικά:

Tο άνοιγμα στη Σαγκάη έφερε μια εκπληκτική απάντηση από τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα. Ο Ευφυής αυτός άνθρωπος μας είπε ότι οι πόρτες της μεγάλης και δημοκρατικής χώρας είναι ανοικτές στις ελληνικές εταιρίες. Μας είπε δηλαδή να επενδύσουμε στη μεγάλη αγορά των ΗΠΑ.
Αυτή ήταν η απάντηση της Ουάσιγκτον στις έμμεσες αιχμές και βολές του κου Μητσοτάκη και του κου Καραμανλή εναντίον της στροφής του Ντόναλντ Τραμ απέναντι στην Τουρκία και στο άδειασμα των Κούρδων.
Αυτή ήταν η απάντηση απέναντι στη διεύρυνση των σχέσεων με το Πεκίνο, στις τράπεζες και στην ενέργεια. Η Αθήνα επέλεξε να πάει αντίθετα από τις συμβουλές του κου Πομπέο και σήμερα δείχνει ακόμα πιο πολύ τη δυσφορία της με το ταξίδι του κου Δένδια στη Μόσχα.
Από την άλλη πλευρά, ο Ερντογάν αυξάνει τις ροές των μεταναστών από τον Έβρο και περιέργως όλες οι χώρες της Βαλκανικής, εκτός από εμάς σφραγίζουν τα σύνορά τους.
Στη Βουλγαρία δεν περνάει ούτε ένας μετανάστης, ενώ τα Σκόπια διπλασιάζουν την επιτήρηση και αυξάνουν τις κραυγές του εθνικισμού και του αλυτρωτισμού εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών. Φωνάζουν ότι είναι Μακεδόνες και απειλούν να μην τηρηθεί η συμφωνία αν δεν ανοίξει ο δρόμος για την Ευρωζώνη.
Ίσως είμαστε στο πιο επικίνδυνο σταυροδρόμι, στην πιο επικίνδυνη καμπή της μεταπολίτευσης. Χρειάστηκαν οι Άφρονες της Χούντας για να διχοτομηθεί η Κύπρος και να απωλέσουμε ένα μεγάλο τμήμα των εδαφών του ελληνισμού. Τώρα, με την απόβαση χιλιάδων μεταναστών, η χώρα βρίσκεται σε έκρυθμη κατάσταση και πολλοί φοβούνται ότι το τέλος αυτής της ιστορίας θα είναι η απώλεια μεγάλου τμήματος του Αιγαίου. Η αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης.
Αυτή τη φορά χρειάστηκαν οι ηλίθιοι πολιτικοί που ψήφισαν όλα τα μνημόνια, οι πληρωμένοι ή φοβισμένοι κονδυλοφόροι που υποστήριξαν ότι ο μοναδικός δρόμος είναι η υποταγή στο Βερολίνο και η εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας.
Δυστυχώς είναι κοινή εκτίμηση ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαιτίας του μεταναστευτικού θα βουλιάξει στα νερά του Αιγαίου. Δεν έχει τα απαραίτητα σχέδια, υπακούει πλήρως τους εταίρους που επιθυμούν τη συρρίκνωση της Ελλάδας και ο τρόπος με τον οποίο τοποθετεί χιλιάδες μετανάστες ισομερώς, για λόγους δικαιοσύνης – όπως λέει ο Μητσοτάκης – σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, μιας Ελλάδας με γερασμένο πληθυσμό, θα αποβεί μοιραίος για την τύχη της χώρας.
Η Ελλάδα δεν έχει τα μέσα ούτε να θρέψει, ούτε να αφομοιώσει τόσες χιλιάδες ξένους. Ήδη δημιουργείται χάος σε όλες τις τοπικές κοινωνίες. Η κυβέρνηση αυτή εντός ολίγου, αν συνεχιστεί η τοποθέτηση μουσουλμάνων και ισλαμιστών θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη, παρά το γεγονός ότι σκόπιμες δημοσκοπήσεις την παρουσιάζουν να διατηρεί προβάδισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η δήλωση του κου Πέτσα, κατ’ εντολή του κου Μητσοτάκη ότι θα υπάρξει δικαιοσύνη στην τοποθέτηση των μεταναστών σε όλες τις περιοχές της πόλης και τα χωριά της χώρας, ανοίγει την όρεξη όλων των διεθνών διακινητών και κυρίως του Ερντογάν.
Πρόκειται για την πιο ηλίθια δήλωση που έγινε ποτέ από υπουργό, κατ’ εντολή πρωθυπουργού. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φώναξε χθες σε όλη την Υφήλιο ότι μπορούν όλοι οι πεινασμένοι ή οι κακοποιοί ή οι διωκόμενοι ή οι φυγάδες ή αυτοί που θέλουν να κρυφτούν ή οι τζιχαντιστές να έρθουν στα παράλια της Τουρκίας και από εκεί να περάσουν στην Ελλάδα, αφού η ελληνική κυβέρνηση προτίθεται με δικαιοσύνη να τους τοποθετεί σε όλη τη χώρα.
Η δήλωση του κου Πέτσα είναι το πράσινο φως στις μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν να στείλουν ακόμα περισσότερους κομάντος, πράκτορες, σαμποτέρ και οργανωτές επιχειρήσεων. Ακόμα και η frontexεκτιμά ότι αποθρασύνονται όλοι οι διακινητές με αυτού του είδους τις δηλώσεις και με την προοπτική που ανοίγει ο Μητσοτάκης για μεταστέγαση και τοποθέτηση όλων των μεταναστών σε όλες τις περιοχές και κυρίως στο Βορρά.
Αυτό που κάνει ο Κυριάκος, είναι η απόδειξη όχι μόνο της αδυναμίας του κράτους να αντιμετωπίσει και να αναχαιτίσει τις ροές των μεταναστών αλλά και η πολιτική ανεπάρκεια να σκεφτεί κάτι ουσιαστικό, κάτι ανάλογο με εκείνο των βόρειων χωρών, των βόρειων εταίρων μας που δεν δέχονται κανέναν μετανάστη στο έδαφός τους, έστω και αν χαρακτηρίζονται ρατσιστικές κυβερνήσεις.
Ο Μητσοτάκης έχει αποδεχθεί πλήρως να παίξει το παιχνίδι των Γερμανών σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή να μετατρέψει τη χώρα μας σε πεδίο διαλογής, από το οποίο η Γερμανία θα μπορεί να διαλέγει ότι καλύτερο για την παραπαίουσα οικονομία της.
Η πολιτική Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό ανοίγει την όρεξη της Τουρκίας για ένα πλήθος προβοκατόρικων επιχειρήσεων. Ήδη υπάρχουν πληροφορίες σε όλες τις δυτικές υπηρεσίες, για τάγματα ολόκληρα πρακτόρων του Σουλτάνου που έχουν διεισδύσει σε πλήθος περιοχών. Αυτοί μπορούν άνετα και όποτε θέλουν, κατόπιν εντολών της ΜΙΤ, της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας, να προκαλέσουν διασάλευση της τάξεως ή αν συμβεί επεισόδιο στο Αιγαίο να προκαλέσουν ευρύτατο αντιπερισπασμό με αναταραχές σε όλο το εσωτερικό της χώρας. Κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν και οι Κούρδοι αλλά ο πονηρός Ερντογάν σε συνεργασία με τους Ρώσους και τους Αμερικανούς, τους απώθησε στο βάθος της Συρίας, μακριά από τα τουρκικά σύνορα.
Όλη η Ελλάδα βράζει με την εμφάνιση και την τοποθέτηση Αφγανών και δεκάδων άλλων εθνικοτήτων, κατά πλειοψηφία ισλαμιστών νεαρών ηλικιών.
Εδώ στην Αθήνα ακούγονται ανόητοι να λένε ότι είναι ποινικό αδίκημα να ψήνουν οι Έλληνες χοιρινές μπριζόλες δίπλα στα Χοτ Σποτ και εκπληκτικής νοημοσύνης υπουργοί, όπως ο Βασίλης, να δηλώνει σε μέρες χαλεπές, που δεν έχει να δώσει φάρμακα, ότι θα επιδοτήσει θερμάστρες στα διάφορα εστιατόρια και ταβέρνες για να βγάλει έξω από τους χώρους τους τους καπνιστές. Δηλαδή, ενώ καταρρέει όλο το σύστημα υγείας σε όλη τη χώρα, ο Βασίλης μηχανεύεται πως θα αντιμετωπιστούν οι θεριακλήδες στα διάφορα καφέ! Μάλιστα, αυτό το μεγάλο μυαλό ανακάλυψε ότι πρέπει να υπάρχει αμοιβή 20% όλων εκείνων που θα επιβάλλουν πρόστιμα σε όσους καπνίζουν.
Ανάλογης έμπνευσης είναι τα πλάνα εκείνων που κατανέμουν τους μετανάστες με εντολή Μητσοτάκη σε όλη τη χώρα. Έφτασαν στο σημείο, να τοποθετήσουν δίπλα στην κοινότητα Καρίτσα της Λάρισας, που έχει 350 κατοίκους και οι νέοι της έχουν φύγει στο εξωτερικό, 200 Αφγανούς μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νεαροί. Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι, όπως και στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανίκανη να αντισταθεί, τόσο στα σχέδια των Γερμανών, όσο και στα σχέδια του Ερντογάν διαλύει την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας και δημιουργεί απροσδιόριστους κινδύνους, αποδυναμώνοντας την κοινωνική συνοχή και την άμυνα.
Το χειρότερο είναι ότι αυτή η κυβέρνηση που παρέλαβε τη συμφωνία της λίμνης και ένα πλήθος, πράξεων και παραλείψεων του κου Τσίπρα, ακολουθεί τις ράγες του και τις επιλογές του. Δηλαδή ακολουθεί όλες τις οδηγίες του Βερολίνου και του OpenSociety του Σόρος.
Οι γερμανικές εφημερίδες αναφέρουν ήδη τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών αλλά και το γεγονός ότι σπασμωδικά και εντελώς αποσπασματικά παραχωρούνται ως καταλύματα στους μετανάστες ξενοδοχεία 5 αστέρων. Οποιαδήποτε στιγμή θέλει η Τουρκία, δημιουργεί εξαιτίας του χάους, όχι μόνο προγεφυρώματα στα νησιά αλλά και ανέλεγκτες καταστάσεις σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα. Σχεδόν ηλίθια ο Μητσοτάκης, αναζητεί τώρα στηρίγματα στη Ρωσία, η οποία κάνει κοινές περιπολίες με τους Τούρκους στη Συρία.
Ένας Μητσοτάκης χωρίς πλάτες, με την ελπίδα να τον βοηθήσει ο Κινέζος Πρόεδρος.
Την ίδια ώρα, διεισδύουν στη Θράκη εκατοντάδες πράκτορες. Είναι ασύλληπτο το γεγονός ότι πετάγονται ομάδες μεταναστών μπροστά στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης ή άλλων περιοχών της Θράκης, χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει αντιληπτή η είσοδός τους στη χώρα. Μιλάμε για εκατοντάδες που κυκλοφορούν πλέον στα πεζοδρόμια των πόλεων. Κατά μήκος των εθνικών οδών υπάρχουν μέτρα ασφαλείας, αλλά όλοι αυτοί πετάγονται ακόμη και μέσα από φυλλωσιές και θεωρείται σίγουρο ότι φιλοξενούνται και κρύβονται από τους παράνομους τουρκικούς μηχανισμούς σε όλη τη Θράκη.
!
Η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει ότι ανά πάσα στιγμή ο Ερντογάν μπορεί να στήσει διάφορες καταστάσεις κατά μήκος των συνόρων και μάλιστα εκ των έσω. Το ξεκαθάρισμα με τους Κούρδους δεν ήταν τυχαίο. Τα έχει βρει πλήρως με τους Ρώσους, ενώ εμείς σήμερα λέει θα κουβεντιάσουμε μαζί τους την εκκίνηση μιας νέας σελίδας στις ελληνορωσικές σχέσεις. Ο μεγάλος Δένδιας θα περιγράψει στο Λαβρόφ την προκλητικότητα των Τούρκων. Να μην παραλείψει να τον ρωτήσει για τις κοινές περιπολίες που κάνουν στο Συριακό Βορρά.makeleio.gr