Σουηδία: Τρέχουν τώρα… Βγάζουν πρώτο το αντιμεταναστευτικό κόμμα!!
Πέρασαν οι εποχές που οι Σουηδοί καλοδέχονταν μουσουλμάνους δήθεν πρόσφυγες και μετανάστες…
Είδαν από πρώτο χέρι τι σημαίνει απροσάρμοστο -στις Ευρωπαϊκές αξίες- ισλάμ και τρέχουν και δεν φτάνουν, ώστε να διορθώσουν το ατόπημα τους αυτό…


———–
Εννέα χρόνια αφότου κέρδισε τις πρώτες του έδρες στο Κοινοβούλιο της χώρας, το αντιμεταναστευτικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών, ξεπέρασε το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, για να γίνει το δημοφιλέστερο στη Σουηδία, για πρώτη φορά, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση.
Οι Σουηδοί Δημοκράτες θα εξασφάλιζαν το 24,2% των ψήφων, εάν οι εκλογές διεξάγονταν σήμερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Demoskop, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Aftonbladet και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Οι Σοσιαλδημοκράτες συγκεντρώνουν 22,2%, το χαμηλότερο ποσοστό τους που έχει καταγράψει ποτέ δημοσκόπηση του ινστιτούτου.
Οι Σοσιαλδημοκράτες που κυβερνούν μαζί με τους Πράσινους, έχουν επικριθεί τους τελευταίους μήνες ότι απέτυχαν να αντιμετωπίσουν το πρόσφατο κύμα του οργανωμένου εγκλήματος.
Στις εκλογές του 2018 οι Σουηδοί Δημοκράτες είχαν εξασφαλίσει το 17,5% των ψήφων, πίσω από τους Σοσιαλδημοκράτες (28,3%) και το Κόμμα των Μετριοπαθών (19.8%).
newsbeast.gr
ksipnistere.com