Τετάρτη, Νοεμβρίου 20

Υπό κατάρρευση οι Ένοπλες Δυνάμεις: Μετατρέπουν τα αεροδρόμια της ΠΑ σε δομές φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών

ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !

Υπό κατάρρευση οι Ένοπλες Δυνάμεις: Μετατρέπουν τα αεροδρόμια της ΠΑ σε δομές φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών
Η αεροπορική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αγρίνιο που αποτελεί έδρα της 132ας Σμηναρχίας Μάχης θα μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών.
Αυτή είναι προφανώς η νέα «λύση» που βρήκε η κυβέρνηση για να φέρει κι άλλους αλλοδαπούς στην ενδοχώρα από τα νησιά.

Μετά τα ορθόδοξα μοναστήρια έχουν σειρά αεροδρόμια και στρατόπεδα. Φυσικά στην Πολεμική Αεροπορία διαφωνούν με κάτι τέτοιο όπως και γενικώς στις Ένοπλες Δυνάμεις διαφωνούν αλλά ποιος τους ακούει.
Σημειώνεται ότι για το αεροδρόμιο στο Αγρίνιο είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το Κατάρ προς χρήση του για λόγους εκπαιδευτικούς.
Τελικά θα χρησιμοποιηθεί και αυτό ως «δομή φιλοξενίας» αλλοδαπών παράνομων μεταναστών.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας βρίσκονται υπό κατάρρευση καθώς αφιερώνουν μεγάλο μέρος των πόρων τους και της ενέργειάς τους όχι για τον σκοπό τους που είναι η προστασία της χώρας αλλά για την αντιμετώπιση της εισροής χιλιάδων αλλοδαπών παράνομων μεταναστών.
Κύρια εργασία του Ναυτικού είναι η μεταφορά των παράνομων μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα ενώ του Στρατού είναι η υποστήριξη των «δομών φιλοξενίας» τους στα νησιά και αλλού.
Στον Έβρο τα στρατόπεδα έχουν περικυκλωθεί από χιλιάδες παράνομους μετανάστες οι οποίοι μάλιστα επιχειρούν να «αδελφοποιηθούν» με τους μουσουλμάνους των ορεινών χωριών.
Ουκ ολίγες φορές παρατηρήθηκε το φαινόμενο μάλιστα, οι παράνομοι μετανάστες να εμποδίζουν την διέλευση των στρατιωτικών προς τις μονάδες τους κλείνοντας τους δρόμους.
Γίνεται κατανοητό τι θα συμβεί εάν υπάρξει κάποια «θερμή» κρίση. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχουν στρατολογημένα από την ΜΙΤ άτομα που θα χρησιμοποιηθούν όποτε και όταν χρειαστεί.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!pronews.gr