Σάββατο, Νοεμβρίου 30

Μόνο κάτι το αδιανόητο μπορεί να σώσει την Ελλάδα κι αυτό ήδη υπάρχει ως εν δυνάμει «πραξικόπημα »

katohika.gr

katohika.grΜια προειδοποίηση θα απευθύνω προς τη σημερινή κυβέρνηση που τείνε να μας απογοητεύσει και σ όλους όσους ωραιοποιούν τα πεπραγμένα της μα ειδικά , σ όλους τους σημερινούς «επιβήτορες» της Ελλάδας .
Για τους δε λοιπούς , προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων μα , και έξω από το μικρόκοσμό σας για να καταλάβετε τον εγκλωβισμό σας , εάν τολμάτε .
Αυτοί που έριξαν το ΣΥΡΙΖΑ μόλις το ανακοίνωσαν , θα ρίξουν και εσάς πολύ πιο εύκολα . Αυτοί που ξεθώριασαν την εικόνα του Ράμα μόλις το είπαν , που έκαναν τις μασονικές στοές να
αλληλοσκοτώνονται στα δικαστήρια μόλις το ανήγγειλαν , που βοήθησαν στην εκλογή του Ιμάμογλου στην Πόλη έχοντάς το προαναγγείλει , αυτοί που βρίσκονται σήμερα δίπλα στον στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, τον ισχυρό άνδρα της ανατολικής Λιβύης ως σύμβουλοί του για να ηττηθεί η Τουρκία , που έδειξαν πως να αχρηστευθούν οι S-400 , που σταδιακά εξαφανίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών ως δεσμεύτηκαν , αυτοί που απειλούν τον Ερντογάν ότι θα αιματοκυλήσουν την Άγκυρα με ελεύθερους σκοπευτές και θα του ανατινάξουν το αεροπλανοφόρο του , αυτοί που συγκρότησαν την ομάδα «Μαύροι πάνθηρες στην Κύπρο» , που έδειξαν πως να λυθεί το μεταναστευτικό και τόσα άλλα , αυτοί που κάνουν ό,τι λένε , απλά σας χρειάζονται ως χρήσιμους ηλίθιους .
Σκεφτείτε το γιατί .
Όταν δεν θα σας χρειάζονται άλλο , θα νιώσετε μόνοι σ ένα αχανές συμπάν που θα επικρατεί το απόλυτο σκότος .Τότε , θα κάνουν τη δική τους κίνηση και θα υπερασπιστούν όσια και ιερά όπως τότε , οι 300 του Λεωνίδα .
Αυτοί , κατάφεραν κάτι που φαντάζει αδιανόητο . Να γνωρίζονται όλοι οι Ελληνόψυχοι χωρίς ποτέ να έχουν βρεθεί και να συναποφασίζουν τι να κάνουν , χωρίς καν να έχουν συνεννοηθεί . Θυμηθείτε τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και δείτε σήμερα τις αντιδράσεις για το μεταναστευτικό .
Τους παρακολουθώ από το 2013 όταν πρωτοεμφανίστηκαν , μέχρι σήμερα . Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ένα ακόμα troll του διαδικτύου , αργότερα ότι ήταν προβοκάτορες υπέρ του συστήματος . Κάποιοι τους είπαν 5η φάλαγγα , άλλοι παρα-αστυνομική οργάνωση . Όλοι όμως στο τέλος κατάλαβαν ποιοι είναι και γιατί επιμένουν σε ανωνυμία και άλλοι , ακόμα δεν μπορούν να τους διανοηθούν .
Ο λόγος για την επονομαζόμενη ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ την οποία έχω την χαρά και την τιμή να αφήνομε σε εκπροσώπησή της ως αυτόκλητος δημοσιογράφος και που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι , δεν θ αφήσει αναπάντητα τα όσα τελευταία μας προσβάλουν ως Ελλάδα ενώπιον της παγκόσμιας κοινής γνώμης .
Ένα μόνο θα σας πω . Είμαστε στο παραπέντε ενός « πραξικοπήματος » στην Ελλάδα . Ενός «πραξικοπήματος» που θα κάνει η ίδια η Ελληνική Κοινωνία που τη βιάζουν για δεκαετίες με φραγμένο το στόμα .
Γιατί η Ομάδα Αυτή κατάφερε πλέον να είναι , η ίδια η Κοινωνία σε δράση και εσείς απλά , καταφέρατε να γεννήσετε τον εφιάλτη σας
Michael Τ Psilakis ( ερασιτεχνική δημοσιογραφία )

 katohika.gr