Σκότωσαν επιχειρηματία στη Ρόδο σε δασική περιοχή

Σκότωσαν επιχειρηματία στη Ρόδο σε δασική περιοχή
Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν μετά από αναζήτηση πολλών ωρών, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο ενός κατοίκου και επιχειρηματία της Κρητηνίας, με τον ίδιο να βρίσκεται νεκρός μέσα σε αυτό.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα ηλικίας 45 ετών, είχε δώσει ραντεβού σε δασική περιοχή, με τον δράστη, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής του Έμπωνα,
που βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές Σιάννα και Κρητηνία. Κατά τη συνάντησή τους και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έγινε συμπλοκή με αποτέλεσμα ο 43χρονος δράστης να τον σκοτώσει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θύτης και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές. Οι αστυνομικοί έφθασαν στη σύλληψη του δράστη, μετά από μαρτυρία της συζύγου του θύματος, η οποία τους ενημέρωσε για το μοιραίο ραντεβού που έκλεισε ο σύζυγός της με τον 43χρονο. Στελέχη του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, συνέλαβαν τον 43χρονο τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Αυτή την ώρα, έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου, διενεργούν ανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ ενήμερη από την πρώτη στιγμή είναι και η εισαγγελέας πρωτοδικών Ρόδου.
Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη....
Πηγή: rodiaki.gr