Πέμπτη, Νοεμβρίου 28

Σοκ: Λαθρομετανάστης προσπάθησε να βιάσει ΞΑΝΑ γυναίκα στην Κατερίνη



Αδυνατεί να προστατέψει του πολίτες η αστυνομία – Μέσα σε λίγες ημέρες και δεύτερο περιστατικό απόπειρας βιασμού στην Κατερίνη από λαθρομετανάστη. Πλέον κυριαρχεί ο φόβος στις γυναίκες της πόλης – Διαβάστε την σοκαριστική είδηση
Σοκάρει η καταγγελία που έκανε Κατερινιώτισσα στην αστυνομία, αναφέροντας ότι ένας σκουρόχρωμος αλλοδαπός της επιτέθηκε και την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία έγινε το βράδυ της Τρίτης (χθες), γύρω στις 10, στην πλατεία Μακεδονίας στην Κατερίνη, τονίζοντας ότι ήταν λαθρομετανάστης.
Τον άγνωστο άντρα αναζητά η αστυνομία αναφέρει το pierianews.gr
Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πρίν στις 14/11/19 είχε γίνει ξανά απόπειρα βιασμού από λαθρομετανάστη στην Κατερίνη όπως σας είχε ενημερώσει το Hellas-now.com.
14/11/19 Λαθρομετανάστης πρόσπάθησε να βιάσει γυναίκα στην Κατερίνη – Τα ακούς δήμαρχε;
του Γιώργου Οικονομίδη www.Pieria.tv
Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία επιχειρηματία τής πόλης μας, το πρωΐ τής Πέμπτης 14/11/2019, και επί τής οδού Κλεισούρας στην Κατερίνη, μαύρος λαθρομετανάστης, από αυτούς που μαζεύει εδώ ο Δήμος μας και η ΜΚΟ τής οδού Θεσσαλονίκης, επιτέθηκε στις 9.30 το πρωΐ σε γυναίκα χουφτώνοντας την και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.
Η γυναίκα αντιστάθηκε έντρομη και έβαλε τίς φωνές με αποτέλεσμα ο λαθρομετανάστης να τραπεί σε φυγή.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιχειρήσει και πάλι επίθεση βιασμού με την πρώτη ευκαιρία εάν δεν τον εντοπίσει η αστυνομία και τον στείλει από εκεί που ήρθε, όπως και κάθε λαθροεισβολέα από αυτούς που μαζεύει εδώ η γνωστή πλέον ΜΚΟ τής Κατερίνης και ο Δήμος μας που κάνει τά στραβά μάτια στο έγκλημα τούτο.
Αύριο ίσως να είναι η κόρη σου φίλε δημότη στην θέση αυτής της γυναίκας η οποία έντρομη κατέφυγε στο γυμναστήριο τού Γιώργου Κωνσταντινίδη ο οποίος και έκανε γνωστό το θέμα με την ανάρτηση του στο Facebook.


https://hellas-now.com/sok-lathrometanastis-prospathise-