Τετάρτη, Νοεμβρίου 27

Φέρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι απ' όλες τις Τριτοκοσμικές Χώρες εδώ για αλλοίωση του Ελληνικού στοιχείου. Αρχικά κάνουν κέντρα κράτησης και στη συνέχεια θα τους χτίσουν σπίτια για μόνιμη εγκατάσταση!

Αντιδρούν στη δημιουργία νέων κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών στη Λέσβο-Κάπως αργά ξεσηκώθηκαν οι Μυτιληνιοί...

Αντιδρούν στη δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης μεταναστών στη Λέσβο

ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΔΩ (ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ) !

Την αντίθεσή του στη δημιουργία της νέας δομής που η κυβέρνηση προτίθεται να κατασκευάσει στη Λέσβο εξέφρασε τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η προσκείμενη στο ΚΚΕ παράταξη που κατέθεσε δικό της ψήφισμα).


Στη μαραθώνια συνεδρίαση, που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα και κατά τη διάρκεια της οποίας κυριάρχησαν οι έντονες αντεγκλήσεις, συμμετείχαν εκτός από τους αιρετούς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων αλλά και κάτοικοι χωριών στα όρια των οποίων φημολογείται η δημιουργία νέας δομής.
Με το ψήφισμα, εκτός από την αντίθεση «στη δημιουργία επιπλέον δομής στον Δήμο Μυτιλήνης», ζητείται «η μαζική αποσυμφόρηση του νησιού, η φιλοξενία αιτούντων άσυλο στη Μόρια στη δυναμικότητα των 2.800 ατόμων, όπως έχει σχεδιαστεί, ο έλεγχος της λειτουργίας των μη κυβερνητικών οργανώσεων ΜΚΟ και η ενίσχυση με προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας για αποτελεσματικότερη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων».