Στρατοδικείο περνά ο Κρητικός αλεξιπτωτιστής που έβγαζε βίντεο την ώρα της πτώσης!!!

ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΑΡΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΔΙΑ !
Οι γαλάζιοι ...ζαίοι το τερμάτισαν...
Στο εδώλιο του Στρατοδικείου Λάρισας θα καθίσει στις 5 Νοεμβρίου ο Σφακιανός αλεξιπτωτιστής, που είχε ανεβάσει βίντεο τραβηγμένο την ώρα της πτώσης, στο οποίο και τραγουδούσε το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».
Το βίντεο αυτό είχε προκαλέσει σάλο καθώς το ΓΕΣ είχε τότε προχωρήσει σε διοικητική εξέταση του θέματος, μια ενέργεια που πυροδότησε πλήθος σχολίων και αντιδράσεων.
Περίπου οκτώ μήνες μετά, ο αλεξιπτωτιστής που πλέον έχει ολοκληρώσει τη θητεία του στις ειδικές δυνάμεις του στρατού, έλαβε κλητήριο με το οποίο καλείται να κάτσει στο εδώλιο του Στρατοδικείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr στο κλητήριο αναφέρεται ότι δικάζεται για το γεγονός ότι κρατούσε κινητό και τραβούσε βίντεο, για ζήτημα της σωματικής ακεραιτότητας των υπολοίπων στρατιωτών και για εθνικό ζήτημα καθώς φαίνεται στρατιωτικό υλικό και περιοχή που μπορούν να δουν και να πάρουν άλλες χώρες.
ΣΧΟΛΙΟ : Οι υπεύθυνοι της σύλληψης των 2 παιδιών μας στις Καστανιές του Έβρου ακόμη να τιμωρηθούν 1,5 χρόνο μετά… Τον Κρητίκαρο όμως.... ΝΤΡΟΠΗ σας γαλάζιες«ποδίτσες» !!!!