Κυριακή, Νοεμβρίου 3

Εβίτα Μπέκα: Η γυμνάστρια που «λιώνει» τους άνδρες




Το new entry στο fitness έχει αναλογίες κολάζουν αλλά είναι η γυναίκα που αλλάζει τα φώτα στους τυχερούς που τα δίνουν όλα και παρακαλάνε να μην τελειώσει η συνεδρία
Το δύσκολο είναι να προσέχεις αυτά που σου λέει η Εβίτα Μπέκα όταν σε γυμνάζει σε κάποιο από τα γυμναστήρια που δουλεύει, ειδικά αν είσαι άρρενας. Μέχρι στιγμής ουκ ολίγοι «συνελήφθησαν» να έχουν κολλήσει με τις αναλογίες της και να μην ακούν τις υποδείξεις της «καυτής»
γυμνάστριας που έχει σπουδές στην δημοσιογραφία και την κοινωνιολογία.
Η ευλυγισία της θεωρείται εξωπραγματική και καθημερινά προπονεί δεκάδες ανθρώπους, οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να δίνουν βροντερό παρόν στα μαθήματά της!
Φτάνει να δει κάποιος τις φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram για να διαπιστώσει ότι αυτό το θανατηφόρο κορμί διαθέτει αναλογίες που προκαλούν εγκεφαλικά. Πάντως η ίδια εξακολουθεί να κάνει την δουλειά της με τρομερή προσήλωση και δεν αφήνει πολλά περιθώρια προσέγγισης, αφού είναι πολύ ευγενική αλλά και αυστηρή επαγγελματίας.
Οι πληροφορίες ότι όσοι την γνωρίζουν γράφονται αμέσως στο γυμναστήριο είναι δείγμα της έλξης που προκαλεί αυτή η «Περόν» του fitness μετο θανατηφόρο κορμί.
Αυτό που παραμένει άγνωστό είναι αν κάποιος τυχερός την χαίρεται αφού η ίδια δεν έχει καμία διάθεση να συζητάει τα προσωπικά της, ειδικά όταν εργάζεται σκληρά για να λειώνει τα κορμιά.
Μεταξύ μας και κοιτώντας τις φωτό δεν είναι και δύσκολο!!

 Protothema.gr