Σάββατο, Νοεμβρίου 2

Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το σχήμα με τον Τσαλίκη για τη μαρκίζα

«Εγώ 20 χρόνια δεν έχω τσακωθεί ποτέ με συνάδελφο» είπε ο τραγουδιστήςΗ Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το σχήμα με τον Τσαλίκη για τη μαρκίζα
Την κοινή τους εμφάνιση στο «4711» ετοίμαζαν ο Γιώργος Τσαλίκης και η Άντζελα Δημητρίου, όμως η λαϊκή τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα εξαιτίας της μαρκίζας.
«Όλα ήταν έτοιμα, κάναμε φωτογράφιση, βίντεο γέλια… δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μια μέρα και μου είπαν ότι αποχώρησε η Άντζελα από το σχήμα. Λέω "γιατί;" και μου λένε: «Της στείλαμε προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί, που στη μία είναι εκείνη
μπροστά και στην άλλη εσύ και θίχτηκε"» είπε στην εκπομπή Happy Day ο Γιώργος Τσαλίκης.
«Γιατί θίχτηκε; Δεν έχω πρόβλημα εγώ» είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Είναι τόσο παλιακό και τόσο ξεπερασμένο το 2019 να νομίζει ο κόσμος κάτι που δεν ισχύει, ότι τσακωνόμαστε για μια μαρκίζα. Εγώ 20 χρόνια δεν έχω τσακωθεί ποτέ με συνάδελφο, ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος από σχήμα που είμαι αποχωρεί».
Ο Γιώργος Τσαλίκης τόνισε ότι είναι φίλοι με την Άντζελα Δημητρίου. «Την πήρα τηλέφωνο, αποφάσισε να αποχωρήσει, η ζωή συνεχίζεται» είπε.