ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! Η εξέγερση έγινε για να ρίξουν τους πατριώτες και να έρθουν πληρωμένοι προδότες να μας χρεοκοπήσουν να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας,  και να μας ισλαμοποιήσουν ! 

«Η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου διαρκής πηγή έμπνευσης ως προς την αξία της Ελευθερίας--Έτσι λέει ο Εθνοπροδότης Παυλόπουλος!

«Η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου διαρκής πηγή έμπνευσης ως προς την αξία της Ελευθερίας»
ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ μιλούν για την εφτάχρονη στρατιωτική κυβέρνηση για εγκληματική δικτατορία ! ---«Η Επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αυτής της κορυφαίας στιγμής της Αντίστασης κατά της εθνικώς εγκληματικής εφτάχρονης δικτατορίας 1967-1974, είναι Επέτειος Μνήμης των Αγωνιστών και των θυμάτων που έπεσαν στον βωμό της Δημοκρατίας, κατά την διάρκεια αυτής της σκοτεινής περιόδου» σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στο μήνυμά του για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογραμμίζει: «Είναι όμως, ταυτοχρόνως, και διαρκής πηγή έμπνευσης ως προς την αξία της Ελευθερίας, η οποία για εμάς, τους Έλληνες, είναι, όπως έχει αποδείξει η Ιστορία μας, αρχή βιωματική, με την έννοια ότι οι Έλληνες είμαστε Λαός και Έθνος της Ελευθερίας».
«Κατά συνέπεια, η Επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου μας υπενθυμίζει ότι οφείλουμε ν’ αγωνιζόμαστε υπέρ της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στο διηνεκές, εκπέμποντας, urbi et orbi, το μεγάλο “Όχι” σε κάθε μορφής τυραννία και το μεγάλο “Ναι” στον Άνθρωπο και τα Θεμελιώδη Δικαιώματά του” καταλήγει ο κ. Παυλόπουλος.