Πρόωρες εκλογές βλέπει ο Αντώναρος λόγω.. αντίδρασης των Ελλήνων: «Ξέρω τι σας λέω…»


Πρόωρες εκλογές μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020 λόγω του λαθρομεταναστευτικού, «βλέπει» ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επι πρωθυπουργίας Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.
Αναλυτικά, όσα έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Προσωπικά δεν έχω αμφιβολίες ότι θα έχουμε πρόωρες εκλογές — και μάλιστα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020.
»Οι λόγοι πολλοί — ο κυριότερος είναι όντως το “κάψιμο” της απλής αναλογικής.
»Αλλά πολλά θα εξαρτηθούν, κατά την άποψη μου, από τη (δυστυχώς προβλέψιμη) όξυνση του προσφυγικού.
»Οι αριθμοί τα λένε όλα. Η όλο και εντονότερη (αλλά για την ώρα αναποτελεσματική) κριτική του Μητσοτάκη προς τους υπόλοιπους Ευρωπαίους επίσης.
»Βλέπω μια ακτιβιστική αντιμετώπιση του θέματος από τους κρατούντες με υποσχέσεις και… προσλήψεις προσωπικού που δεν οδηγεί πουθενά.
»Αντίθετα: Δημιουργεί πρόσκαιρες προσδοκίες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν.
»Πότε θα γίνουν εκλογές ακριβώς — ενδείξεις θα μας δώσουν η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και ο χρόνος κατάθεσης του νέου εκλογικού νόμου. Ξέρω τι σας λέω


Προσωπικα δεν έχω αμφιβολίες ότι θα έχουμε πρόωρες εκλογές -- και μάλιστα μεσα στο δευτερο εξάμηνο του 2020. Οι λόγοι πολλοί -- ο κυριότερος είναι όντως το "καψιμο" της απλης αναλογικής. Αλλά πολλά θα εξαρτηθούν, κατά την άποψη μου, απο τη ( δυστυχώς πρόβλεψιμη) όξυνση του προσφυγικού. Οι αριθμοί τα λένε όλα. Η όλο και εντονότερη ( αλλά για την ώρα αναποτελεσματική) κριτική του Μητσοτάκη προς τους υπόλοιπους Ευρωπαίους επίσης. Βλέπω μια ακτιβιστικη αντιμετωπιση του θεματος απο τους κρατουντες με υποσχέσεις και...προσλήψεις προσωπικού που δεν οδηγει πουθενα. Αντίθετα: Δημιουργεί πρόσκαιρες προσδοκίες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν. Ποτε θα γίνουν εκλογές ακριβως -- ενδειξεις θα μας δώσουν η εκλογη Προέδρου της Δημοκρατίας και ο χρόνος καταθεσης του νέου εκλογικού νόμου. Ξέρω τι σας λέω.

 hellas-now.com